też tak myślę. Od nich wziąć Guehiego i dać sobie z nimi spokój, niech ktoś inny im tam funduje transfery.
Ja to bym u nas widział Ayyouba Bouaddiego z LOSC Lille ale tam to pewnie PSG rzucą 200m i będzie zastępstwo za Ruiza. Lub szukać podobnego profilem zawodnika.
btw. liczę na Bajcetica w tym sezonie, za Kloppa grał przyzwoicie
A ja juz wiem i Wam powiem
co sie w tym okienku wydarzylo i dlaczego!
To jest autorski/profesorski plan….”dablju” i jego zausznikow.Przed laty po przyjsciu Pepa do oszustow opracowali oni pewne algorytmy,ktore wykazaly ze wyscig zbrojen z obywatelami (specjalnie mala litera) przy ich calkowitym ignorowaniu Financial Fair-Play nie ma sensu i niczego nie da.
Tak wiec Jürgen dostawal tylko takie posilki jakie zapewnialy wysoki,na wiecej szkoda kasy, ale nie wybitny poziom druzyny i ten tytul w PL to jest jakis blad Matrixa a rozgrywki pucharowe to oczywiscie inna bajka i tam to nawet “memnited” cos wygrywal ![]()
Lecz chytry lis Henry to czlowiek cierpliwy i przewidujacy,ktory wiedzial ze czas “pepowcow” i strumienia szmalu bez ograniczen sie skonczy a wtedy nadejdzie nasz moment a zaoszczedzona forsa wywinduje nas na zupelnie inny level.Do tego trafil sie super sezon ,kompletnie nie bedacy w planach,i dodatkowe apanaze bardzo sie przydaly.
I tak oto Bostonczycy “oszukali” oszustow ![]()
Guardian napisał, że Guehi ekstremalnie wkurzony na CP za to co odwalili.
I kto wie czy własnie tutaj nie zostały złamane słowne uzgodnienia z nim. Grał od początku sezonu, zagrał w Europie i pewnie byli ugadani, że odejdzie w ostatnim dniu.
Glasner ty cipo. Już nie jeden taki żołnierzyk z klubu 10go szeregu chciał przycwaniaczyć i kończyło się jak zwykle. Tak jak ten siwy bajerant z Realu Sociedad. Nie zdziwie się wcale jak Marc obniży loty mocno po tym co się stało. Ale nie sądzę że do nas dołączy niestety. Pewnie go sprzątnie Real Madryt a my podpiszemy Konate zamiast mieć jednego i drugiego ![]()
BREAKING: Marc Guehi is considering terminating his contract with Crystal Palace. @DavidOrnstein
Widzę że Crystal Palace postanowiło zrobić u siebie niezły burdel, nie mniejszy niż w Newcastle. Powinni pamiętać o tym, że z niewolnika nie ma pracownika, ale co może wiedzieć o tym austriacki dyktator?
Jak to możliwe? Nie musi wtedy jakoś im sporego odszkodowania płacić?
Plus podeslesz gdzie Ornsteina tak pisze? Bo nie widze na Twitterze jego
@kokso Aaaa no to wsystsko jasne. Trochę szkoda bo myślałem że może jakaś szansa jest ![]()
Drzewiec, wyskoczyło mi na X-sie tyle że to jakieś fake konto..
Ale to że piłkarz jest wkurzony to fakem nie jest, podejrzewam że zastosuje TR w styczniu
Guehi niedługo wyda oświadczenie i prawdopodobnie zrezygnuje z kapitana. CP na własne życzenie zrobiło sobie kwasa.
Mówiąc wprost wydymali go. Chłop zachował się wzorowo i to też dla nas dobry sygnał że idziemy po właściwego gościa. Prezes też mu dał zielone światło, cena wszystko było godziwe. Nic. Pół roku wytrzyma. Dla nas to dalej będzie okazja.
To pokazuje że zarówno zawodnik jak i klub muszą dbać samo o swoje interesy bo raz dymasz, a innym razem jesteś dymany
Okno transferowe za nami, Premiel League wraca za 2 tygodnie… nie wiem jak Wy, ale ja się czuję trochę jak dziecko, które wie, że pod choinką czekają już wymarzone prezenty i chce się do nich dobrać, ale najpierw długie przygotowania do kolacji wigilijnej…
Chciałoby się już zobaczyć Liverpool z Isakiem w ataku ![]()
Dobre porównanie, bo mam wrażenie, wyobrażony Liverpool z Isakiem i Wirtzem grającym na 100% swoich możliwości zobaczysz dopiero w okolicy tej Wigilii ![]()
Nazwiska nie grają, i kwoty za transfery również. Presja jaką mają na sobie Ekitike, Wirtz i Isak, jest ogromna, 2-3 gorsze mecze i już będzie fala hejtu. Niemiec zagral 3 mocno średnie spotkania i już gadanie że gra słabo, że się nie odnajduje itd. Potencjał jest duży, ale z gadaniem że nie mamy sobie równych, że wygramy Ligę itd to Wstrzymajmy się. Boisko niech weryfikuje, niech tabelki i liczby.
No jak tam Aro ? Bo tak mi odpowiedziałeś kiedyś Panie Ekspercie co to czyta wypowiedzi różnych osób. Przecież wystarczyło je czytać, żeby WIEDZIEĆ, że Guehi NA PEWNO nie odejdzie za darmo XDDDD
Chyba nieźle to wygląda. Nawet na środku obrony. Aż się prosi pograć 4-2-3-1.
@down
Dla mnie mimo wszystko częściej 4-3-3 z dużą wymiennością pozycji. Owszem 4-2-3-1 się zdarzało, ale nie jest to nasza podstawowa formacja. W 1kolejce brakowało choćby Gravena, żeby w pełni tak grać, a to, że Wirtz na razie nie zachwyca jak w Leverkusen, też jest pokłosiem tego, ze nie gra na typowej 10-tce jak w tej formacji, tylko ma też inne zadania na boisku.
Przecież za Slota właściwie cały czas gramy systemem 4-2-3-1.