Też mam takie zdanie. Poza tym w przypadku kontuzji i dłuższej przerwy Ryana, w środku leżymy. Alexis to nie jest DM może tam zagrać od biedy, o Endo nie wspominam, bo to dobry zawodnik do rotacji a nie godny zmiennik, który wejdzie i z miejsca zabezpieczy tą pozycję.
Tutaj mocnym wzmonieniem byłby Khephren Thuram. Duży talent bedzie z tego chłopaka.
Pisało się o nim tutaj dwa lata temu. W międzyczasie objawił się Gravenberch.
Marny Serb na tygodniówce Salaha? Już bym wolał następne 3 sezony grać Nunezem..
Wczoraj fajnie się zaprezentował. 4 gol to porażka BVB, ale trzeci to fantastyczne wyjście w wolną przestrzeń. To coś czego brakuje naszym napastnikom od czasów Suareza i Sturridga. Widać ma formę, może sobie go kupię do Football Managera jak wyjdzie za te dwa miesiące nowa odsłona. Co do jego transferu to musiałby zagrać taki cały sezon a nie tylko jeden czy dwa mecze. Już Darwina kupiliśmy po jednym meczu. Takie ruchy zostawmy United.
Nie no błagam, żadnych odpadów z Juve. Chiesy może trochę coś będzie, ale wcześniej był Arthur Melon, Poulsen Nope, proszę nie.
Już pomijając fakt, że Vlahovic to nie ta klasa piłkarza, by przymierzać go do LFC, ale na co nam on, skoro mamy Ekitike i Isaka?
Juventus również w tamtym okienku chciał pozbyć się Wojtka który zaliczył świetny sezon w Barcy i Deana huijensa który jest właśnie graczem realu i ci się rozpływają nad nim. A trener który sobie tego życzył jest już dawno bezrobotny. Świetny argument.
Salah zarabia ponad 400k/tyg. Według źródeł Serb dostaje 240 tys. Przyznaję że nigdy nie byłeś Orłem z matematyki prawda? Darwin bodaj 7 goli w zeszłym sezonie. Vlaho w tym 4g/a w 140minutach.
Wydaje mi się że w Bournemouth nie płakali:) wql nie lubię takiego generalizowania. Gracze są albo dobrzy albo słabi. Nie ma znaczenia narodowość!!!
W ramach wyjaśnienia. Ja myślałem że można go dostać za jakieś drobne(była gadka że juve nawet zgodzi się rozwiązać z nim kontrakt) lub na wypożyczenie jako zmiennik dla isaka bądź Hugo. Wtedy nie wierzyłem że ruszymy po obu jak i pewnie większość z nas.
Gdy gra z przodu zaczyna się kleić, to dziwnym trafem mnogo osób zaczyna widzieć, że najbardziej poziomem odstaje kto? Gakpo. O ile czas na sprzedaż Diaza i to za takie pieniądze był idealny, bo za rok/dwa podobne mogliby dać tylko Araby, a to nie jest nic pewnego, że oni by przyszli i Luis by chciał (a trzeba by było jeszcze mu dać nowy kontrakt), tak LS nie wiem czy nie będzie szukane razem z zastępstwem Salaha (a sam Olise sądzę, że jeśli nie istnieje u niego żadna klauzula, to kwota zakręci się obok rekordu Isaka + wiele źródeł mówi, że powalczymy o niego z City). Tak sądziłem, że przy porządnej, europejskiej defensywie również Rio nie zaistnieje. Chociaż no debiut w LM w tym wieku, można go tłumaczyć i liczyć, że z 4 koszykiem zagra i być może nawet jakieś liczby dorzuci. Gakpo jednak nic nie tłumaczy, zwłaszcza że to kolejny mecz że jak mu nie wychodzi jedno zagranie - zejście do środka i strzał, to jest po prostu słaby.
Gakpo jest po prostu poprawny, przewidywalny. Diaz miał w sobie element zaskoczenia, czasami irytował, a czasem potrafił walnąć hattricka. Sam byłem zwolennikiem sprzedaży Diaza i muszę przyznać, że brakuje mi jego rywalizacji z Codym na lewym ataku.
Jeśli docelowo Hugo ma być zmiennikiem Isaka, a nie ewentualnym rywalem Gakpo na lewej stronie to przydałby nam się ktoś do rywalizacji z Holendrem, Rio to pieśń przyszłości.
Również tutaj jak dla mnie Gakpo najbardziej bez szału, taki właśnie przewidywalny, nawykowy. Chcę zobaczyć mecz gdzie będzie Ekitikie grał razem z Isakiem i będziemy mądrzejszy. Bo do gry kombinacyjnej są oni bardziej ukierunkowani, niż Holender.
Ale potrafi ładnie przyspieszyć podaniem, ma dobre dośrodkowanie, i to jego zejście do środka i uderzenie po długim słupku jest na wysokim poziomie. Dlatego jest zawodnikiem LFC.
Co do gry kombinacyjnej to wczoraj były piękne momenty
Właśnie głównie omijały Gakpo, ale od Gravena w górę, Szobo, Wirtz, Mo, Isak, ze 2, moze 3 akcje takie klepanki były ładne. Jak tak mamy grać to ja jestem jak najbardziej za ![]()
Będzie to wielka szkoda. Wycisnąć jak cytrynę i niech sie mu wiedzie. A my pójdziemy po upamecano.
@unnamed też mu się kończy kontrakt. Więc za darmo to uczciwa cena xd
po kogo pójdziemy? lol
Jechałem autem i w radiu mówili, że z powodu kontuzji Leoniego interesuje nas Alessandro Bastoni.
Podało to Calciomercato, a ich wiarygodność pozostawia sporo do życzenia. Niby interesuje nas on i Bremer
Bastoni to najwyższa światowa półka. Problem w tym, że ma kontrakt do 2028 i z tego co się mówiło jakiś czas temu to nie jest jakiś napalony na opuszczenie Włoch. Cena by wyniosła pewnie koło 100kk euro.
Moim zdaniem w ciągu najbliższych dwóch okienek przyjdzie Guehi i może ktoś jakby sie okazało, że Konate nie przedłuży kontraktu.
Z ciekawości co to za radio? ![]()
A co do plotek to oczywiście nie będziemy kupować nikogo w ramach krótkoterminowego zastępstwa. Przyjdzie Guehi i ktoś w miejsce Konate i to wszystko. Kontuzja obrońcy topowego klubu = nagła luka w składzie = szansa na kliknięcia = clickbaitowe plotki. A mistrzami w nakręcaniu takich plotek jest Angielskie Espresso, tam to od początku września już Guehi zdążył pójść do Realu a potem wrócić do nas.
Radio 5 BBC Sports Extra