Masz pewnie rację. Deal się przedłużan ale to też nie jakoś długo a ludzie panikują nie adekwatnie do sytuacji. Z tego co kojarzę takie duże transfery w innych klubach też nie odbywały się w 3 dni. Transfery Bale’a, Neymara, Mbappe, Bellinghama itd też się trochę ciągnęły i nikt się tak nie bał i nie analizował jakiś procentów szans na transfermarkt wygenerowanych przez chat gpt. Kibice Liverpoolu nie są zwyczajni do obserwowania jak klub wydaje takie pieniądze stąd trochę rozumiem to poddenerwowanie. Porównują to do Caicedo gdzie ta sytuacja wgl tego nie przypomina. To nie jest tak, że nagle przyjdzie ktoś i zabierze nam Wirtza sprzed nosa a on od razu się zgodzi i pójdzie gdzie indziej.
Jak zawsze czyli? Nie przypominam sobie żebyśmy prowadzili wcześniej rozmowy z zawodnikiem, który wyraził zgodę na przyjście do nas a potem się to jakoś wysypało ( dodatkowo złożyliśmy ofertę).
A na czym ma się opierać ocena przyszłego zawodnika?
Czemu kłamiesz? Obaj ci gracz uważani w Polsce za olbrzymie talenty właśnie za każdym razem kiedy dostają szansę srają w gacie. Szczególnie kownacki który lądował kilkanaście goli w 2BL a potem w pierwszej sztycha nie złapał.
Pomijając że to argument mega z czapy, ale przegrywa on z napastnikiem Interu który jest w finale ligi mistrzów i napastnikiem PSG który jest w finale ligi mistrzów(choć w tym sezonie wypożyczony do juve też całkiem mocna marka).
No szokujące że młody chłopak z Frankfurtu przegrywa ze starszymi kolegami z topu Europy.
Chłopie nie wiem jak ci to napisać, ale słownie każdy kto wypowiada się tu o ekitike podkreśla jak bardzo jest on pod każdym względem innym graczem niż nunez.
I taka rada bo łamiesz wszystkie prawa logiki.
Możesz wierzyć w ekitike lub nie masz prawo, ale nie krytykują ludzi za to co przewidują bo nie znasz przyszłości. Nikt nie wie jak rozwinie się całkiem już utalentowany gracz. Więc nie krytykują ludzi jakbyś znał przyszłość. Co najwyżej napisz że widzisz to inaczej i tyle.
Pytanie do każdego piszącego o alvarezie który niewątpliwie byłby wyśmienitym zawodnikiem.
Na jakiej podstawie wql piszecie o jego możliwym transferze do nas skoro on ma jeszcze 5 lat kontraktu który podpisał rok temu. Został uczyniony liderem i zagrał świetny sezon. Atletico nie ma żadnych kłopotów finansowych. 3/4 drużyny to jego kumple z Argentyny. Reszta to Hiszpanie. Wszyscy mówi w jego języku. Pogoda jest bardzo zbliżona do tej w ojczystym kraju. A trener jest również jego krajan?
Przecież to jest naprawdę bez sensu. Sam bym go choa,ale to się nie wydarzy. Już prędzej wymienimy quansaha na isaka
Trochę mnie uspokoiliście z Wirtzem, ta plotka z Realem mnie roztroiła:)
Nie przypomina sytuacji z Caicedo, tak jak Caicedo nie przypomina fiaska z Bellinghamem i Lavią. To logiczne, że każda sytuacja jest inna, ale wszystkie łączy jedno, żaden z nich nie był i nie będzie piłkarzem LFC. Za chwilę wyjdzie, że chcieliśmy 70 za Elliotta i Leverkusen odeszło od stołu i pod naciskiem w Niemczech Wirtz poszedł do Bayernu
Stawiam na Elliotta. Miałoby to sporo sensu
Nic takiego nie wyjdzie i wrócę tu do tego komentarza bo co niektórzy stare chłopy a panikują jak “kobita” gdy zobaczy pająka w łazience. Czy tak trudno być cierpliwym? Trochę się wyluzować i czekać? Teraz wszystko wszyscy chcą mieć od razu, na już. Brzmię może jak jakiś stary dziad a mam dopiero 31 lat ( dla niektórych może już i dziad )ale serio już się tego czytać nie da. Nikt za elliotta nie będzie wolal 70 mln a kluby z pewnością znają już swoje warunki i to czego od siebie oczekują.
Aha na transfermarkt znów tylko LFC i 85% na transfer, sorry nie znałem się na tym ![]()
Ambicje, projekt sportowy. W Atletico straci tylko lata gry, tam zostanie mu walka o mistrzostwo raz na 3-4 sezony. Jeśli mówimy o Jurgenie że sie w LFC strasznie wypalił, to jak musiał wypalić się Simeone.
Ale wszystkie argumenty masz trafne, jednak Liverpool tez ma argumenty. Przeciez jakoś musieli przekonać Wirtza to siebie, a nie do Bayernu gdzie wszystkim mu blizej niz do Anglii.
Delikatnie juz sie pożegnał wiec mozemy go brac ![]()
Wreszcie się coś ruszyło w jego temacie. Jak to wysłał to znaczy że się dogadali.
Tak to jego oficjalne konto na insta
Wybrali go graczem roku. Jego storka to podziękowanie za wybór.
Wystarczy wejść w post Bayeru
jak City wezmie Cherkiego za grosze to sie zdenerwuje…
Ja nie, widocznie nie był w planach Edwardsa i Hughesa.