Rozważania transferowe (dyskusja)

Wydaje mi się, że mało kto nie cenił/ceni Rice’a, ale na moment transferu Declan nie był na pewno postrzegany jako jakiś gamechanger. Liverpool chce zapłacić tyle za Floriana, bo po pierwsze po odejściu Arnolda bardzo potrzebny jest piłkarz kreujący grę i potrafiący zrobić przewagę jednym dotknięciem piłki. Po drugie, to Wirtz jest młody, medialny (a po transferze bardzo medialny) i na swojej pozycji już na ten moment jest mało grajków lepszych od niego, a potencjał ma na bycie najlepszym.

Kibice często zapominają, że to ile wart jest dany piłkarz, zależy też od tego, kto i dlaczego chce go kupić. Tutaj trzeba też przyznać rację koledze kanonierowi, bo faktycznie Wirtz nie odszedłby nigdzie za takie pieniądze gdyby nie Liverpool, podobnie jak Rice gdyby nie Arsenal.

2 polubienia

A co myślicie o hato ? Może zagrać na LO i so
Za niedługo gdy robertson skończy karierę rywalizował by z kerkezem o wyjściowy skład

Poszła lolejna oferta ???

Tylko tacy jak Wirtz żeby dostać złota piłkę muszą mieć takiego Rice nizej

Jeżeli to prawda to sprawa jest jak dla mnie jasna: albo się Leverkusen zgadza :blush: albo… wypierdalać :rage:

2 polubienia

No i Rice jest przykładem, że w piłce czasem trzeba wydać duże pieniądze, żeby wznieść drużynę na wyższy poziom.

Śmialiśmy się? Raczej duża cześć kibiców zazdrościła że was stać na takie ruchy a nas nie

Jeśli ktoś jest celem zgodnych ataków i wyśmiewania to Arteta. Transfery odpadów z City czy 10go LO stały się wiralem na naszej stronie

6 polubień

Ktoś tu naprawdę uważa Rice za elitarnego piłkarza? Wolne żarty. Wyszły mu dwa wolne w karierze i już nowy Messi skrzyżowany z Maradoną. Wyluzujcie. To dobry piłkarz, ale nie robiący różnice na boisku.

Dziękuję Administracji za szybką reakcję na moje oflagowanie i zbanowane prowokatora “kotka” z Kanonierów :+1::blush:

4 polubienia

A napisał coś złego żeby go od razy banować?

7 polubień

Wiesz, że zło trzeba niszczyć w zarodku :blush:
Po co kibic Arsenalu pisze na stronie LFC?

Mamy Maca i Gravena. Oni nie są gorsi od Rice’a

2 polubienia

Dyskusyjne imo. Graven a zwłaszcza Mac są świetni ale czy lepsi od Rice?

1 polubienie

Zdecydowanie. Co to w ogóle za pytanie?

Nie no, bez przesady, można odczuwać niechęć do arsenału ale akurat Rice jest piłkarzem, którego jakość jest raczej oczywista

Moim zdaniem jest jednym z najlepszych pomocników w premier league. Porównywalny może tylko nasz Alexis i Rodri przed kontuzją

12 polubień

Napisalem ze nie sa gorsi. Nie mamy sie czego wstydzic, serio.

Maca to spokojnie poziom Rice co oznacza dla obu WORLD CLASS :blush:

2 polubienia

Z Wirtzem to zrobili to za duży PR, i teraz chcą czy nie chcą muszą go kupić bo zrobił się na niego duży hype, media nakręciły a teraz Edwars wie że z sakiewki wyjąć trzeba bo po kolejnym nieudanym transferze, zwyczajnie fani ich zjedzą i będziemy pośmiewiskiem dla całego świata i Europy.

Dla zasady to powinna być ostateczna oferta za Wirtza, inaczej zrobimy z siebie troche posmiewisko, jeśli po długich negocjacjach damy B04 tyle ile chcieli…

A co do Rice’a - to chyba jedyny zawodnik armatek którego chętnie bym widział u nas. Znacznie ważniejszy i lepszy od ichniego kapitana.

A ja myślę że to będzie transfer sezonu, Wirtz zabłyśnie w lidze i nie mogę się już doczekać aż w końcu go podpiszą

1 polubienie

Pośmiewisko zrobimy jak będziemy zawracać tyłek takiemu zawodnikowi, żeby finalnie zabrakło kasy o wartości jego półrocznej pensji.