No cóż… jeszcze na 10 lat mu było dac
Oby się stało jak piszesz i to jak najszybciej. Jeszcze może nie dogadamy się z jego klubem, jest nadzieja że to upadnie
No cóż… jeszcze na 10 lat mu było dac
Oby się stało jak piszesz i to jak najszybciej. Jeszcze może nie dogadamy się z jego klubem, jest nadzieja że to upadnie
XD. Jakby dali na 4-5 to potem płacz bo znowu Real nam zapieprzy za darmoche.
dziwne, ze odrzucil klub swojego dziecinstwa czyli man utd. Ale czego sie nie robi dla Liverpoolu. Raczej jak nasi by nie byli pewni, to by nie dawali 6 lat kontraktu.
Teraz jak się sprawa wyjaśnia pozostaje kwestia czy uda się coś ugrać taniej z Eintrachtem?
NUFC zaoferowalo 70 mln funciaków i odrzucili, wiec wiele do klauzuli nie brakowalo
Naprawdę Cię to dziwi?![]()
Tak myślałem oni idą po Wisse, a my lecimy po Ekitike i Isaka - cudownie
Jak sobie tak obserwuję tę całą sagę z zakontraktowaniem nowego napastnika, to odnoszę wrażenie, że nie mamy tu do czynienia z casusem van Dijka, tzn. “van Dijk albo nikt”.
Z tych wszystkich doniesień transferowych jasno wynika, że celem numer 1 był/jest Alexander Isak, a celem numer 2 - Hugo Ekitike, ale nie na zasadzie, że ten Ekitike byłby dla nas “nagrodą pocieszenia”, a wręcz przeciwnie - on jest bardzo dobrze prześwietlonym graczem przez nasz dział rekrutacyjny i od początku jego kandydatura była/jest traktowana jak najbardziej poważnie w kontekście dopasowania do naszego stylu gry i naszego składu.
Oczywiście Alexander Isak był/jest celem numer 1 na tę pozycję, ale Hugo Ekitike absolutnie nie jest żadnym “kotem w worku”. Niech Edwards z Hughesem “gotują”, bo doświadczenie i wiedzę mają ogromną - ja im ufam ![]()
Szybko się pozbierał po byłej dziewczynie skoro zajęło mu to 5 dni, zranione serce boli najbardziej.
W sumie my możemy i tak wrócić po Isaka jeśli Ekitike nie wypali. Sprzedamy Francuza za 35-40 milionów a przyjdzie Isak za rok.
A jeśli Ekitike wypali to mamy napastnika dużo młodszego i mniej podatnego na kontuzje.
Dokładnie! Hugo ma olbrzymi potencjał i podobnie wierzę, że nasz sztab nie wybrał go ot tak.
Jeśli przyszedłby Ekitike, Rodrygo i Guehi to okienko 10/10
Jedyna szansa, że Isak po informacji o naszej ofercie za Ekitike złoży transfer request.
Moim zdaniem testujemy Szweda, rzuciliśmy sporą kwotę na stół, teraz zobaczymy czy Isak sprawdzi.
Ja chciałem Etikite od samego początku, więc się cieszę. Zobaczycie, że chłopak odpali i to bardzo mocno.
Szkoda Isaka, bo to byłby pewniak, a nie przypuszczenia, ale wziąć jeszcze Rodrygo i SO i sezon można zaczynać i obronimy tytuł.
W ogóle to Isak i Ekitike to bardzo podobni do siebie profilem zawodnicy , różnica jest taka, że isak jest gotowym produktem i już potwierdził swój poziom a francuz miał teraz pierwszy bardzo dobry sezon. Ja tam jestem optymistycznie nastawiony i całkowicie ufam Edwardsowi.
Ten Ekitike to przecież drugi Nunez:rofl:![]()
![]()
Ja się cieszę z Hugo. Już nie róbcie z niego słabiaka. Gość jest przeanalizowany przez nasz pion sportowy i został wybrany.
Podsumowując będę zadowolony jeżeli trafi do nas Ekitike i będę trzymał kciuki. Niech strzeli w pierwszym swoim sezonie 10 goli w lidze i będzie OK (tyle strzelił Isak w swoim pierwszym sezonie w PL)
Nie zdziwię się jak weźmiemy i Hugo i isaka
Z tym, że Isak szedł do Newcastle gdzie nie miał na start jakiejś wielkiej presji i wymagań a sam klub dopiero raczkował ze swoimi arabskimi pieniędzmi i sezon wcześniej świętował utrzymanie w lidze. My kupujemy kogoś z pozycji mistrza Anglii, który szuka w końcu prawdziwego upgrade’u na 9 a nie kota w worku do oszlifowania i może się uda a może nie. Darwin przed przyjściem do nas też wyglądał wyśmienicie i we wszystkich statystykach był bestią.
Gość nie założył jeszcze czerwonej koszulki a ty już wiesz że to drugi Nunez. Weźcie dajcie sobie na wstrzymanie z takim pie**oleniem
Patrząc na top 10 środkowych napastników to ten Hugo nie wygląda aż tak bardzo źle.
Była opcja A i jest również opcja B. Najważniejsze ze jeżeli sie nie uda/udało z pierwszym wyborem, to ruszamy od razu po drugi. Przecież nie tak dawno bylo ze jak pierwszy wybór nie wypalił, to twierdzono ze nie ma innych opcji na rynku