Rozważania transferowe (dyskusja)

Nuneza i oshimhen łączy fakt że kluby chcą sie idh pozbyć. Ciężko bedzie uzyskać cenę satysfakcjonującą w obu przypadkach. Jak patrzę na nigeryjczyka w porównaniu do Ekitkie to sa to zupełnie inaczej grający napastnicy. Francuz jest bardziej nastawiony na tworzenie akcji i schodzenie niżej. Osimhen to raczej środkowy napastnik, który jest zwieńczeniem systemu i ładuje piłkę do siatki. Raczej to pomysł Napoli które chcę dostać parę milionów i Nuneza. Ciężko będzie wyciągnąć duże pieniądze za obu jak nie pójdą do arabów.

1 polubienie

My nie szukamy napastnika!! My szukamy odpowiedniego napastnika!!! Takiego który może stwarzać tzw “potrójne zagrożenie”.
Podaniem, dryblingiem, wykończeniem. Do tego musi być co najmniej dobry w pressingu.
Osihmen, gyokeres, delap, sesko to gracze jednowymiarowi którzy są groźni tylko z wykończenia akcji. My takich nie chcemy. U nas już jest gość który dowozi worek bramek.

Co do samego osihmena. To proszę nie porównujcie go do balo. Facet grał w Belgi, Francji, Włoszech i Turcji. I w każdym z tych klubów strzelał mnóstwo goli. Jest strzelcem wyborowym. Jego jedyne problemy dyscyplinarne to otwarty konflikt z prezesem Napoli. Ten pan kłóci się z prawie każdym. Z naszym milikiem i zielem też!!! Mimo że obaj panowie są bardzo ugodowi. Victor chciał spróbować pójść wyżej, ale cena była skrajnie zaporowa. Stąd konflikt

3 polubienia

Osimhen to ponoć życiowo bardzo poukładany człowiek, jego jedynym problemem jest własciciel Napoli, który trzęsie szatnia. Nawet cip*a Zieliński miał z nim konflikt.

Ja bym Osimhena przyjął, świetna gra głową, cofa się po piłkę i ma najlepsze wykończenie chyba spośród wszystkich dostępnych napastników.

2 polubienia

Osimhena już rok temu u Nas widziałem. Byłbym mocno zadowolony. Jest nowoczesnym napastnikiem.

Jedyny minus to puchar szamana

Poszły jakieś delikatne plotki o Osimhenie a tu juz każdy podjarany.

Opanujcie moszny chłopcy. Nie będzie żadnego Osimhena.

12 polubień

Wyciągnąć za dwóch 70 milionów a i tak będzie dobrze. Będzie za tą dwójkę jakiś napastnik.

6 polubień

1 polubienie

I found Hugo Ekitike’s Last 13 shots…

Bramkostrzelny gosc,brac za 100 milionow i nie gadac :crazy_face:

2 polubienia

To byłaby niezła cena patrząc na to, że mówiło się o 150kk euro.
117kk euro podstawy i 19kk zmiennych. Czyli kolejno 22% i 9% taniej niż zakładano.

Jakby zero spokoju, wszystko tak na siłę, często na pałę byle w bramkę i tak często w tą bramkę nie trafia. Nie podoba mi się coś on :stuck_out_tongue:
a bald man is talking to another man with the caption no i nie podobasz mi sie

1 polubienie

Oglądałem kilka jego kompilacji i chłop wydaje się strasznie drewniany. Owszem, czasami ładnie coś zagra, ale robi to w tak niezgrabny sposób, że wydaje się to przypadkiem. Trochę vive Thomasa Mullera. Wolałbym, żebyśmy za niego nie przepłacali i poszukali kogoś bardziej w stylu Alvareza. Lub olać tego napastnika i dawać Mo/Lucho na szpicę.

Śmiem twierdzić, że z tych 13 strzałów Darwin zdobyłby ze 3 jak nie 4 bramki. !Spoiler! Ekirikitiki zdobył 1.

Dla mnie gość porusza się po boisku jak Crouch, ale wątpię żeby miał wyobraźnię Anglika :smiley:

:medal_military:| @_pauljoyce — Those deals would mean Liverpool’s spending will go far beyond £200million and further additions are planned, notwithstanding Slot will seek to trim his squad

No to czekamy na więcej :eyes:

3 polubienia

Czyli planowane są dalsze wzmocnienia? Bo mi się nie może wyświetlić zdjęcie

1 polubienie

Tak, są planowane dalsze wzmocnienia.

1 polubienie

Jakby udało się dowieźć coś takiego to byłby majsterszyk w naszym wykonaniu. Najmocniejsza w całej Europie podstawowa jedenastka oraz solidni uniwersalni zmiennicy na każdej pozycji.

• Diomande (50 mln euro)

• Baleba (45 mln euro)

• Osimhen (60 mln euro)

• Bowen (40 mln euro)

• Kerkez (45 mln euro)

• Frimpong (40 mln euro)

• Wirtz (135 mln euro)
    SUMA: 415 mln euro

• Doak (35 mln euro)

• Nunez (60 mln euro)

• Chiesa (15 mln euro)

• Elliott (40 mln euro)

• Morton (10 mln euro)

• Endo (10 mln euro)

• Tsimikas (20 mln euro)

• Quansah (40 mln euro)

• Kelleher (15 mln euro)
    SUMA: 255 mln euro

8 polubień

Tak. To będzie wielkie okienko. Wirtz, Frimpong, Kerkez i Mamardaszwili, to tylko początek.