Jak zatrudnimy Ekitike to oczywiscie trzeba chlopakowi dac szanse i nie oczekiwac 20 goli + 15 asyst odrazu w 1 sezonie.
I powtorze to co wielokrotnie! pisalem przy Darwinie-zarowno on jak i Francuz nie sa winni temu,ze jeden klub zazadal 80 milionow a drugi tyle zaplacil a wiec nie oceniajmy przez pryzmat wydanej kasy tylko poprzez zaprezentowane umiejetnosci na boisku ![]()
Przypomnij co z Nunezem? Nikt nie zrobił researchu?
Aha
a dlaczego nie? Od nuneza od razu oczekiwaliscie i każdy go tu jechal za najprostszy blad. Gośc przychodzi za ponad 80 mln także albo od razu strzela seryjnie albo zrobić co benitez z keanem
Świetne porównanie. Mi przychodzi do głowy jeszcze Henry po nie udanej przygodzie w juve i sturridge u nas a Chelsea.
Ekitike ma dobrą technikę użytkowa i można liczyć że poprawi swoje wykończenie
Tak. Można tylko winić klub że dają tyle kasy za kota w worku. Wariactwo kompletne. Będzie się Slot gimnastykowł i wystawiał Wirtza na F9.
Mądre słowa szczególnie od cb który chciałby gyokeresa. W mniej więcej podobnym wieku Hugo, gyokeres był odpalany z Brighton na wypożyczenia bo sobie nie poradził
On jak Michael Jackson tylko odwrotnie
Isak najpier biały później dojrzał na słońcu.
Polecam dla ciekawskich ![]()
Sam nie jestem przekonany co do Rikitiki ale innej, lepszej opcji nie widzę prócz Isaka.
Problem z Ekitike jest taki, że on MOŻE, a nie MUSI się rozwinąć na odpowiedni poziom. Są Lewandowskie, są Gyokeresy, są Isaki, które rozwijają się wolniej, ale wskoczyli na wyższy poziom (wiem, że Gyokeres to w lidze portugalskiej i zweryfikować go jeszcze trzeba, ale chodzi mi bardziej o to, że był cienki jak sik węża, a potem wskoczył na wysokie liczby w statystyce goli).
Dlatego mam wielką nadzieję, że to jeszcze nie koniec i jeśli ma przyjść tylko 1, to oby to był Isak, a nie Ekitike. Przeżyję, będę wierzył w Hugo i miał nadzieję, że w razie W “nadrobią” koledzy za plecami, ale niech to nie będzie koniec.
Fakt, że jak ktoś ma przyjść, to najlepiej już teraz, by przygotowania spędzić z resztą drużyny, ale no… boli w serduszku, jeśli nie uda się ze Szwedem, a przyjdzie Francuz. I to nie dlatego, że nie szanuję Francuza, bo nie wygląda źle, ale Szwed to byłaby taka wisienka na torcie naszego składu.
O nie i jeszcze raz nie! Szanowny Kolego i prosze mnie nie mieszac z innymi i pisac “oczekiwaliscie” bo to mija sie z prawda w moim przypadku.
Darwin mial u mnie dlugo kredyt zaufania i bedzie go tez mial Hugo mimo,ze jego transfer do nas nie przypada mi do gustu.
Kluczowe pytanie. Czy on umie angielski i czy skończył jakąś podstawówkę? Pytam, bo nie chciałbym kolejnego debila
Widzę, że tu co niektórzy chyba zapomnieli sprawdzić swoje skrzynki mailowe. Oferta analityka w Liverpoolu już dawno czeka.
Tak na poważnie. Skoro go rozważają, to mają ku temu POWODY. Oni wiedzą zdecydowanie więcej od nas. Jakieś filmiki z YouTube i tabelki z Transfermarkt to nie wszystko.
Coś tam mówi po angielsku.
Ale będzie strzelać bramki dla Liverpoolu.
o to nie ciężko xd
Znaki
Kurde no! to jest chytry plan “memnited” aby zniszczyc LFC od srodka podrzucajac konia trojanskiego ![]()
A wiec teraz to juz w ogole mowie nie dla Ekitike-nam fana “mysznited” w zespole niepotrzeba ![]()
Jakby ktos nie wylapal to taki zarcik/ironia oczywiscie ![]()
Jeśli będzie to oznaczało z rezygnacji z Isaka to jestem na nie. Młody nie uciągnie moim zdaniem w pierwszym sezonie gry jako podstawowej 9 w LFC, a wymagania będą gigantyczne.