Już 100 razy lepiej wziąć Osimhena niż kolejny sezon męczyć się z Nunezem
no własnie a w temacie Quansaha jest narzekanie, że za 3 lata mamy wydac 60-70mln, jesli będzie world class. Ten Diomande to raczej na ten moment jest talent a nie gotowy gracz.
Jak transfer do Napoli nie wypali to może i sam Darwin otworzy się na inne kierunki, zamiast przesiedzieć sezon na ławce w Liverpoolu.
Mam nadzieję, że nie damy się wydymać Laurentisowi, 40 mln funtów to Utd chce za Hojlunda, Darwin jest więcej wart, nawet mimo słabego sezonu w LFC.
Gdybysmy zostali z Darwinem to mozemy sie tylko modlic o scenariusz jak w 6 czesci “Star Wars” czyli Powrot Jedi ![]()
Niech Moc bedzie z nami! ![]()
Jeśli Darwin zostanie to będzie raczej Zemsta Sithów ![]()
Ja mam nadzieję, na Przebudzenie Mocy
A byla by beka i zaskoczenie gdyby odpalił w przyszłym sezonie:rofl:![]()
![]()
Najpierw by musiał duolingo odpalić
Odpalić to jego trzeba z tego klubu priorytetowo.
Niestety, jego będzie ciężko sprzedać za takie pieniądze jakich klub oczekuje, chłop grał mało a jak już grał to bardzo słabo nawet jak na niego, mnie wcale nie dziwi, że Napoli nie chce za niego dać takiej kasy.
Oddać tego Nuneza za te 40 baniek, to i tak będzie dobrze.
Na temat rozważań o środkowym obrońcy.
Guehi vs Murillo - Ja dużo wyżej cenie umiejętności Murillo ale Guehi ma HG i prawdopodobnie atrakcyjniejszą wycenę.
INFO: Liverpool are working on the Ekitike signing, @FabrizioRomano
Panowie przestańcie marudzić i dajcie działać klubowi. Mamy lato jak nigdy, konkretne transfery poparte analizą. Dajcie im gotować.
To ja już wolę żeby nunez zostal
Żebyśmy się nie obudzili z nowym napastnikiem który marnuje tyle co ten stary co odchodzi.
Nagle się dowiem że ekitike to poziom isaka zaraz. Oby ten transfer nie doszedł do skutku.
Tak? To sobie zobacz ile ekitike marnował w bundeslidze
Na szczęście chyba w klubie inaczej na to patrzą.
Nunez nigdy nie był na poziomie Etikitie, już pomijając, że to napastnicy o innym profilu. Bardzo się cieszę, że jakieś konkretniejsze źródło o tym piszę.
Niektórzy piszący o tym że wolą zeby został Nunez mają strasznie krótką pamięć ile on zmarnował setek na pusta bramkę, albo źle podał kiedy była dogodna sytuacja dla kolegi z drużyny. Nigdy więcej Nuneza w koszulce LFC.
Nunez jest tutaj skończony. Chłopak nie potrafi dobrze przyjąć piłki, problem jest z psychiką, kiedy gra u nas na 9 to w ogóle go nie widać, przez cały mecz jest niewidoczny.
Murilo nie ma zdrowia na intensywne granie. Nie ma fizyczności atlety jest poprostu wielkim nabitym chłopem z wielkimi umiejętnościami grania w piłkę. Dodać do tego że jest Brazylijczykiem ze skłonnością do nadwagi i zapalają się wszystkie czerwone lampki. Taka moja ocena.
Keita też był poprzedzony analizą… Prawda jest taka że bardzo pilnie potrzebujemy napastnika. Tylko nie ma sensu zastępować niewypału drugim który jest potężnym ryzykiem i zagrał jeden niezły sezon. To już lepiej niech Diaz gra na szpicy albo Wirtz jako fałszywa 9tka.
Panowie, ale trzeba pewna kreska oddzielić nuneza u kloppa i nuneza u slota. Ten pierwszy był całkiem dobry zawodnikiem drużyny. Tak psuł mnóstwo sytuacji, ale też wprowadzał masę zagrożenia i dochodził do tak dużej liczby strzałów że można było liczyć że kiedyś zaskoczy. Jego statystyki też wyglądały całkiem solidnie.
Ten z ery slota to pomyłka. Nic się nie zgadza po za bieganiem i walecznością. Goli mało i sytuacji niewiele. Nie ma perspektyw na więcej. Dodatkowo w ataku pozycyjnym wygląda bardzo blado. Trzeba się go pozbyć ale jest sporo czasu.
Z ciekawości sprawdziłem jak statystyki ekitike wyglądają na tle rówieśników. I za zeszły sezon g/a
W ligach top 5 do 23 roku życia jest lepszy tylko kalimuendo z rennes. Na zbliżonym tylko sesko. Więc nie wiem jak można uważać że nie jest to jeden z najbardziej utalentowanych napastników.
Ps. Nie argumentujcie o wernerze bo to bez sensu. Ekitike różni się od niego wszystkim. Czytanie pod każdym postem o napastniku z bundesligi że “Werner też tam kiedyś strzelał” jest bez sensu.
Gdybyś my takich rad słuchali to nigdy by tu nie grał vvd bo kilka lat wcześniej kupiliśmy lovrena z Southampton
@mazi ale ta cena nam też nie odpowiada. Gdyby tak było już by miał czerwona koszulkę. Myślę że 60+10 byłoby adekwatna kwota. Mamy 2 miesiące na to. Nie ma pośpiechu. Może Newcastle też zmięknie