Mac Allister jest zdecydowanie naszym najlepszym pomocnikiem zarówno ogólnie, jak i w tym sezonie. Argentyńczyk już stał się jednym z filarów drużyny obok takich zawodników jak Salah, Van Dijk, czy Trent. Ryan gra dobrze, momentami bardzo dobrze, ale wszystko co robi dobrze to na pozycji nr 8. On nie jest 6. Niepokojące jest jak łatwo przeciwnicy mogą w nas wjechać. DM i nowy lewy obrońca powinni rozwiązać ten problem.
On jest niesamowicie dynamiczny i ma świetny balans ciałem dzięki czemu jest w stanie mijać przeciwników jak tyczki ale mam wrażenie że czasami nie potrafi podać wystarczająco mocno albo robi to trochę na oślep. Mimo wszystko Graven ma gigantyczny potencjał, dobrze że nie oddaliśmy go tego lata.
Gravenberch to nie jest przypadkowy piłkarz, więc proszę przestać pisać, że poczekajmy aż sprawdzi się z kimś wielkim. Nie nie nie panowie i panie, to już jest produkt Made in Slot, który kształtuje naszą pomoc i nawet MacAllister o tym dobrze wie.
Niebawem się okaże, że te 40 milionów to była kradzież za zawodnika wartego 100 milionów. Graven imponuje w tym sezonie i idealnie uzupełnia się z Maccą. Najlepszy pivot w lidze?
Nie rozumiemn tej wielkiej euforii związanej z Gravenberchem. Przypomina mi sie sytuacja z Thiago jak do mas przyszedł. Naprawde dobrze wyglął jedynie na tle United jak dotychczas. A to nie jest w tych czasach specjalne osiągnięcie
A co według cb robi aktualnie Graven nie tak? Jego kontrola piłki i drybling w środku to bajka. Kontrola tempa i jakość podań wzorowa. Wygrywa pojedynki na ziemi w powietrzu, nie daje się dryblować. Mega pracuje w defensywie. W każdym meczu mamy w środku przewagę. Żadna z bramek która dostaliśmy nie padła przez środek. Co jeszcze musi zrobić gość grający na 6?
To jego podprowadzanie piłki pod samo pole karne jest genialne
Szkoda tylko, że podaje w ostatniej fazie, bardzo brakuje mi strzałów jak już tak genielnie tę piłkę podprowadzi, dziś mógł mieć z tego gola gdyby dobrze przymierzył, a w tym sezonie co najmniej dwa. To taki mały detal do poprawy według mnie. Po za tym genialny dziś i ogólnie w tym sezonie. Sztos
Facet nie wchodzi w sezon z drzwiami tylko z całym osiedlem. Po ostatnim sezonie jedynie numer i nazwisko na koszulce jest takie samo. Nie wiem co Slot mu robi w szatni ale niech nie przestaje.