Isak desperacko próbuje ratować swoją karierę, która ten mały, nic nieznaczący klubik z Newcastle próbuje zniszczyć. Ile mu zostało 3-4 lata i koniec gry na najwyższym poziomie. Z Newcastle może liczyć na Kakao Cup. Nic więcej.
Popieram Isaka. Niech przyjdzie do nas i pokaże tym błaznom środkowy palec.
Czyli jakby sobie teraz Real ubzdurał że chce Maccę to byś stwierdził że powinniśmy go puścić bo on i oni chcą? @osi widocznie szejki mają gdzieś chore kwoty i odklejki piłkarzyka w interesuje ich to co podpisał
Najpierw zablokowali Gordona który potem obniżył loty, teraz blokują Aleksandra. Sorry memory Ale jednak mimo wszystko araby powinny się nauczyć że to nie jest Bliski wschód gdzie ludzie są zasadzie niewolnikami swoich pracodawców
No pewnie niech tam gra do trzydziestki. Potem pojedziesz mu osobiście wytłumaczyć że nic się nie stało że przepierdoli karierę na Nagraniu w klubie z światowej drugiej Ligi
Ty chyba cały czas nie możecie sobie uświadomić, że on nie gra w normalnym klubie tylko w klubie prowadzonym przez Arabów. Przypomnij sobie jak bardzo Paris Saint-Germain rzucał kłody pod nogi Mbappe. Potem się okazało że jak dopiął swego to w zasadzie oni na tym dobrze wyszli natomiast araby takie są
Te wypowiedzi niebezpieczne zbliżają się do kanonierzy.com. Jednak fajnie by było zachować jakiś poziom, szczególnie, że jesteś tu od niedawna. Historia z Isakiem ewidentnie pokazuje, że w większości przypadków, kibice są jednak mocnymi hipokrytami. Coś inaczej wszyscy śpiewali, jak odchodził w tym stylu Coutinho, a i tak zachowywał się lepiej od Isaka. Jasne, my mamy przede wszystkim liczyć na swój sukces. Nie mam nic przeciwko, żeby tu trafił, ale już przestańmy się ośmieszać podobnymi tekstami. Szczególnie jeśli twierdzimy, że nasza społeczność jest o 2 klasy wyżej od kibiców MU czy Armatek.
Edit: no dobra, cofam te słowa. Do tego poziomu jeszcze daleko xD
Ale przecież my już to przerabialiśmy z Coutinho. W takiej sytuacji trzeba wydoić drugi klub ile się da i dobrze rozegrać to pod kątem PRu. Sroki może i nas wydoją ale długofalowo mogą bardzo dużo stracić jako potencjalne miejsce pracy. Zadaniem klubu jest też to żeby w ogóle zapobiegać takim sytuacjom - Newcastle dało tutaj ciała po całości.
.
Jakiej 30 jak była mowa w najgorszym przypadku podwyżki i klauzuli odejścia w przyszłym sezonie? Pewnie i tak by odszedł przy ofercie 140+ bez tej całej szopki.
Mbappe to sam sobie nogi podkłada dreptaniem w obronie.
Dokładnie, ja bardzo dobrze pamiętam co się wtedy o nim tu pisało a teraz że jest w drugą stronę to tym razem zły jest klub szejków. Ja zdania nie zmieniam i to samo co wtedy pisałem o Cou teraz będę pisał o Szwedzie
No i ja myślę że kibice mają prawo takie rzeczy pisać i czuć to co czują ale z czysto sportowego i biznesowego punktu widzenia to klub musi działać racjonalnie i wyciskać z każdej takiej sytuacji maxa
Ciekawe co nasi zrobią. Ja bym chyba na miejscu Rysia zapytał ile chcą za tego Isaaka i żeby nie odpieprzali maniany z tym 150, bo to za duzo.
Umówić się na 120-130 i mieć problem z głowy. To kupa siana przecież i Newcastle może to dobrze spożytkować.
Z drugiej też strony tak jak już wielokrotnie pisałem. Ten klub musi pokazać, że nie będzie Szwed im pluł na twarz. Ciężka sytuacja, a piłkarzyku nie wypowiadam się, bo wiem że to jest sport gdzie duża część grajków to jednak błazny trochę.
Taki biznes.
Data 12.08.2025 do zapamiętania. Na tyle przed rozpoczęciem sezonu pękło wszystko co mogło w ciele kibica, widocznie nie Liverpoolu .
Jaki wpływ mają nasze ruchy transferowe w tym oknie.
Poradzicie coś na takie zachowanie? Nic nie zrobimy.
Chyba lepiej, że to w nasza stronę idzie aniżeli przeciwko… My chyba jednak trochę częściej takich zachowań doświadczaliśmy aniżeli w drugą stronę. Podacie przykład Van dijka… Tak bo Southampton na pewno chodziło o jego jakość i budowanie wokół niego zespołu. Chodziło tylko i wyłącznie o jak największą kasę… bo liczyli na licytacje pomiędzy nami a city. Isak jest chyba pierwszym piłkarzem, który w taki sposób w jaki własnie real czy barcelona pozyskują graczy działa aby dołączyć do Lfc…
Był ktoś jeszcze? U nas w 5 sekund paru wymienimy, którzy tak robilina rzecz innego klubu albo za plecami klubu sobie dogadywali nowy klub.
Ornstein napisał, że Isak już przed końcem tamtego sezonu zakomunikował, że chce odejść.
Przerósł klub i ma większe ambicje niż Newcastle.
Jeden by został, inny by chciał odejść.
Mieli dużo czasu na załatwienie sprawy, a oni nawet dyrektora sportowego nie mają.
Co z tego, że ma kontrakt jeszcze. Nie jest niewolnikiem. Nunez też miał kontrakt i nie chciał odchodzić, ale zrozumiał sytuację, że nie podołał i grzecznie poszedł tam gdzie nawet iść nie chciał, ale innego kierunku nie było.
Więc skończcie pisać o zachowaniach, bo kluby robią to samo w drugą stronę - wypychają niepotrzebnych zawodników mimo, że mają jeszcze kontrakty.
Kulturalnie i grzecznie Sroki nie zrozumiały to teraz mają problem.
Przypominam, że Isak pod koniec sezonu przekazał, że chce odejść.
No i jesli tak sie stanie to zobaczymy co za wpisy beda i czy tych ludzi co teraz bronia Isaka.
Swoja droga to nie jestem przekonany czy ten transfer przejdzie. Jakby mial dojsc do skutku to przeciez Newcastle byloby na reke kupic Nuneza 20 baniek drozej, zeby 20 baniek drozej sprzedac Isaka. A my sprzedalismy za 50 gdzie w styczniu dawali 70.