Rozważania transferowe (dyskusja)

Czyli moze druga zaakceptowali i teraz sa rozmowy na temat zawodnika ktory idzie od nas do nich. To tez pewnie troche musi potrwac . Wole myslec ze tak jest :slight_smile:

Sredniak naszej ligi to jednak top innych lig. Patrz 17 ekipa PL wygrywa Lige Europy ( niewiem jak to sie stalo ):smile: No i przeciez bramkarz Brenfordu idzie do wicemistrza Niemiec.

Myślę ze szkoda włączać Elliotta czy Quansaha za 20m w rozliczeniu do Leverkusen. Bezpośrednio za transfer w PL jesteśmy w stanie dostać więcej. Tutaj Bayer kombinuje dobrze, bo jeżeli któryś zagra dobry sezon lub dwa to jest od razu wart 40-50m właśnie pod kontem sprzedaży do PL.
Mogliby wziąć Tsimikasa za 15m :wink:

1 polubienie

8 polubień

Jutro będą testy :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

Na Transfermarkt.com 95% szans na transfer Kerkeza, tylko 82% na Wirtza i spada, to już chyba koniec :joy: oczywiście bardziej w formie żartu niż serio, w tym tygodniu powinni już zamykać oba transfery zostało im 9 dni.

Co ty gadasz. Od tygodnia wisi 85% na Wirtza…

Na transfermarket.pl 85, na transfermarket.com 82.

Na transfermarkt spada??? Oh no its so over for us

2 polubienia

Czy ten człowiek jest wart 150mln/euro? Odrzućcie emocje, sage transferowa oraz wizerunkowe kwestie dla klubu.

Na tym Transfermakcie również pokazuje, że Nunez idzie do River Plate na 95% :rofl::rofl::rofl: wiarygodność zerowa

Wg mnie, nie.
Mieliśmy Diaza, kupowaliśmy Gakpo.
Mieliśmy Kellehera, kupiliśmy Gruzina.
Mamy Szobo, chcemy Wirtza.
Nie mamy 9…

Oczywiście, że tak. Kupujemy potencjalnie piłkarze co może wygrać ZP i być najlepszym na świecie na swojej pozycji przez 10 lat.

2 polubienia

Nie no błagam nie stawiajmy Szobo w jednym rzędzie z Wirtzem :slight_smile:

2 polubienia

Ja jestem rozczarowany Szobo. Uważam że to może być maksymalnie bardzo dobry piłkarz.

3 polubienia

Czy wolałabyś /wolałabyś Belinghama?

Gdyby nadal byłby tu Klopp to Belligham by do nas bardziej pasował, ale jest już Slot i tutaj Wirtz będzie lepiej pasował.

Szobo to fantastyczny piłkarz który się rozwija cały czas. Ale Wirtz jest lepszy to raz, dwa potrzebujemy jakośc i szerokości na każdej pozycji.

Nie wiem czy będziesz ukontentowany jeśli i ja odpowiem bo @Ziaja to jednak użytkownik o większej renomie. Ja odrobinę wyżej stawiam Wirtza. Jude to bardziej piłkarz momentów. Wielkich momentów który potrafi grać gówno przez 85 minut, na pewno ma ogromny mental. Wirtz to wizjoner, artysta. Jego łatwość w posyłaniu podań prostopadłych porównałbym do KdB. Wielka szkoda, że nie zagra razem w jednej drużynie z TAA bo to byłaby najbardziej kreatywna para na świecie.

4 polubienia

Żaden piłkarz nie jest wart takich pieniędzy bo te ceny są po prostu chore :man_facepalming:t2:
Lecz skoro niestety jest jak jest i taka to wartość rynkowa Wirtza to aby wzmocnić skład musimy chcąc nie chcąc taką kasę położyć na stół.