Sprawy pozasportowe

Zgadzamy się w pewnej kwestii. Nie znam Ciebie i nie pamiętam jako redaktora. Kojarzę wszystkich starych włącznie z tymi, którzy już od wielu lat nie są czynnym użytkownikami i mógłbym wymienić te loginy w nocy o północy. Jednak jako użytkownik, który jest tutaj od ponad dziesięciu lat Ciebie nie kojarzę w ogóle. Prawdopodobnie Twój wkład w pisaniu felietonów był analogiczny do wkładu na forum, czyli inni napisali po 100 tekstów, a Ty 1. Lub to co pisałeś było mdłe i nietrafione. Ale żeby rozwiać wszelkie wątpliwości to najlepiej wklej przynajmniej jeden link do artykułu. Ogólnie jeżeli chodzi o moderowanie i mój ban to było inaczej niż piszesz, ale to tylko potwierdza, że nie poświęcasz tutaj zbyt dużo czasu. I nie tylko tej stronie, ale także ogólnie piłce nożnej. Dlatego powstają takie kwiatki

Generalnie wszystko się sprowadza do tego, że niezbyt dużo poświęcasz uwagi piłce nożnej i nie tylko. Po prostu piszesz jakies posty z dupy, do którego doklejasz mój login wiedząc, że jestem jedną z najbardziej nie lubianych ludzi na forumku i szukasz poklasku. Dość prosty zabieg, ale nawet wykorzystanie mojej osoby jak widać nie zawsze przynosi zamierzony skutek. Jeżeli szukasz trampoliny w mojej osobie to muszę Cie rozczarować, bo i tym razem się pomyliłeś. Na tym forum jest wiele ciekawszych ludzi ode mnie. :slight_smile:

Ale mam propozycję. Jest specjalna opcja zablokuj lub zignoruj na zawsze dla specjalnych i wyjątkowych ludzi jak Ty. Użyj tej opcji, zignoruj mnie z opcją na zawsze i miej jeden problem z głowy. Drugi jest poważniejszy i trudny do nadrobienia, i zrealizowania, bo trzeba zacząć oglądać mecze i słuchać tego co mają do powiedzenia politycy. :joy:

1 polubienie