Rozważania transferowe (dyskusja)

On już w realu. Znaki…

1 polubienie

A mi Alvareza :slight_smile: to mozemy wyjąć Alvareza dla biednych z Bologni

A może by tak kupić śo z topu i van Dijka przesunąć na atak? Akcje wykańcza lepiej niż Darwin i jota razem wzięci :smirk:

Może i tak, ale już jest zawodnikiem Realu :sweat_smile:

1 polubienie

Włoskie media piszą że jest na celowniku Juventusu i będą o niego zabiegać w tym okienku. Też uważam że może to być świetny napastnik z jego etosem pracy. Bologna chce €50m.

1 polubienie

Młodziak może być kolejnym Alvarezem.
Na razie za wcześnie na Liverpool, a za rok-dwa, jeśli będzie robił dalsze postępy trzeba będzie 100+ żeby go wyjąć.

3 polubienia

Przeczytałem newsa autorstwa jakiejś kompletnie mi nieznanej prasy, że Liverpool rozważa transfer Osimhena.
Nie wiem jak z gościa głową ale jeżeli chodzi o gotową 9tkę i stosunek jakości do ceny to chyba najlepsza opcja na rynku.
Patrząc na to, że Ekitike (jak dla mnie kot w worku i może być drugim Nunezem) kosztuje 100mln to wolę sprawdzonego napastnika na już za 70. W ogóle można pójść z opcją wymiany Nuneza na Osimhena.
Chłop odrzucił kierunek Arabii więc wykazuje ambicję zamiast hajsu. Z drugiej strony to i Darwin odrzucił taką opcję. Co myślicie o takim transferze?

Absolutnie nie. Oczywiście wymieniamy się tylko opiniami, ale chłopak jest wyrośnięty jak na swój wiek i całkiem dobry technicznie. Jednak jest bardzo egoistyczny w swojej grze. Jeśli się zderzy z taktycznym europejskim futbolem to się zdziwił. Neymar w santosie wyglądał jak półbóg na tle Argentyńczyka

Jeżeli mamy wywalać ogromne kwoty na zawodnika, który nas nie pociągnie to lepiej kupić tego Castro. Widać ze szuka gry stara sie rozgrywać i rozciągać obronę przeciwnika. Potencjal jest ake widać braki. Zawodnik do rozwoju. Jeżeli transfer jest do. Ogarniecia w okolicach 40 mln euro to warto spróbować. Bym spróbował jeszcze de Ketelaere z atalanty. Ofensywny pomocnik z warunkami. Grywał jako najbardziej wysunięty zawodnik., który przyjmuję piłkę i daję możliwość wrjscia z drugiej linii.castro i de Ketelaere tym bardziej że Belg może byc zmiennikiem Salaha. Musimy problem napastnika rozwiązać kreatywnie skoro nie ma dobrych rozwiązań.

Nunez :arrow_right:
Osimhen :arrow_left:

Ale, że co?
Osimhen do LFC?

1 polubienie

Źródła kiepskie, ale przewija się temat Osimhena na Twitterze

Jak się uda go ułożyć to może być totalnym kozakiem z miejsca. Moim zdaniem raczej wiele lepsza opcja niż Gyoerkes, czy Rikitiki, tylko pytanie ile by chciał zarabiać i czy głowa będzie pracować odpowiedni. No i też w połowie sezonu wtedy dwie największe strzelby znikają :sweat_smile:

Ja bym chciał tego głupka, ok ktoś powie puchar szamana, ale na te kilka meczów mamy na tyle elastyczny skład że da się go zastąpić.
Przekonuje mnie to, że jest to gotowa 9. Brzydko mówiąc napierdalator bramek którego nam potrzeba

Jak dla mnie oby nie. Nigdy mnie nie przekonywał i nie wydaje mi się, aby pasował do naszego zespołu zarówno pod względem stylu gry jak i osobowości.
W kwestii tego drugiego przypomina mi Ballotelliego.

Jasne, jest konkretnym snajperem, lecz naprawdę nie wierzę, że Arne chciałby takiego typowego napastnika.

No i właśnie PNA… turniej trwa niemal miesiąc w bardzo ważnym okresie, a Nigeria na pewno będzie się mocno liczyła w tych rozgrywkach.

1 polubienie

Jeżeli jesteśmy nim faktycznie zainteresowani co mnie troche dziwi to może faktycznie niema z nim tragedii ( jeśli chodzi o mental ). Bo wydawało mi się że z gościem za którego Napoli wołało 100 mln, a który ostatecznie skończył na wypożyczeniu w Turcji musi być coś nie tak. Taki case Balotelliego. I myśle że skończy podobnie szybko poważne granie. Dlatego coś mi nie gra w tych plotkach. Ja już przeżyłem Mario i to nie były rurki z kremem. Może czas na drugiego tylko ten chyba strzela jednak troche wiecej bramek niż tamten Włoch. Pożyjemy zobaczymy :slight_smile:

2 polubienia

Tylko przypominam,że Napoli ma szurniętego właściciela bo czy Zielu który był sadzany na ławce i nie mógł grać bo typ mu nie pozwalał jest jakiś ekspresywny piłkarsko?No nie,ja bym się skłaniał,że jest nawet trochę bezjajeczny.

Chłop dosłownie chciał wydymać Arabów na hajs i dlatego zrezygnowali - przyjął ofertę, wszystko było dopięte, po czym jednak stwierdził, że może da się ich wydoić na więcej siana. Nie wyszło.

To nie jest zawodnik, na którego kiedykolwiek byśmy spojrzeli, jeśli chodzi o sposób bycia i dopasowanie do zespołu.

According to L’Équipe, Osimhen is asking for €40 million net per season — with no bonuses. A demand that has made even Al-Hilal pause and reconsider their options. Yes, even the Saudis have their limits.

Jednak to nie przeszkadza nikomu pisać całych stron o nim. A wystarczy zobaczyć na jego wiek i mental, aby wiedzieć, że na 100% tu nie przyjdzie.

Koleś w grudniu skończy 27 lat, kosztuje górę siana i ma mózg Balotelliego. Już widzę jak go kupujemy…

*W sumie jak o tym myślę, to idealny dla MU.

3 polubienia

Liverpool are closing in on a move for Senegalese winger Sidy Barhama Ndiaye (15). Player will leave the Diambars FC academy to engage with #LFC after the Reds were impressed in the U17 African Cup of Nations — Transfer estimated of £0,85M,

1 polubienie