Ja bym odpuścił tego Isaka śmierdzi flopem. Przyjdzie bez obozu przygotowawczego za rekord Premier League z wielką presją i jak nie trafi od początku to tylko to będzie rosło, do tego z jego kontuzjogennoscią może wpaść szybki uraz, który jeszcze pogorszy sprawę. Lepiej niech przedłuży kontrakt z niższą klauzula i przyjdzie za rok
Trochę też się obawiam
Osobiście z dwójki np. Isak-Rodrygo wolę drugiego, ale z drugiej strony jestem ciekaw czy my Isaka nie zbałamuciliśmy, stąd jego działania, a teraz jak go odpuścimy, to raz że na pewno już do Nas przejść nie będzie chciał, bo zrobił szopkę, a myśmy go nie ściągnęli, jak i inni zawodnicy mogą spodziewać się, że nie ma co iść na wojnę ze swoimi pracodawcami, bo niekoniecznie Liverpool musi chcieć doprowadzić to do końca.
Obstawiam, że nas stać po sprzedaży Diaza i zaraz Nuneza (a pewnie jeszcze w tym okienku większa część zestawu Morton/Doak/Elliot/Tsimikas/Chiesa/Bajcetić odejdzie) ściągnąć obu i środkowego obrońcę, ale możliwe że wyczekujemy na okazję. Ja osobiscie mam nadzieję na Isaka, by pokazać że chcemy zostać na szczycie, co może pomóc w mniej lub dalekiej przyszłości ściągnąć do siebie kolejnych zawodników, a środkowy obrońca NA PEWNO przyjdzie, tylko nie wiadomo kto. Guehi byłby dla mnie idealnym wzmocnieniem, ale pytanie czy przejście TERAZ jest dla niego idealne czasowo - pewny skład w CP i wyjazd przygotowanym na mistrzostwa czy u Nas niepewny skład i walka o niego mając przed oczami brak odpowiedniej formy na kolejne lato.
W 5 minut Rio Cię zgasił jak peta hahahaha
No mecz z rezerwami Athleticu w sparingu to zamyka nam wszystkim mordy ![]()
Leci ignore, bo szkoda więcej czasu marnować.
Zamyka i Tobie bo gadałeś że on nawet nie był najlepszy w sparingach. A jednak jest najrówniejszy, najbardziej przebojowy. Jeśli jest jakiś wielki wygrany tych sparingów to byłby to Rio.
Gdzie do diaska jest nowy ŚO się pytam?!
Hughes i reszta ruszcie te wasze dupy ![]()
Sezon za pasem a my mamy dwóch sprawnych i jednego połamańca na tej pozycji.
Czyli co w razie czarnego scenariusza, będzie tam biegał Graven, Wataru albo Andy czy jak? ![]()
Zamiast napadziora wolę defensora! ![]()
![]()
Wymieniłeś 3 obrońców na 2 pozycję.
Daj im czas.
Do jakieś niespodziewanej kontuzji , nie ma co panikować przed zamknięciem okienka.
Ty dalej płaczesz? Wyluzuj miednicę dziadku. Najpierw priorytety, a później takie detale jak środkowy obrońca.
Przecież jest. Tsimikas, Robbo… To jak nowe transfery
Weź głęboki oddech idź na spacer i się uspokój. Będzie transfer obrońcy jest czas.
Napisz im maila, Hughes to rozsądny gość więc pewnie przyzna Ci rację, że od miesięcy nic właściwie nie robi, i ustąpi ze stanowiska. A wtedy będziesz mógł go zastąpić i przeprowadzić ten kluczowy transfer ŚO do klubu. In ynwa19 we trust!
@Lapaino
Przecież Gomeza już nie ma! Nikomu to nie przypomina pewnego sezonu?
@kacciq
Nie piszę, że Hughes nic nie robi ale zakup środkowego obrońcy powinien już dawno być zrealizowany
@spawacz
Nie płaczę to raz a dwa transfer ŚO to sprawa absolutnie priorytetowa
@Ziaja
Zrobiłem już dzisiaj rundę “na kole” ale dzięki za troskę o moje zdrowie
![]()
Właśnie priorytet to jest obrońca, a nawet dwóch, a nie kolejny napastnik. Bez Szweda ofensywa sobie poradzi, a w obronie jest VVD i dwie tykające bomby.
Więc @ynwa19 ma rację zamiast na Isaku, najpierw trzeba się skupić na obrońcy. Są rzeczy ważne i ważniejsze.
@inferi1 Chyba według Ciebie, dla mnie przyjście obrońcy w tym momencie jest ważniejsze.
Mimo że okno jest kozackie, bo sprowadzenie Frimponga, Wirtza, Kerkeza i Ekitike można uznać za genialne ruchy, no ale jak nikogo nie kupimy na ŚO, to ofensywa super, może będą strzelać kilka bramek na mecz, ale i też kilka będziemy tracić. Gomez ciągle jakieś urazy, Bradley to samo, nie mamy pewności co z pozostałymi zawodnikami. Sprzedaliśmy Quansaha, kupno nowego ŚO to powinno być teraz priorytetem. Jakbym miał do wyboru kupno Isaka czy np. Guehiego to zdecydowanie wolałbym Anglika, bo zaraz w Grudniu możemy grać na obronie Endo i Robertsonem…
Szkoda, że poucinałeś tak mój cytat, że wygląda to tak, jakbym ja powiedział, że jak będzie ciężko pracować, to dostanie kilka minut. Napisałem, że to zapowiedź Slota.
“Gra w Premier League, mecze co trzy dni z meczami Ligi Mistrzów pomiędzy nimi, to zupełnie inna sprawa. Ale on jest zdecydowanie graczem, który w tej chwili pokazuje, że jeśli będzie nadal grał tak dobrze, to dzisiejszy mecz (przeciwko Yokohama F Marinos) na pewno nie będzie ostatnim, w którym zagra kilka minut dla Liverpoolu. Wszystko zależy od konsekwencji. Musi to pokazywać każdego dnia, kiedy jesteśmy na boisku.”
Nadal jestem przekonany, że jak będzie dostawać jakieś szanse, to w Pucharze Ligi czy Pucharze Anglii lub na końcówki. Nie będzie w tym sezonie pełnoprawnym zmiennikiem Gakpo. Cieszą mnie jego występy w sparingach, ale między sparingami a meczami o stawkę jest duża różnica.
Sprawa priorytetowa to Isak, a obrońców mamy. Zdarza dopiąć do końca okienka obrońcę który będzie trzecim wyborem
I znowu ynwa19-maruda
rzuci ostrzeżeniem i będzie niepopularny.
Sprzedaż Lucho miała sens ale gdzie zastępstwo?
Gapcio super okazem zdrowia nie jest, młodzik to sobie może pograć ogony a temu kto coś majaczy o Florku na lewym ataku odpowiem tak - nie po to ku… a Wirtz do nas przychodził by biegać po skrzydle.
Nie widzisz, że Slot dąży do gry dwoma napastnikami?
Z obrońcą czekamy, bo wszystko zależy od sytuacji z Konate. Jeżeli przedłuży kontrakt to przyjdzie ktoś gorszy, jeżeli nie przedłuży to przyjdzie jakiś kozak.