Tak, super kontrast do tych kurników z nisko osadzoną kamerą przy linii albo dziwnymi kątami na mimo wszystko dużych stadionach ( takie coś mam np. ze stadionem Bayernu i tam ta ich kamera sprawia, że od lat nie mogę oglądać ich meczów i coś mnie tam drażni).
jakie on ma marzenia? Real?
A co tu tak cicho o nim i jego wkładzie we wczorajszą porażkę?
To przecież on w sposób absolutnie bezsensowny sprokurował ten pierwszy aut dla Bournemouth z którego wziął się drugi i ostatecznie gol.
W ogóle odnoszę wrażenie, że on cały sezon gra szalenie nonszalancko, lekceważy rywala i co może się wydarzyć że względu na taką postawę tak jakby mu pochwaly za poprzednią kampanię uderzyły do głowy.
No sprokurowanie autu to poważna piłkarska zbrodnia. A gra się nonszalancko głównie po to, żeby obniżyć morale rywala. Skoro tak gra i nie ląduje na ławce, to widocznie takie są zalecenia Slota.
Nie napisałem że za wszystkim stoi Slot.
Tak zbrodnia! w drużynie, która bardzo słabo broni SFG i już przegrywała po takowych w ostatnich sekundach meczu.
No tak za wszystkim stoi Slot ![]()
Ryan i jego agresja w pigułce ![]()
W punkt. Chłopak od dawna nie daje za wiele w obronie i gra bardzo zachowawczo.
Co Ty człowieku wygadujesz? Powrót 1x1 po stałym fragmencie i przerwanie akcji wybiciem na aut w 92 minucie spotkania jest dla Ciebie bezsensowne?
co ma być o nim głośno, chłop cały sezon rozgrywa na bardzo dobrym poziomie i trzeba się do niego przyczepić, że łatwo obraca się z rywalami na plecach co jest odbierane jako „nonszalancja” czy wybicie piłki na aut w 92 minucie jako „bezsens”.
To albo trzeba nie mieć pojęcia o piłce nożnej, albo nie przepadać za zawodnikiem, bądź już krytykujemy wszystko i wszystkich, bo po prostu są
Oczywiście, że bezsensowne bo doprowadziło do groźniej sytuacji a zresztą można było zupełnie inaczej rozwiązać ta akcję.
a co wedlug ciebie mial zrobic w tej sytuacji? do tego jakby VAR sprawdzał takie rzeczy, to pytanie czy to napewno wybił Graven
Mógł spróbować wycofać do Alissona, tak to pamiętam z meczu.
Nie chce mi się na Canal + otworzyć całe spotkanie a na skrócie tej sytuacji nie ma niestety.
przeciez oni rownoczesnie kopneli piłkę, jak mial niby opanowac tę piłkę, obrocić się i podac do bramkarza?
Jak pisałem wyżej muszę jeszcze raz obejrzeć całą sytuację aby móc ostatecznie zawyrokowac.
No to nie widziales dokladnie ale wydales wyrok. A teraz musisz jednak obejrzec.
Pewnie przyjąć, próbować zagrać, stracić i wpuścić go sam na sam - przypominam w 92 minucie spotkania.
teraz czas na szobo i mac allistera
Bardzo dobry ruch, wciąż do mnie nie dochodzi, że ma 23 lata. A gra jak kozak w większości meczów, jeszcze jest przed peakiem, w lecie musimy ruszyć bo jakiegoś zmiennika który go odciąży by go nie zajechać/
Dawno nie było tak dobrego newsa!! Mam nadzieję że Szobo i Jones też niedługo podpiszą, bo mimo przebudowy środka pola, możemy być za rok-dwa w nieciekawej sytuacji
Obecnie są prowadzone rozmowy z Alexisem, Szobo i Konate odnośnie nowych umów- Joyce
Szobo jak najbardziej i faktycznie jakby się udało to byłaby mega wiadomość.
Co do Alexisa, to jest on o 2 lata starszy od Szobo którego obowiązuje kontrakt do czerwca 2028, tak jak całą trójkę.
Podsumowując Szobo tak, Alexis niestety ale nie.