Ryan Gravenberch

Rok temu rewelacyjny byl Mac, w tym roku troszke mniej widoczny, natomiast Ryan w zeslym roku cieniowal a teraz blyszczy.

Zastanawiam sie na ile to ich zasluga a na ile pozycja nr 6 daje w live takie mozliwosci.

Btw nawet przecietny japonczyk na pozycji nr 6 dosc czesto gral calkiem przyzwocie.

Mac Allister jest zdecydowanie naszym najlepszym pomocnikiem zarówno ogólnie, jak i w tym sezonie. Argentyńczyk już stał się jednym z filarów drużyny obok takich zawodników jak Salah, Van Dijk, czy Trent. Ryan gra dobrze, momentami bardzo dobrze, ale wszystko co robi dobrze to na pozycji nr 8. On nie jest 6. Niepokojące jest jak łatwo przeciwnicy mogą w nas wjechać. DM i nowy lewy obrońca powinni rozwiązać ten problem.

8 polubień

On jest niesamowicie dynamiczny i ma świetny balans ciałem dzięki czemu jest w stanie mijać przeciwników jak tyczki ale mam wrażenie że czasami nie potrafi podać wystarczająco mocno albo robi to trochę na oślep. Mimo wszystko Graven ma gigantyczny potencjał, dobrze że nie oddaliśmy go tego lata.

Trzyma niesamowity poziom, dzisiaj kolejny dobry mecz. Odbiera, rozdziela piłki, atakuje, czlowiek orkiestra.

3 polubienia

Gravenberch to nie jest przypadkowy piłkarz, więc proszę przestać pisać, że poczekajmy aż sprawdzi się z kimś wielkim. Nie nie nie panowie i panie, to już jest produkt Made in Slot, który kształtuje naszą pomoc i nawet MacAllister o tym dobrze wie.

5 polubień

3 polubienia

Niebawem się okaże, że te 40 milionów to była kradzież za zawodnika wartego 100 milionów. Graven imponuje w tym sezonie i idealnie uzupełnia się z Maccą. Najlepszy pivot w lidze?

Nie rozumiemn tej wielkiej euforii związanej z Gravenberchem. Przypomina mi sie sytuacja z Thiago jak do mas przyszedł. Naprawde dobrze wyglął jedynie na tle United jak dotychczas. A to nie jest w tych czasach specjalne osiągnięcie

Oglądasz mecze w ogóle kolego, bo chyba nie :joy::joy:

3 polubienia

A co według cb robi aktualnie Graven nie tak? Jego kontrola piłki i drybling w środku to bajka. Kontrola tempa i jakość podań wzorowa. Wygrywa pojedynki na ziemi w powietrzu, nie daje się dryblować. Mega pracuje w defensywie. W każdym meczu mamy w środku przewagę. Żadna z bramek która dostaliśmy nie padła przez środek. Co jeszcze musi zrobić gość grający na 6?

6 polubień

Asystowac i rozgrywac. No i bramki, musi strzelac bramki

2 polubienia

Chłop prawie w każdym meczu jest wybierany graczem meczu, a ten nie rozumie ekscytacji :joy:.

14 polubień

To tylko pokazuje jak niewiele rozumiesz w futbolu… zacznij czytać bądź oglądać jakieś analizy, aby więcej widzieć w meczu ;p

Jak czytam Twoją wypowiedź to aż się zastanawiam czy to nie troll :smiley:

3 polubienia

Krigaflo stwierdził że nuda na forum i chciał poddymić :rofl:

Te jego rajdy są genialne. Jak on potrafi się dobrze ustawić, a później balansem ciała zgubić kilku rywali. Póki co znowu zawodnik meczu.

1 polubienie

To jego podprowadzanie piłki pod samo pole karne jest genialne :heart_eyes:
Szkoda tylko, że podaje w ostatniej fazie, bardzo brakuje mi strzałów jak już tak genielnie tę piłkę podprowadzi, dziś mógł mieć z tego gola gdyby dobrze przymierzył, a w tym sezonie co najmniej dwa. To taki mały detal do poprawy według mnie. Po za tym genialny dziś i ogólnie w tym sezonie. Sztos :fire: :fire: :fire:

Zgoda że wszystkim ale wyżej dziś vvd . Holender rośnie w oczach i tylko cieszyć buzię idzie bo on nie dość że gra skutecznie to pięknie.

1 polubienie

zgadzam sie w 100% graven w tym sezonie jest niesamowity. w porównaniu z tym co dawał w tamtym sezonie a co daje w tym to są 2 różni zawodnicy

Facet nie wchodzi w sezon z drzwiami tylko z całym osiedlem. Po ostatnim sezonie jedynie numer i nazwisko na koszulce jest takie samo. Nie wiem co Slot mu robi w szatni ale niech nie przestaje.

4 polubienia

6 polubień