Nie, jest otwarte dla wszystkich.
Ronaldo to akurat wtedy był najlepszym zawodnikiem na świecie i do tego niespełna 20letnim
Dla mnie ogólnie GOAT, jakbyśmy znaleźli drugiego takiego, ah można pomarzyć ![]()
A to sory. Moje niedopatrzenie. Gdzies czytalem, ze to mialo byc tylko dla tych co w KMS beda grac.
Tak czy inqczej, dla nas to niewiele zmienia, bo to tylko 10 dni wstepnego okna. Glowne okno przed nami wiec bez spiny, ze to juz po wszystkim…
A co jeśli ze względu na ściągnięcie do klubu mocno ofensywnych bocznych obrońców, będziemy grać bez typowych skrzydłowych? Dzięki czemu Wirtz oraz Salah będą grać bliżej środa pola, a obiegać i wspomagać będą ich Frimpong oraz Kerkez. Dodatkowo Arne Slot ostatnio wspominał, że miejsce Szoboszlaia jest na 8-ce, który jest świetny w pressingu, dzięki czemu zarówno Szoboszlai oraz Gravenberch mogliby asekurować pozycje naszych bocznych obrońców w fazie ataku.
Piłkarze, którzy przyjdą do klubu:
- Wirtz (140 mln euro)
- Ekitike (85 mln euro)
- Morgan Rogers (70 mln euro)
- Stiller (55 mln euro)
- Kocku (40 mln euro)
- Diomande (50 mln euro)
- Frimpong (40 mln euro)
- Kerkez (50 mln euro)
Suma kosztów: 530 mln euro
Piłkarze, którzy odejdą z klubu:
- Diaz (75 mln euro)
- Nunez (65 mln euro)
- Elliott (45 mln euro)
- Quansah (40 mln euro)
- Tsimikas (20 mln euro)
- Chiesa (15 mln euro)
- Kelleher (15 mln euro)
- Endo (10 mln euro)
- Jaros (10 mln euro)
- Morton (10 mln euro)
- TAA (10 mln euro)
Suma przychodów: 315 mln euro
Ty to masz łeb
Ale z tym Rodgersa to fajnie by bylo
Jedyny chyba w Villi oprócz bramkarza ktory gral wszystko i mega kot z niego. Typowy tur z ciagiem na bramke. Dobra technika i wykonczenie. Miałem go chyba przez caly sezon w fantasy wiec polecam ![]()
Tyle to by chyba nawet stary Wirtza za niego nie wyciągnął gdyby byl agentem Quansaha xD
Ewentualnie to “0” sie przypadkiem sebuni wcisnęło i mialo byc “Quansah (4 mln euro)”
Skoro wszyscy będą tylko soon i soon to może tam jest błąd i finalnie będzie Son.
To chyba nawet spoko, fajny ziomek
czy nam cokolwiek zmienia fakt, że kogoś nie kupimy dziś? (10.06)
Jeśli kluby się dogadają to testy/oficjalki itp można ogłosić poza okienkiem transferowym, tak jak to miało miejsce z Frimpongiem. Czy źle myślę?
E:
Skoro tak to nadal nie rozumiem skąd ten defetyzm wśród wielu, mamy miesiąc do towarzyskiego meczu ~półtora do tournee. Jak na standardy do których nas przyzwyczaiło LFC to świat i ludzie powinniśmy się cieszyć z tego jak to wygląda ![]()
Umowy można podpisywac dowolnie, testy medyczne podobnie. Termin okienek oznacza możliwość rejestracji zawodników.
Frimponga podpisaliśmy, zanim okienko sie otworzyło.
Ja serio nie rozumiem, co niektórych… Nie kupujemy źle… kupujemy też źle ![]()
![]()
Ludzie, nie zawsze można kupić super grajka za 35 milionów, a transfery piłkarzy to nie są tak proste, jak kupowanie frytek z colą.
Panie prezesie, jeszcze jest Nat Phillips do opchnięcia, proszę ująć w excelu
News za tydzień:
BREAKING!
Liverpool is really close to Kerkez! Deal seems to be almost done ![]()
Patrząc na sagę z Wirtzem to chyba nie będzie tak, że te 15mln euro będzie aż taką kością niezgody, co? Przecież jakby nie patrzeć to nawet przysługę trochę robimy Bayerowi, że nie odejdzie od nich do Bayernu, a dwa, oferujemy konkretne pieniądze za niego. Więc niech Leverkusen aż tak nie podskakuje i się nie zapiera co do tych 150mln euro. No chyba, że w Niemczech chcą podtrzymać tradycję, że dobry szkop musi zagrać w Bayernie, to wtedy się nie dogadamy…
Dobrze, że postawiliśmy sprawę jasno. Albo te ok. 140mln albo też odchodzimy od stołu. Wirtz się napalił na nas, my chyba też na niego.
@el_pistolero. Nie od dziś wiadomo, że początek okienka zawsze jest trudny. Kluby czekają aż pojawi się jak najwiecej klubów zainteresowanych. Rzucają wyższe kwoty przez to. Taki jest rynek. Teraz były też kadry i zaczną się urlopy co również wydłuża czas finalizacji tranferu. Skoro tak, to czemu nikt nie pisze o naszych ,odpadach, dlaczego tu jeszcze są? Czemu Nunez dalej jest naszym piłkarzem? Więc, nie srajcie już żarem tylko czekajcie. Zachowujecie się niektórzy jakby to Wasze pierwsze okienko transferowe było… Były okienka, gdzie nikogo nie kupowaliśmy… Ale pewnie nie wiecie.
The NeverEnding story ![]()
![]()
Najgorzej to byłoby nie ściągnąć Wirtza tracąc czas gdy obok Cherki poszedł jak za darmo…
Ciekaw jestem jak to się potoczy, tyle ofert i gadania, że kluby się za chwilę porozumieją a okaże się, że utargujemy max 10mln albo odpuścimy transfer po takim zamieszaniu
Słabo to wygląda