Ale masz swiadomosc, ze to jest 150 baniek?
Ciekawe czy jak kupujesz samochod to tez bierzesz za 300 bo co to za problem dolozyc z 250.
Posmiewisko to zaczynasz z siebie robic piszac to juz chyba czwarty raz.
Takie posmiewisko jak ten slaby mistrz i jak posmiewisko po Caicedo i Lavii. Tylko, ze to my jestesmy mistrzem a nie Chelsea. Do tego chyba poza niewielka grupa kibicow co chca wyciagac jakies brudy nikt o tym juz nie pamieta.
Bayer pewnie sprawdza ile Liverpool jest w stanie dać. Odrzuca ofertę za ofertą, aż pewnie zmiękną. Nie można iść w nieskończoność z tą kwotą, ale myślę, że dojdą do porozumienia.
Nieprawda. Również milner dostawał kontrakt mimo wieku. Henderson też.
Gracze których wymieniłeś nie opuścili naszego klubu przez wiek, a z powodu niskiego poziomu sportowego (który oczywiście spadał też między innymi przez wiek). Gdyby utrzymywali swoją formę klub chciałby ich trzymac dalej.
Człowieku różnica między tym co daje Liverpool,a czego chce Bayer jest mniejsza niż 20mln. Co oni chcą jeszcze sprawdzać?
Która to już oferta na stole ? Trzecia ? Bayer wyciska ile może, nawet głupie 5mln pewnie robią dla nich różnice.
dawać Gyokeres’a do nas. Ekitike, Ishak wszystko ponad 100 mln, Gyokeres ponoć do wyjęcia za 65 mln a jest tylko rok starszy od Ishaka. Wiem, że jedne napastnik z ligii Portugalskiej nam nie wypalił ale patrząc na tego potwora ze Sportingu jestem o niego spokojny.
Skoro Gyokeresa do tej pory (nie chodzi mi o to obecne okienko) zaden topowy klub nie wyjął to obstawiam, ze w notesach skautów jest cos co skresla go z wielkiej piłki. Wolal bym, zeby do nas nie przyszedł bo to raczej typ zawodnika, ktory nam nie pasuje. Na szczescie zadne sensowne źródło nie łączyło go z nami, wiec jest nadzieja ze jednak nie do nas trafi. Arabia Saudyjska to jest ten kierunek.
Ishak ma 32 lata i nie kosztuje ponad 100 baniek ![]()
Żaden Gyokeres, my będziemy grać w ataku pozycyjnym, albo Ekitike albo Isak, nikt wiecej.
Ktoś robił analizę występów Szweda w lidze w ostatnim sezonie. Liczba goli robi wrażenie, ale: ze 30% to karne, z gry strzelał głównie ogórkom, z top 3 czy top 4 ligi portugalskiej miał tylko jednego gola.
Pewnie są jakieś powody, dla których nie przebiera w ofertach, a przynajmniej niewiele o tym słychać. Ponoć ManU go chce, Arsenal chyba pójdzie po Seskę.
Panienka z Hiszpanii wypina się na Arsenal i prawdopodobnie Zubimendi przejdzie do Realu Madryt ![]()
Ostatnia wypowiedź Zubimendiego:
„Moja przyszłość? To będzie długie lato. Nie wiem, jak się to zakończy.”
„Jeśli Xabi Alonso zadzwoni z propozycją dołączenia do Realu Madryt, to co? Zawsze powtarzałem, że Xabi to mój idol i był zaszczytem mieć go jako trenera w drugiej drużynie Realu Sociedad.”
„Gdyby zadzwonił teraz? Nie chcę mówić o takich hipotezach – wolę skupić się na teraźniejszości. To byłoby brakiem szacunku, żeby o tym rozmawiać podczas zgrupowania.”
„Zdjęcia z plaży wrzuciłem celowo – chciałem jasno pokazać, że plotki o moim rzekomym pobycie w Londynie na badaniach dla Arsenalu były całkowicie nieprawdziwe.”
Jeśli Ekitike ma kosztować 90-100m to wiadomo, że lepiej wyłożyć np 120 na Isaka, który jest kilka poziomów wyżej.
Jeśli Newcastle jednak powie, że chcą 200m to nie ma sensu tego drążyć i można spróbować negocjować z Eintrachtem jakąś logiczną cenę i na przykład raty.
Gdyby Ekitike nadal miał kosztować 90m+ to żeby nie zostać z Darwinem w ataku można spróbować pójść po tymczasową alternatywę. Jaką?
*Watkins (2 lata gry na pewno)
*Jackson z Chelsea - troche z uśmiechem to mówię ale może jednak by wypalił?
*David z Lille
*Bowen
od tych zawodników Ekitike jednak wydaje się być lepszy
opcje ciekawsze:
- Samu z Porto
- Gyokeres ze Sportinug
- Sesko - może się uda przejąć transfer - nie jestem jego fanem ale z Wirtzem za plecami to moze mieć sens
- Alvarez - marzenie
- Rodrigo Muniz z Fulham - moim zdaniem ma wszystko zeby być kotem a jesli do konca nie wypali to zawsze może zostać naszym numerem 2 na atak
Co myślicie?
A tak btw gdzie jest nasz “forumowy” Zubimendi ?
chłop jest zdrowo pieprznięty
No jest napisane przecież, że na plaży w Hiszpanii
Bowen?
Jackson z CFC???
To może Beto, nie musiałby się nawet przeprowadzać.
Nie jesteśmy ManUnited. Sesko, Gyokeres - to już chyba lepiej zostawić Diaza, Jotę i Chiesę. Watkins? W grudniu będzie miał ‘30’.
Darwin musi odejść. Psychicznie jest spalony u nas. Dodatkowo jego styl gry również nie jest kompatybilny.
-samu? Typowy target Man. Absolutnie nie będzie do nas pasował. 1 sezon w porto więc będą chcieli dużo pieniążków.
-gyokeres ta sama sytuacja tylko gracza że 3 półki lepszy. Nie pasuje do naszego stylu.
-sesko? Ta sama sytuacja. Gracz skrajnie jednowymiarowy.
-alvarez nie ruszy się z atletico natomiast pasowałby idealnie.
-muniz czyli gracz który w tym sezonie strzeli 8 goli? I większą część sezonu grał jako rezerwowy przy Jimenezie? Matko kochana.
Niestety ekitike, isak to są napastnicy o profilu którego szukamy. Jeśli Frankfurt nie spuści z ceny będzie tak grał Diaz.
Jeśli za wirtza Leverkusen chce więcej niż 115m +20 w zmiennych to zrobiłbym dużo żeby przekonać cherkiego.
Jasne flo to fenomenalny zawodnik, ale tyle kasy to grabież. Druga sprawa jest to że nie ma przeszkód żeby go kupić za rok za dużo mniejsze pieniążki. Przecież flo jest do nas przekonany, a samo Leverkusen przegina bo ryzykują stratę olbrzymich pieniędzy (za rok pójdzie za dużo mniej) i to że może trafić do Bayernu.
A masz pewność, że jeśli odpuścimy transfer to sam Wirtz będzie chciał za rok znów próbować rozmawiać z Liverpoolem? On też jednoznacznie zadeklarował, że chce do LFC, jeśli okaże się, że utknie na kolejny rok w zdziesiątkowanym B04 to może stracić chęć gry w zespole, który odpuścił temat. Bo też sam Wirtz trochę zrobi z siebie wariata, skoro oficjalnie deklaruje chęć gry w klubie, który z niego rezygnuje…
Poza tym - za rok, przy kwocie powiedzmy 70mln do gry wejdzie z tuzin innych zespołów, z którymi będzie się trzeba licytować, być może łącznie z Realem, w którym jest Xabi.