Rozważania transferowe (dyskusja)

Nie ma co się spinać, od początku mówili 150 baniek, więc danie im tyle, to pokaże trochę, że nic nie wywalczyliśmy, co najwyżej rozłożenie płatności. Dlatego nawet dla zasady, że pierwszej ceny się nie płaci, to będziemy się targować :smiley:

I po Wirtzu

1 polubienie

A skąd to wziąłeś? Ani na Twitterze tego nie ma ani na Facebooku (w tym jego relacja na FB).

@Loku64 Pewnie ta bo nigdzie nie widać nic o tym a byłby to big news

PEwnie chodzi o inny deal i kolega was bajtuje :stuck_out_tongue:

2 polubienia

Jedyne info jakie widziałem ostatnio, to “almost done”, ale nie ekscytuje się już wrzutkami romano, bo pisze w kółko to samo od jakiegoś czasu.

Po co wprowadzasz ludzi w błąd ?
To info dotyczy upadku transferu pomiędzy Milanem a Chelsea w sprawie Maignana :confused:

1 polubienie

Jak przybedzie mu kilka siwych wlosow to bedzie jeszcze blizej :wink:

In dłużej trwa saga z wirtzem tym coraz bardziej dochodzę do wniosku ze to nie jest dobre rozwiązanie. Zaczelismy spekulacje od 120 mln teraz jest 150. Mamy problem z napastnikiem i ogólnie rezerwą i rotacją na kilku pozycjach. Wywalamy kasę na mocnego grajka ale czy nie lepiej kupić trzech mocnych zawodników i zbudować rywalizację. Martwie sie że znów olejemy inne pozycje i zapłacimy za to w najważniejszych częściach sezonu. Cherki jako zamiennik nastepca Salaha plus np xavi Simons na lewą zamiast Diaza. Resztę kasy plus jakies srodki ze sprzedaży na środkowego pomocnika odpowiedniego zmiennika dla Gravenbercha. Stiller lamine camara czy spróbować Whartona. Ponad to pozostaje kwestia napastnika i środkowego obrońcy.

Jeśli dla Liverpoolu Wirtz ma być kimś takim jak de Bruyne dla City to niech płaca nawet 150 baniek. 140 czy 150 co to za różnica. I tak w Ch*j kasy za dużo, ale takie są obecnie czasy. Piłka rządzi pieniądz.

8 polubień

Dokłądnie. Tylko, że to powinno nadwyrężyć na wieku wieków nasze relacje z Leverkusen. Bo to jednak nieeleganckie z ich strony. Chłopak mógłby już zakłądać koszulkę ich największych rywali i pykać im brameczki od przyszłego sezonu…

2 polubienia

boczek lfc

Opamiętaj się. Xavi Simons to średniak, Luis Diaz jest dużo lepszym zawodnikiem. Simons to przehajpowany Holender bez regularności.

MAMY TO PANOWIE!

39 polubień

Czyli daliśmy 150 xD

Mamy to Panowie!!!Jak nie lubię Szwabów tak Florkowi życzę samych sukcesów! Rekord klubu i oby zwrócił się szybko!

No normalnie nie wierzę! Czekam jeszcze jak nasz ulubiony dziennikarz potwierdzi ale myślę ze jest nasz.

Wierzyłem od początku w ten transfer.

YNWA ! :red_circle::love_you_gesture::muscle:

2 polubienia

Here we go póki co po słowie, ale jest duża szansa na porozumienie. Brawo.

Czyli jednak 150 xD A eksperci na lfc.pl pisali że to niemożliwe i na pewno wynegocjują mniej

Wirtz, Frimpong i Kerkez to łącznie wydatek około 240 mln ojro. Ciekawe co dalej. Sprzedaż 4-6 zawodników tylko częściowo zrekompensuje ten wydatek, a i zostawi jeszcze większą wyrwę na ławce rezerwowych. A ja sobie nie wyobrażam nie kupić nowego napastnika…

Jest Here We Go…poważnie. Fabrizio dał Here We Go. Ulegliśmy.

1 polubienie

przez to przeciąganie się sagi, już miałem w głowie caicedo, lavie i resztę. mega ulga. oby tylko cena mu nie ciążyła jak urusowi. potężne wzmocnienie!!!