Rozważania transferowe (dyskusja)

Jeszcze tylko Osimhen za Nuneza, Stiller za Endo i Elliota, Diomande za Qansaka i można zamykać okno. Reszta szrotu na sell.

2 polubienia

Mocna wizja, nawet jakbym cały dzień myślał to nie wpadłbym na Bowena w Liverpoolu w 2025 roku, dobry towar był palony

1 polubienie

To Sebzie jest dodawany do towaru, żeby mocniej klepało.

19 polubień

Leżę od kilku dni w szpitalu na ciężkie zapalenie płuc. Ledwo podnoszę widelelec, zapominam jak się nazywam, ale jak czytam głupoty o Osimehanach i innych jakby wymyślanych nazwiskach kibiców od wczoraj - to chyba nie jest ze mną aż tak źle. Czyli jeszcze nie zgłupiałem

18 polubień

Zdrówka kolego. Trzymaj się tam i wydobrzyj

21 polubień

Czym są jakieś doniesienia odnośnie naszego zainteresowania tymi piłkarzami?

• Diomande (50 mln euro)
  • Baleba (45 mln euro)
  • Osimhen (60 mln euro)
  • Bowen (40 mln euro)
    Czy to są jak zwykle jakieś transfery gościa, które mu wyszły w football menadzerze?

Czy moderator może wyrzucić użytkownika sebzie?

Sorry, ale ja nie mam zamiaru czytać takich wypocin i tych zjebanych obrazków oglądać co którąś odpowiedź…

8 polubień

Wiesz, że możesz zablokować tego użytkownika i nie będziesz czytać jego “mądrości”? Xd

Mnie Sebzie w żaden sposób nie przeszkadza, a niemal każdy tutaj wie, że gość trolluje bądź ma mocno nierówno pod kopułą ;p
Zalecam dystans, czasem można się pośmiać z tych jego składanek.

Dawać teraz Kerkeza, sprzedać szrot i ruszamy po Ekitike (ewentualnie robimy podchody po Isaka ;d), a potem już tylko nowy ŚO

Dzięki za info kolego :wink:

Panowie, podałem wam instrukcję co możecie zrobić, aby nie widzieć postów Sebzie. Wtedy naprawdę forum dla was nie będzie zaśmiecone, bo nie będzie postów owego jegomościa, to naprawdę nic trudnego ;).

18 polubień

to poczucie humoru masz płytkie kolego

To ja też.
Swoją drogą czy stworzyłeś jakąs skalę poczucia humoru co kogo powinno bawić a co nie?
Jakie Twoim zdaniem poczucie humoru nie jest płytkie?
Czy mógłbym prosić moderacje, żeby Igtrun miał możliwość dodawania pod każdym postem czy jest to zabawne czy nie :smiley: Będzie nam łatwiej troszeczkę.
Czy mógłbym Cię zabierać na spotkania towarzyskie żeby lepiej wypadać? :smiley:

3 polubienia

Ooo i ja też. W takim razie jeśli to ma być śmieszne to może kolega zacznie wstawiać w dziale humor? Tutaj tylko zaśmieca forum

1 polubienie

Bardziej zaśmiecają to forum Wasze wypociny niż awizowane składy, które wrzucam. Zalecam przeczytanie regulaminu forum oraz tego działu.

Troszkę dystansu Panowie, a z pewnością będzie żyło Wam się lepiej i bez stresu.

Miłego dnia i reszty okienka transferowego. :ok_hand:

16 polubień

Po co od razu wyrzucać. To jest nasz taki formowy Darwin - strzela 50 razy i może raz trafi.
Przynajmniej trochę pośmiać się można.

4 polubienia

ważne, że ty masz głębokie xD

Kiedyś napisałem coś dla jaj z sarkazmem i myślał, że to na serio. Więc może po prostu nie łapie zbyt wielu żartów albo ma bardzo poważne podejście do życia :thinking:

Z was są takie denne śmieszki po prostu,macie jakieś występy typu stand up?A i jeszcze łohohoho chłopek z czapy zaśmieca forum wrzuca jakieś składy od czapy dwa razy dziennie a was to bawi zwyczajnie nie rozumiem tej szczypty komedii w tym wszystkim.

Twoje składy od początku wydawały i dalej sie wydają szalone ale na koniec okienka sie okaże że byłes najbliżej z liczba i jakością zawodników jacy do nas przyǰdą :rofl: Bo podobno nie zatrzymujemy się i idziemy dalej na giełde :laughing:

A i jeszcze „Łahahahhaha” chłop wrzucił kolejny skład od czapy który nie wnosi absolutnie żadnych ciekawych anegdot do dyskusji :man_shrugging:t3:

Własnie jak widać wnosi dużo do dyskusji :laughing: Góść z tego co sobie przypominam nigdy nikogo nie obraził a sam regularnie jest jechany niewiem dlaczego. Przynajmniej te składy sa w temacie wątku. Bo niektórzy np w tematach o zawodnikach pisza z kim mieszkają i takie tam albo coś o polityce :slight_smile:

1 polubienie

Poczucie humoru jest względne i wbrew temu co wielu pseudo intelektualistów próbuje wmówić, nie ma nic wspólnego z intelektem.

Co do naszego okienka to wydaje się że do 20 czerwca będziemy mieć kadrę znacznie mocniejsza i która spokojnie może obronić mistrzostwo. Wow. Do tego kolejne doniesienia z bardzo poważnych źródeł mówią że nie chcemy się zatrzymać.
Dla mnie jeśli uda się w tym okienku kupić świetnego napastnika to dam okienku ocenę 10/10

I wtedy pozbyć się eliotta, nuneza, tsimikasa,