Real sreal, po tym oknie mogą sobie marzyc.
W przyszłe lato żegnamy gasnącego w oczach Salaha i idziemy po Olise. Francuz nie będzie zdolny odmówić potędze Liverpoolu i szybo do nas dołączy.
Na szczęście zdążysz dwa razy zmienić nick zanim ktoś będzie kazał Ci odszczekać to jak Mo zaliczy z 40 punktów w kanadyjce i będziemy podnosić Puchar Europy.
Ruch z Olise byłby optymalny dla nas. Chlopa o dekadę młodszy od Mo, więc wydaje się być naturalnym następcą Salaha.
Znakomity piłkarz, ograny w Premier League i z doświadczeniem na topowym poziomie z FCB (BL, LM).
Pytanie tylko, czy Bayern bedziew ogóle chciał rozmawiać, bo dla nich to też może być zawodnik na całą dekadę.
Ponoć od 2026r ma klauzule na premier league. Czy to prawda to już osobna kwestia
Zgodzę się, że podniesiemy puchar LM. Nie zgodzie się, że Salah zrobi 40 punktów. Myślę, że w tym sezonie nawet nie strzelił 15 bramek w lidze. Dlaczego niektórzy tak agresywnie reagują na stwierdzenie faktu, że Salah jedną nogą jest już po drugiej stronie kariery?
A nicku nie zamierzam zmieniać, więc spokojnie można mnie wywołać na koniec sezonu. Jednak to ja będę miał rację.
Zobaczymy z tą zmianą nicku. Co do Salaha, wyrównał on dopiero najlepszy wynik pod względem Kanadyjki w historii ligi i to przy 4 spotkaniach mniej, nie rozumiem dlaczego tak chętnie piszesz, że on się kończy.
Bo słabo kopnął. Jak mógł?
Myślę, że oboje macie rację po części, Salah zawsze będzie dowoził liczby, ale jego wpływ na grę, dynamika spadają, więc dobrze będzie się z nim rozstać (w przyszłe lato Araby mogą jeszcze za niego sporo zapłacić) i znaleźć następcę, na którego Olise pasuje idealnie, choć bez klauzuli nie ma tematu.
Niestety zostało to już gdzieś zdementowane, a Bayern zamierza budować drużynę wokół Olise także będzie trudno go wyciągnąć
Wątpię, żebyśmy sprzedali kiedykolwiek Salaha, on raczej odejść nie będzie chciał, a pewnie też klub podpisywał kontrakt z nim w celu jego uhonorowania.
Za rok Chiesa do odstrzału i Olise pierwszy rok gra jako 4ty z kolei do wejścia na boisko a potem zastępuje Pana Faraona
Już widzę jak się na to godzi.
Ludzie są dziwni sądząc, że zamieni ktoś 1 skład Bayernu na ławkę Liverpoolu ![]()
Jeśli przyjdzie, to na odstrzał pójdzie Mo.
Salah w tym sezonie robi na spokojnie 40 kanadyjki.
Zlapie forme na ogorkach bo pierwsze 3 kolejki za ciezkie byly
Który z letnich transferów uważasz za najbardziej ekscytujący?
- Isak
- Wirtz
- Kerkez
- Ekitike
- Frimpong
- Leoni
Gdzie Woodman, Pecsi i Marmoladaszwili?
Ciężki wybór - postawiłem jednak na Niemca - wydaje mi się bardziej medialny i mocniejszy w przekazie do innych ![]()