Sędziowanie w Anglii

Wygląda to strasznie sztucznie i podejrzanie. Dziwnie się rusza ta twarz.

Imo wygląda mocno na jakieś AI.

Zero zdziwienia. Rok temu podsumowałem gościa

Jeśli ten filmik jest prawdziwy to gość powinien nie tylko nie sędziować już nigdy Liverpoolu, ale też nigdy nie sędziować w Premier League. Wiadomo każdy ma swoje opinie i ulubione kluby, ale jak jesteś sędzią to nie możesz sobie pozwolić na takie teksty.

3 polubienia

Oliver pewnie myśli o LFC tak samo, ale on nie dałby się nagrać. Jakim trzeba być matołem, żeby takie rzeczy mówić przed telefonem hahaha

Nie sądzę. Kilka lat wstecz Olivier sędziował bardzo dobrze i uczciwie. Nawet kibice Liverpoolu uważali go za dobrego sędziego. W pewnym momencie coś się zmieniło. Może dostał propozycję nie do odrzucenia.

1 polubienie

Ludzie odrobina rozsądku i dystansu, bo tu widzę wszyscy już wyrok wydali. To szybko będzie zweryfikowane i raczej to jest zwykly fake. To teraz ogromne zagrożenie, można łatwo kogos zniszczyc, wyludzic kase a teraz wyobraźcie sobie atak jakiegos np. państwa czy organizacji na media i sieć łacznosci, internet po czym w tv nadają fakowe orędzie prezydenta np. o wybuchu wojny i na ulicach wybuchają zamieszki i panika. To juz nie jest science-fiction tylko rzeczywistosc.

Oliver sędziuje pod City, bo właściciele obywateli to też jego pracodawcy. Nie wiem ile zarabia w ZEA, ale pewnie dużo więcej niż w premier league

Jakkolwiek się to nie skończy, czy to nagranie jest prawdziwe czy to fejk, jedno jest pewne - coote będzie sędziował mniej naszych meczów w najbliższej przyszłości. Ostatnio ciągle go było pełno, miałem wrażenie, że co 5 mecz to właśnie on nam gwiżdże (a jak gwizdał, to wiadomo). Teraz, nawet jeśli to fejk, FA będzie miało opory by go wystawiać. Oni nie lubią złego PR.

3 polubienia

To działa w dwie strony, nawet jeśli powiedział to na prawdę, może się tłumaczyć że to AI

1 polubienie

Specem nie jestem ale jakoś nie wydaje mi się żeby to było AI. Ale co się dziwić jak wczoraj chwilę przed golem Darwina machał łapami, że nie było faulu na Salahu, więc w przypadku pudła Nuneza tylko Var mógłby tu pomóc w postaci kartki. Serio możesz kogoś nie lubić nawet jak ktoś jak Klopp udowodnił mu, że jest zwykłą parówa i amatorem ale jak się podejmujesz sędziowania na takim poziome to chociaż postaraj się robić to dobrze.

8 polubień

Jednego śmietnika mniej, piękny dzień! Mam nadzieję, że klub będzie śmiecia ścigał do końca życia i zrobi wszystko, żeby go prześwietlić za potencjalne ustawianie meczów. tierney mam nadzieję, że będzie następny.

7 polubień

To jeszcze bardziej uwypukla i podkreśla osiągnięcia Kloppa (szczególnie pierwsza połowa jego kadencji). Musiał się użerać z takim sędziowaniem i szejkowym klubem.

1 polubienie

Gościu zawsze był sędziowskim memem. Nie mniej jednak wygląda to na fake. Decyzja o zawieszeniu podjęta błyskawicznie, czas na niby dochodzenie. Ciekawe dlaczego akurat wyzwał Liverpool i Jurgena ? I jakim trzeba być debilem, aby nagrać siebie mówiącego takie rzeczy i potem wrzucić do internetu ?

darren lewis pisze że filmik autentyczny

Akurat jest 2 tygodnie przerwy, to idealny czas zawieszenia, wróci w następnej kolejce silniejszy :wink:

1 polubienie

Nie sądzę, sprawa bardzo poważana, ten pseudosędzia już nie poprawdzi spotkania w PL.
Video jest prawdziwe nagrywane kilka lat temu.
Moim zdaniem ani Lfc ani Klopp tego nie zostawi, na końcu ten idiota nazywa Kloppa niemiecką pizdą. Przypomnę że ten kretyn zawalił nam kilka meczy, to on na varze zabrał gola Lucho po wymyślonym spalonym, ręka Odegarda której nie widział i wiele innych.
Po za tym we wczorajszym meczu zgodnie z raportem var, gdyby Nunez nie strzelił var nie uznał w tej sytuacji faulu na Salahu, i nie byłoby ani gola i czerwa. Facet ma duży problem, bo dla mnie poza nienawiścia do Lfc to ustawiał wyniki meczów.

4 polubienia

Jeszcze mi się przypomina taki mecz z Arsenalem sprzed może 3 lat? Przegraliśmy wtedy chyba 3-2, też mega wałek sędziowski, pierwsza bramka dla Arsenalu prawdopodobnie ze spalonego (var nie wyrysował linii z tego co pamiętam), potem ewidentne zagranie ręką w polu karnym zawodnika Arsenalu oczywiście bez karnego dla nas, karny na Jesusie bardzo, bardzo naciągany, brak karnego na Elliocie albo Jonesie w analogicznej sytuacji oraz brak czerwonej kartki dla któregoś z graczy Arsenalu po wejściu chyba w TAA na kostkę. Ktoś kojarzy kto siedział wtedy na VAR? Albo gdzie to sprawdzić? Jedyne co udało mi się znaleźć to że głownym był Michael Oliver.

Coótas nie powinien już gwizdać w PL po czymś takim. Klopp miał swoje za uszami i po za kamerami nie był miłym gościem, ale nazywać go piz$#, to już gruba przesada.

To powinno być już na głównej stronie, niech każdy to obejży. Wklejam 2 linki, jak sędziował ten śmieć, a było tego na pewno więcej.

https://sportowy24.pl/sedzia-premier-league-zawieszony-z-powodu-kontrowersyjnego-wideo-obrazajacego-liverpool-i-kloppa/ar/c2-18934681

1 polubienie