Przecież oczywistym jest, że jeżeli ta dwójka przyjdzie to Konate odejdzie jeszcze w tym okienku. Slot sezon temu pokazał, że rotować środkowymi obrońcami to on nie lubi
Nie no Konate w to okienko nie odejdzie. Klub go nie pusci. Będą woleli za darmo oddać. Ale jak przyjdzie ta 2 i jeszcze jest Gomez to mamy grubo obstawiona defensywe nie powiem.
Ja bym wolał nie ściągać Ekitike, za ten hajs kupić Barcole i jeszcze dokupić Isaka na szpice. To był idealny scenariusz, ale Newcastle wszystko zepsuło
@dexter ten kocur jest czwarty w hierarchii jeżeli chodzi o napad
Ogólnie ja nie wierzę w Barcole, głupek tylko by puścił takiego kocura
Nie odejdzie w to okno na 100%
Wygląda na to, że Liverpool się specjalnie podłożył tym ogórkom, żeby mogli wystąpić w pucharze konferencji w zamian za oddanie Guehiego.
I kto Go kupi? Real? Perez na pewno będzie wolał poczekać rok i go za free zgarnąć niż płacić teraz 30 baniek, tym bardziej, że kupili Huijsena, mają Militao, Rudigera, Asencio i Alabe, a Xabi z tego co widać nie zamierza zmieniać ustawienia na 3 stoperów, tylko grać dwoma. Tak grał na KMŚ i w dzisiejszym sparingu.
Konate na bank nie odejdzie w tym okienku
Co ma niby Tarcza Wspólnoty do ligi konferencji? Jak To twój kolejny troll, to kolejny żałosny.
Barcola czy Isak? Wybór jasny. Barcola byłby dobry za Gakpp, to byłby upgrade.
Zaden upgrade. Isak to top swiatowy, obecnie drugi napastnik za Haalandem, Barcola jeden z wielu.
Gakpo zasluguje wreszcie na ta szanse. Zobaczymy jak sie spisze przez pol roku i moze zima ktos dojdzie. Nie blokujmy tez Ekitike i Rio.
Guehi niby już podpisany, czekamy na oficjalne ogłoszenie.
Ja Isaka wyzej stawiam od Kane’a, Mbappe to dla mnie boczny napastnik.
Kolejny nieprawdopodobny deal zrobiony przez Richarda Hughesa. W tym tygodniu oficjalka tych trzech jegomościów i mamy prawdopodobnie najlepsze okienko w historii nie tylko Liverpoolu, ale także Premier League.
Hajpujesz imo Harrego. Grad bramek z karnych
W stosunku do Gakpo Barcola to zdecydowanie upgrade. Młodszy, wyższy sufit.
Ta dwójka to zdecydowanie lepsi piłkarze niż Haaland, ale na pewno nie lepsi napastnicy.
Upgrade to byłby Doue. To dopiero będzie przekot. Od Barcoli chyba bym wolał Nico Williamsa.
Super wieści z Leonim i Guehim. Mam nadzieję, że w tym tygodoniu będą oficjalki i jakoś z większym spokojem będzie można czekać na tego Isaka. Połatana obrona z marszu daje nam zdecydowanie większe szansę na obronę mistrzostwa, gdybyśmy skończyli z aktualną trójką ŚO to nawet nie miałbym żadnych złudzeń.
Tak poza tym, to bardzo mnie dziwi deprecjonowanie Ekitike przez niektórych tutaj. Jak dla mnie gościu ma mega potencjał, wszedł do drużyny dosyć płynnie, a niektórzy go traktują tak jakby był Nunezem.
Mówisz o przyszłości, o tym że może kiedyś będzie lepszy. W tym momencie w porównaniu do Gakpo Barcola jest uczniakiem który jedyne co ma lepsze to drybling. Za każdym razem jak oglądałem PSG to on odstawał od reszty, w porównaniu do Doue to w ogóle kosmiczna przepaść, a gość jest od niego 2 lata starszy.
Dokładnie. Ten Barcola straci zaraz miejsce na rzecz Doue i już nie pogra za duzo. Moze za rok go sciagniemy za duzo mniejszy hajs.
Mbappe jest lepszym napastnikiem w mojej ocenie bo może sam zrobić coś z niczego. Haaland jak nie ma serwisu to się kończy tak jak w zeszłym sezonie. Jednak oczywiście masz prawo mieć swoją opinię.
@madman99 tylko że problem z Quansahem był inny. Nie tylko same słabe występy bo takie notował też choćby Jones czy Bradley. On zwyczajnie nie rokował. Nie wiem co sztab i slot w nim widzieli( albo czego nie) ale został schowany do szuflady podobnie jak eliott.
Nie wiem jak potoczy się los Włoch jeśli do nas dołączyć, ale bardzo mi się podoba ten pomysł i patrząc na skuteczność hughes w wisienkach to ja mu ufam. Gość pozwolił ekipie w jedno okienko zarobić 200m na młodych obrońcach. Pozowala mi to sądzić że sie zna na robocie.
A sam slot jak zobaczy utalentowanego mega chłopaka to będzie mu dawał szansę bo będzie wiedział że za rok czy 2 gość mu się przyda. Tak jak teraz z Rio. Sam slot postanowił go włączyć do druzyny