Bo to świetna opcja, tylko ta cholerna cena.
Bo jak on nie wypali, to przez koszt transakcji, bedismey się z nim bujać parę lat.
Dokładnie. Warto jeszcze raz przypomnieć pudło Nuneza z ostatniego sezonu:
A tu większość strzałów Nuneza z ostatniego sezonu. -7 w oczekiwanych bramkach. Jak widać zdarzały mu się bangery jak ten z Tottenhamem, ale większość to totalna padlina godna napastnika z Polskiej ligi:
Sprzedać to dziadostwo!
Rozważania transferowe (dyskusja) - #45945 przez Tomaslfc14 a ja już tutaj pisałem dlaczego płakać nie będę jeśli w tym roku nie kupimy napastnika. Ofensywa dzięki Wirtzowi i tak została wzmocniona, a jeśli dopisze zdrowie Jocie i Nunezowi, to coś tam powinniśmy “ulepić” z przodu w tym sezonie, a w przyszłe lato ruszyć po top1 naszej listy życzeń - Isaka. Dla NUFC będzie to ostatnia okazja na duży zarobek, więc będą musieli zejść z ceny.
A tymczasem…
https://x.com/DaveOCKOP/status/1940024361949319566
“Liverpool i Marc Guehi osiągnęli porozumienie w sprawie warunków osobistych przed jego planowanym transferem do Liverpoolu.”
ile razy można mówić że te daveocop czy jak to się zwie to największe gowno?
2025 lipiec. Nawet amatorzy mają bazę bardzo bardzo głębokich danych statystycznych zawodników. Narzędzia do porównywania zawodników i ich przydatności do stylu.
Transmisje są szeroko dostępne w przystępnej cenie prawie każdej ważnej ligi.
A co mi tam ocenie zawodnika po filmiku z YouTube ![]()
Oceniam napastnika po 70 strzałach jakie oddał i co w tym dziwnego? Chcesz statystyki to proszę bardzo: -7 w oczekiwanych bramkach. Przecież to jest Francuski Nunez
Tak to jest robić interesy z włoskimi klubami, a zwłaszcza z Napoli. Szkoda, ale mam nadzieję, że ktoś jednak nabędzie Nuneza.
Cos czuje, zakończymy z którąś z tych opcji:
- Isak
- Ekitike i Osimhen w duecie
Na pewno nie zostanie tutaj Nunez, nikt nie będzie płacił bonusu Benfice, ten transfer i tak był za drogi.
Ty trollujesz czy po prostu wlepiasz i wierzysz w te źródła typu SzonOkonor i Oktopusa? Bo człowiek rozumny już by dawno się ogarnął.
zrobiłem sobie Research po skuteczności zawodników takich w miarę realnych -
nieziemsko prezentuje się Retegui. Strzelił w Seria A 25 bramek z około 19 xG. Tez fajnie się prezentuje Alexander Sørloth, który strzelił 20 bramek z oczekiwanych 17. ale ten to taki trochę kloc
Isak podobnie 23 bramki z 20,5 xg Osimhen nieco słabszy 26 bramek z 24 xG
Rikitiki za to z prawie 22 xG, strzelił 15 bramek. Myślę, ze tych bramek może brakować z takim iście darwinowskim wykończeniem. A tez raczej nie jest to drugi Firmino, żeby robić różnicę wielką w rozegraniu.
W każdym razie ja jestem przeciwko Hugo, ale szczerze przyznaje, że głownie kojarzę go z jutubów i statystyk.
@kuczq wakacyjna forma
ale z jaką łatwością do sytuacji dochodzi ![]()
W sumie poza tym pucharem Fifa to właśnie wyglada dobrze ![]()
Kolego
Ty bronisz tego Ekitike tak jak w poprzednim sezonie Chiesę, nie wyciągasz wniosków?
Dla mnie monsieur Hugo to kolejny grajek z Buli na którego jest niepotrzebny “hajp” ![]()
Jak nie Isak, to zawsze zostaje Ishak.
Też Szwed, też napastnik, nazwisko praktycznie to samo, nikt nawet nie zauważy różnicy. W Lechu coś tam nastrzelał, więc umie. Dobrze zbudowany chłop, obrońców będzie przestawiał jak meble w Ikei. I nikt nie powie, że za wąski na Premier League. No i najważniejsze, cena niska a gorszy od Nuneza chyba nie będzie.
Tak z ciekawości - Ile goli z ostatnich 60 strzałów zanotował Salah?
Nie kupimy bo wiek ![]()
Nie oszukujmy się, skoro jest cisza o Alvarezie to w grę wchodzi tylko Isak i Ekitike. Osimhen odpada przez puchar Afryki, jak będzie szansa to wpadnie Isak, jak nie wleci Ekitike, jako najbardziej zbliżony profilem z dużym potencjałem.