Jeszcze tylko Osimhen za Nuneza, Stiller za Endo i Elliota, Diomande za Qansaka i można zamykać okno. Reszta szrotu na sell.
Mocna wizja, nawet jakbym cały dzień myślał to nie wpadłbym na Bowena w Liverpoolu w 2025 roku, dobry towar był palony
To Sebzie jest dodawany do towaru, żeby mocniej klepało.
Leżę od kilku dni w szpitalu na ciężkie zapalenie płuc. Ledwo podnoszę widelelec, zapominam jak się nazywam, ale jak czytam głupoty o Osimehanach i innych jakby wymyślanych nazwiskach kibiców od wczoraj - to chyba nie jest ze mną aż tak źle. Czyli jeszcze nie zgłupiałem
Zdrówka kolego. Trzymaj się tam i wydobrzyj
Czym są jakieś doniesienia odnośnie naszego zainteresowania tymi piłkarzami?
- Diomande (50 mln euro)
- Baleba (45 mln euro)
- Osimhen (60 mln euro)
- Bowen (40 mln euro)
Czy to są jak zwykle jakieś transfery gościa, które mu wyszły w football menadzerze?
Czy moderator może wyrzucić użytkownika sebzie?
Sorry, ale ja nie mam zamiaru czytać takich wypocin i tych zjebanych obrazków oglądać co którąś odpowiedź…
Wiesz, że możesz zablokować tego użytkownika i nie będziesz czytać jego “mądrości”? Xd
Mnie Sebzie w żaden sposób nie przeszkadza, a niemal każdy tutaj wie, że gość trolluje bądź ma mocno nierówno pod kopułą ;p
Zalecam dystans, czasem można się pośmiać z tych jego składanek.
Dawać teraz Kerkeza, sprzedać szrot i ruszamy po Ekitike (ewentualnie robimy podchody po Isaka ;d), a potem już tylko nowy ŚO
Dzięki za info kolego ![]()
Panowie, podałem wam instrukcję co możecie zrobić, aby nie widzieć postów Sebzie. Wtedy naprawdę forum dla was nie będzie zaśmiecone, bo nie będzie postów owego jegomościa, to naprawdę nic trudnego ;).
to poczucie humoru masz płytkie kolego
To ja też.
Swoją drogą czy stworzyłeś jakąs skalę poczucia humoru co kogo powinno bawić a co nie?
Jakie Twoim zdaniem poczucie humoru nie jest płytkie?
Czy mógłbym prosić moderacje, żeby Igtrun miał możliwość dodawania pod każdym postem czy jest to zabawne czy nie
Będzie nam łatwiej troszeczkę.
Czy mógłbym Cię zabierać na spotkania towarzyskie żeby lepiej wypadać? ![]()
Ooo i ja też. W takim razie jeśli to ma być śmieszne to może kolega zacznie wstawiać w dziale humor? Tutaj tylko zaśmieca forum
Bardziej zaśmiecają to forum Wasze wypociny niż awizowane składy, które wrzucam. Zalecam przeczytanie regulaminu forum oraz tego działu.
Troszkę dystansu Panowie, a z pewnością będzie żyło Wam się lepiej i bez stresu.
Miłego dnia i reszty okienka transferowego. ![]()
Po co od razu wyrzucać. To jest nasz taki formowy Darwin - strzela 50 razy i może raz trafi.
Przynajmniej trochę pośmiać się można.
ważne, że ty masz głębokie xD
Kiedyś napisałem coś dla jaj z sarkazmem i myślał, że to na serio. Więc może po prostu nie łapie zbyt wielu żartów albo ma bardzo poważne podejście do życia ![]()
Z was są takie denne śmieszki po prostu,macie jakieś występy typu stand up?A i jeszcze łohohoho chłopek z czapy zaśmieca forum wrzuca jakieś składy od czapy dwa razy dziennie a was to bawi zwyczajnie nie rozumiem tej szczypty komedii w tym wszystkim.
Twoje składy od początku wydawały i dalej sie wydają szalone ale na koniec okienka sie okaże że byłes najbliżej z liczba i jakością zawodników jacy do nas przyǰdą
Bo podobno nie zatrzymujemy się i idziemy dalej na giełde ![]()
A i jeszcze „Łahahahhaha” chłop wrzucił kolejny skład od czapy który nie wnosi absolutnie żadnych ciekawych anegdot do dyskusji ![]()
Własnie jak widać wnosi dużo do dyskusji
Góść z tego co sobie przypominam nigdy nikogo nie obraził a sam regularnie jest jechany niewiem dlaczego. Przynajmniej te składy sa w temacie wątku. Bo niektórzy np w tematach o zawodnikach pisza z kim mieszkają i takie tam albo coś o polityce ![]()
Poczucie humoru jest względne i wbrew temu co wielu pseudo intelektualistów próbuje wmówić, nie ma nic wspólnego z intelektem.
Co do naszego okienka to wydaje się że do 20 czerwca będziemy mieć kadrę znacznie mocniejsza i która spokojnie może obronić mistrzostwo. Wow. Do tego kolejne doniesienia z bardzo poważnych źródeł mówią że nie chcemy się zatrzymać.
Dla mnie jeśli uda się w tym okienku kupić świetnego napastnika to dam okienku ocenę 10/10
I wtedy pozbyć się eliotta, nuneza, tsimikasa,