Minamino i Shaq przychodzili za 7 i 13 milionów nie 30 (albo więcej bo dlaczego by Lester miał z nas nie zedrzeć gdy mamy chcicę i kłopoty? do tego jaka tygodniówka? 150k? 200k?). Świetni zawodnicy, Minamino zawsze chwaliłem i doceniałem a Shaq tez był kapitalnym zmiennikiem. Obaj spłacili się z nawiązką. Na takich zawodnikach w takiej cenie, nie da się stracić. Na Tielemansie da, nie tylko finansowo ale też w ilościach minut dla np. Elliota. Keita będzie zdrowy za chwilę, Thiago za 1,5 miesiąca. Wydaliśmy już w tym okienku prawie 100 milionów zarobiliśmy gdzieś połowę. Jeżeli serio myślicie, ze nasi właściciele maja dalszą chęć dokładania do klubu, to chyba rzeczywiście krótko tu z nami jesteście i nie wiecie na jakiej zasadzie działają (z fenomenalnym powodzeniem) nasze transfery od wielu, wielu lat.
@poprzerwie2 nie w okienku w którym nikt nie odszedł z naszej pomocy. Poszedł Mane - jest za niego Darwin, ubył nam Minamino -przychodzi Carvalho, nie ma Neco - jest Ramsay. Zasada równości zachowana. Tygodniówki tez nie sa z gumy a płacimy jedne z najwiekszych (nie wiem czy nawet nie większe od City, gdzies takie info się pojawiało). Tielemans czy inna gwiazda środka pola się u nas aktualnie po prostu nie zmieści. Za półśrodki i inne wynalazki dziękuję. Czy moze Ty albo Firo dołożycie na transfer i pensję z własnej kieszonki? Zbiórka na patronite? Kto tu jest niepoważny.
Minamino i Shaq przychodzili za 7 i 13 milionów nie 30 (albo więcej bo dlaczego by Lester miał z nas nie zedrzeć gdy mamy chcicę i kłopoty? do tego jaka tygodniówka? 150k? 200k?).
Tylko, że Yuri to, w teorii, znacznie lepszy piłkarz, ze znacznie większą renomą, więc może też później ewentualnie pójść za więcej. Tygodniówka pewnie ~150k, więcej by mu nie dali; tyle co Ox, który za rok odejdzie.
Dobra tutaj już parsknąłem śmiechem xD Co z tego, skoro i tak pewnie zaraz będą kontuzjowani.
'+ Hendo skończy 33 lata, a gość bazuje na swojej fizyczności, Milnera pewnie już w przyszłym sezonie nie będzie, Oxa też, Thiago skończy 32 lata. Teraz środek pola wygląda tłoczno, ale bardzo szybko może zrobić się miejsce dla 2 śp.
O czym ty piszesz człowieku, my mamy mnóstwo kasy, jak definiujemy półśrodki? xD, Klopp z gówna bat potrafił by ukręcić. Mamy mnóstwo kasy i to nie ulega wątpliwości bo chyba gdyby była zgoda BVB to jednak kasa by się na Jude znalazła wiec nie pisz ironicznie bzdur o dokładaniu z kieszeni kibiców bo mijasz się z prawda, na Jude jest a na Nunesa nie ma, joke! Zreszta twoja wiedza jest przeciętna co właśnie wyżej zweryfikowałem
No i spoko i za rok jak zwolni sie te 300k tygodniówki można bez problemu ściagnąc i Juda i wtedy moze nawet Darmowego Tielemansa by zastąpił w jakości i użyteczności w kadrze Oxa
@poprzerwie2 nie wiem od kiedy 85 milionów funtów po przeliczeniu to 75 milionów Euro, ale jeżeli twoja wielka wiedza opiera sie na źródłach i wyliczeniach z Transfermarkt to przykro mi Cię uświadamiać, ale nikogo i niczego raczej nie “zweryfikujesz”.
Ale podstawa a bonusy to chyba różnica prawda? Piszmy o faktach, wyciszam cię narazie, mam spory dystans ale nie dziwie się już dlaczego masz na tym forum taką a nie inną opinie, dobrej nocy dla Ciebie
Ojej, ktoś “zweryfikował” twoją wiedzę i od razu wyciszenie. Och jak mi przykro.
No to właśnie pokazuje Twój rzekomy “dystans”.
Wystarczyło nie dawać wyliczeń z bonusami na twoją korzyść i bez bonusów na niekorzyść kogoś innego albo zweryfikować wyliczenia transfermarktu w minimum 2 źródłach jak to powinno się zawsze robić.Bo inaczej 1 minutowa wizyta w google weryfikuje ale Ciebie samego.
Moja opinia mnie nie średnio obchodzi. Obchodzi mnie prawda, racja i konsekwencja. Do tej pory zawsze były po mojej stronie (oprócz 1 sytuacji). Nikt nie lubi jak mu się wytyka błędy do których nie potrafi albo nie chce się potem przyznać, a ja robię to dość często.
P.S. Mam wrażenie, że Twoja opinia tu jest dość podobna więc “przygadał kocioł garnkowi”
A to nie ty wymyśliłeś teorię, że Gerrard celowo kazał Aston Villi przegrać ostatni mecz z City, bo klub miał dostać kilka milionów za mistrzostwo City?
Otóż nie. To Ty próbowałeś mi ją włożyć w usta i nieudolnie mnie w ten sposób ośmieszać
Ja na spokojnie, już przed meczem, zgodnie z prawdą i konsekwentnie twierdziłem, że nie ma szans na wygrana AV w tym meczu na co duży wpływ ma gruby hajs z bonusu Grealisha za wygranie ligi. Jak się ostatecznie skończyło każdy widział. Nie wiem, chcesz się spierać teraz z faktami, ze AV wygrała ten mecz albo nie straciła 3 bramek w 5 minut czy coś?
Takie sytuacje jak strata 3 bramek w pare minut sa rzadkie, ale sie zdarzaja w futbolu. Twierdzenie, ze AV podlozylo sie, zeby dostac hajs z bonusu jest nawet nie tyle co smieszne, a zalosne. Takie nieudolne tlumaczenie człowieczka, ktory nie potrafi przyjąć do wiadomości, ze byla druzyna, ktora po prostu zdobyla wiecej punktów.
Bylo multum sytuacji gdzie klub w parę minut tracil kulka bramek i byly tobie przytaczane. No ale coz, dalej zyj w tej swojej chorej bańce
Cóż, nie mam ochoty po raz kolejny się tłumaczyć. Intetpretujcie sobie jak chcecie. Wiecie dobrze, że nic teraz nie da sie twardo udowodnić i to wykorzystujecie. Jeżeli było multum sytyacji gdzie w meczu decydujacym o mistrzostwie jakas druzyna traciła 3 bramki w 5 minut a później dostała od przeciwnej drużyny kilkanaście milionów to ok, macie rację. Ja nie slyszalem, ale wy moze tak. Nie mam powodów nie wierzyc wam, że było tego multum.
@Radbug czy Gerrard dalej jest legendą LFC skoro uczestniczył w tym procederze? A może Gerrard nie wiedział o tym tak samo jak JPII o ped#fili w kościele?
Co tu sie odpier…dzielilo ?!
No oczywiscie to byl genialny spisek Aston Villa strzelila dwa gole dla niepoznaki,zmiana Gündogana byla co do sekundy zaplanowana a Rodri ten “strzal zycia” cwiczyl przez ostanie pol roku.
Absolutnie sie pod tym popdpisuje bo to jest tak samo pewne jak to,ze Slonce krazy wokol Ziemii ktora naturalnie jest plaska a rzadza nia legendarni Reptilianie
I nie zapominajmy,ze w sumie ten tytul City to wina Zydow i masonow albo ewentualnie Tuska
Na pomoc Czerwoni Bracia!
PS zeby nie bylo tylko off-topu.Czy sa jakies plotki itd na “tliterze” czy innym takim odnosnie zakupu przez nas jakiegos pomocnika?
Tak to wlasnie ten czlowiek majacy tak czesto racje sobie to wymyslil. xD Fajnie, ze przypomniales bo smiechu bylo co niemiara.
To sa wlasnie “fakty” i “weryfikowanie oponentow” jakie Radbug uprawia. Wymysla sobie jakas teorie i powtarza ja tak dlugo az sam uwierzy, ze to fakty i cyk - oponent zaorany.
Jude nie odejdzie do City z dwóch powodów… uno- powiedział, że dokończy sezon w BVB. Dos - po zdjęciach w internecie, na których był na Anfield podczas naszych meczów [m.in finale lm ] nie wierzę, że nie ma to związku z tym, że jest kibicem Liverpoolu. A po trzecie jest przyjacielem Hendo. A no i po czwarte… nie jest łasy na kasę. Także o jego przejście do City bym się nie martwił no chyba, że Manchester magicznie wygra coś więcej niż tylko Curacao i ligę. Miały być dwa powody, a wyszły cztery
Jak na stole bedzie leżeć 120 mln i 300k/week to wiele rzeczy może sie zmienić. Wg mnie taki scenariusz jest bardzo realny a życzeniowe stawianie sprawy że JB jest po słowie z LFC i zamknięte są inne opcje mnie po prostu bawi.
Tak tak, napisanie faktów to teorie spiskowe, jesli tylko nie pasują do waszego światopoglądu.
Trzy proste pytania:
Mówiłem przed meczem ze Aston Villa przegra?
AV straciła 3 gole w 5 minut w meczu decydujacym o mistrzostwie ligi, prowadząc wcześniej 2-0?
AV dostala 15 milionów za to, że Grealish wygral PL co stało sie po tym gdy ten mecz przegrali?
Gdzie tutaj skłamałem? Gdzie w tych 3 twierdzeniach macie teorie spiskową? Gdzie wymieniliście te multum meczów decydujacych o mistrzostwie gdzie któraś drużyna tracila 3 bramki w 5 minut i dostawała od przeciwników potem przelew? Jeśli nigdzie to dlaczego próbujecie mnie poniżać i w każdym poście obrażać? Ja nie udowodnię w 100%, że to wina tylko i wyłącznie hajsu, że przegrali, wy nie udowodnicie w 100 %, że to nie miało absolutnie na nic wpływu. Tyle, że wy nie chcecie dyskutować tylko kogoś obrażać. Zwłaszcza kuczq wkładający wymyślone przez siebie teorie w usta innych użytkowników, a później dzielnie je samemu obalając. Nie pierwszy raz zresztą.
@Aldor ja nikogo nie “weryfikuje”. W tej dyskusji ti wy probowaliscie mnie rzekomo weryfikować, a jedyne co zrobiliście to obaliliscie własną teorię spiskową.