Chciał wcześniej do Liverpoolu to co miałoby się zmienić od tamtego momentu? A City go nie chciało puścić,ale teraz sytuacja jest inna. Atletico chce Nuneza.
Będę znowu tym złym wujkiem ale ja wciąż będę powtarzał że Ekitike to będzie nasza największa porażka w XXI wieku przebijająca skale Baloteliego, Carolla czy teraz Nuneza.
Bawi, śmieszy ale jednocześnie irytuje że wielcy ekserci wróżą Ekitike wielką karierę przez pryzmat “statystyk” czy “dobrych okazji” sklejonych na filmiku na YT. Przypominam on grar w lidze Niemieckiej gdzie nie jest ciężko o te parę bramek, tam nawet Kownacki czy Kamiński wyglądają na światowej klasy zawodników, a rzeczywistość? brutalna.
Czemu tak wielce wychwalany Ekitike przegrywa miejsce w kadrze na rzecz Thurama i Kolu Muaniego? Bo Deschamps jedyny mądry wie co z niego za piłkarz, a właścciele Frankfrutu będą specjalnie teraz go wychwalać w niebiosa bo trafiła się okazja na jeleni (Chelsea/Liverpool) inne drużyny najwidoczniej szybko ogarnęły się z czym mają do czynienia.
ARGUMENT który mnie osobiście najbardziej rozbawił to “AlE On odaje dużoooo strzalóóów” - w sensie wiecie, Darwn robi to samo XD oddaje mnóstwo strzałów jak typowy jeździec bez głowy tak jak Ekitike w Frankfurcie.
Jestem pewien że nawet taki Darwin w Frankfurcie zrobiłby większe i lepsze liczby od Francuza
Szkoda że zawsze pojawi się jeleń który napali się na one season wondera. I całkowicie sens i wiarę jeżeli dzisiejsze plotki o Wirtzie w Realu się potwierdzą, a do nas “na pocieszenie” przyjdzie ten pan.
Kazaliście wielcy optymiści wierzyć w projekt Darwin przez 3 sezony, nie karzcie teraz nam realistom wierzyć w projekt 'Darwin v2,x0", nie wiem jak inni realiści ale ja od razu skreślę Ekitike i nie zamierzam znowu “wierzyć” jak głupi.
Dzisiaj od rana mówi się w mediach o potencalnym wielkim transferze RM, i dosyć dziwne że w tym samym czasie zaczęło mówić się o Wirtzie
Jeżeli my faktycznie znowu przegramy walkę o niego, a wygramy tego bachora z Frankfurtu to mi się odechce wszystkiego
Znowu będziemy symbolem porażki, który pociesza piłkarskimi resztkami i przegrywami.
Endo i Chiesa też byli efektem rocznego scoutingu? :>
Pod względem życiowym myślę, że jego przenosiny do Hiszpanii mogły właśnie bardzo dużo zmienić. Nie znam jego partnerki, ale jestem sobie w stanie wyobrazić teraz, że przekonanie jej do powrotu do Anglii rok po tym jak zamieszkali w Madrycie, gdzie jest cieplej, ładniej, ludzie mówią w ich języku, to nie byłyby łatwe negocjacje xD
Ja podejrzewam, że ten Delap to taki sam rodzynek jak Todd Cantwell albo Ryan Sessegnon. Tymczasowo był na nich duży fame, chciało ich sporo klubów, potem szybko okazało się, że mieli lepszy marketing niż umiejętności. Ten Delap nie zbawiłby nas, sądzę, że będzie typowym ligowcem, tym bardziej że ponoć idzie do United albo Chelsea, nie podbije ligi. Na tle najsłabszej drużyny w lidze się wyróżniał, ale to nie oznacza, że jest gotów już na wielkie wyzwania. Może WHU, może Brighton czy Wisienki, ale rzucając się na głęboką wodę bardzo szybko utonie.
Tak, też słyszałem o coraz nowszych informacjach i zainteresowaniu Wirtza przez Madryt. Mam nadzieję, że jednak LFC dopina ostatnie szczegóły, a nie targuje się o drobne. Bo tamci pewnie czekają tylko jak sępy.
Przecież nikt z nim nie podpisze cyrografu, że ma w tej Anglii siedzieć do końca życia. Ot może pograć u nas np. 3 lata a potem wrócić na półwysep Iberyjski ale do lepszego klubu niż Atletico
Florian Wirtz - Player profile 24/25 to juz po ptakach
A co tam takiego na tym transfermarkt jest, że już po ptakach? xD
Bardzo mi śmierdzi Wirtzem w Realu, bardzo.
do dzis bylo zainteresowanie tylko LFC 88% dzis wrocili wszyscy do gry, nie dogadali sie z Bayerem widocznie
XDDDDD bazowanie na transfermartk przy plotkach transferowych. To jak ufanie złodziejowi że cię nie okradnie XD
Przestańcie panikować xD Dosłownie każde źródło transferowe, trener reprezentacji Niemiec czy prezes Bayeru potwierdzili to że Wirtz zmierza do Liveproolu. Okienko jeszcze nawet się nie otworzyło a my dopinamy największy transfer w naszej historii. Niektórzy są tak niecierpliwi że muszą sobie teraz widocznie zacząć wymyślać jakieś teorie spiskowe z tym Realem. Ja rozumiem że niektórzy mogą mieć PTSD po Caicedo czy Zubimendim ale to jest zupełnie inna sytuacja. Florian Wirtz zostanie naszym piłkarzem, polecam po prostu uzbroić się w cierpliwość i nie czytać plotek z jakiś gówno źródeł.
City tam wzrosło znowu do 40%. A my spadamy, widocznie znowu chcemy, pieniądze nie sa kłopotem, ale wycena Bayeru za duża o 4 mln £. Trzeba odpuścić, nie ma co przepłacać
Co to za panika wgl? Każdy normalny dziennikarz mówi, że deal jest w toku i będzie zrobiony. Pomijam jakieś ścierwo źródła typu AS itd bo to im nabija kliki. Transfer jest skomplikowany bo to olbrzymie pieniądze i dodatkowo wchodzi tu jakiś swap deal bo Leverkusen chce kogoś od nas a to też nie jest proste bo wtedy wchodzi do gry dogadanie się Bayeru z tym zawodnikiem, jego testy , zgoda itd
Wydaje mi się, że transfer od nas do Bayeru co prawda mógłby być dogadywany równolegle, ale zostanie przeprowadzony jako niezależny. Względem FFP z tego co kojarzę, to lepiej to wychodzi dla obu klubów.
Zaczynają się komplikacje, rozmowy spowalniają. Czyli będzie jak zawsze
To co biedny Harvey pójdzie grać u ETH? ![]()