Tam by napewno njuz dawno dostal tasserem albo gazem.
Oczywiście, że mnie nie znasz, na całe szczęście. I to jest właśnie to, o czym pisałem. Twoim szczytowym osiągnięciem, które ma potwierdzić Twój autorytet jest to, ile postów napisałeś lub przeczytałeś na tym forum. Raczej to potwierdza, że masz trochę za dużo wolnego czasu, więc to forum to Twoje życie. I przeczytane mniej postów nie oznacza, że w danej konkretnej dyskusji nie czytam wszystkiego, jeśli mam na to czas i jest to dla mnie interesujące. Powiało trochę desperacją.
Fakt, każde forum potrzebuje takie aktywne osoby, jak Ty. Jednakże jeśli chodzi o jakieś wielkie dokonania dla samej strony to szału nie ma. Trochę czasu byłeś moderatorem, który jako chyba jedyny w historii został wywalony i zbanowany. Przykro mi, ale ja tej stronie oddałem kawał swojego studenckiego i nie tylko życia, pisząc przez 8 lat felietony, których nie pamiętasz, bo jeszcze Cię prawdopodobnie tutaj nie było. A przynajmniej nie przypominam sobie Ciebie nawet te 10 lat temu.
Przepraszam za tę prywatę. W sumie to off-top do tematu, który jest jednym wielkim off-topem. Wybacz mi też proszę, że osobie, która ewidentnie nie narzeka na brak wolnego czasu nie podam swoich danych osobowych
Zgadzamy się w pewnej kwestii. Nie znam Ciebie i nie pamiętam jako redaktora. Kojarzę wszystkich starych włącznie z tymi, którzy już od wielu lat nie są czynnym użytkownikami i mógłbym wymienić te loginy w nocy o północy. Jednak jako użytkownik, który jest tutaj od ponad dziesięciu lat Ciebie nie kojarzę w ogóle. Prawdopodobnie Twój wkład w pisaniu felietonów był analogiczny do wkładu na forum, czyli inni napisali po 100 tekstów, a Ty 1. Lub to co pisałeś było mdłe i nietrafione. Ale żeby rozwiać wszelkie wątpliwości to najlepiej wklej przynajmniej jeden link do artykułu. Ogólnie jeżeli chodzi o moderowanie i mój ban to było inaczej niż piszesz, ale to tylko potwierdza, że nie poświęcasz tutaj zbyt dużo czasu. I nie tylko tej stronie, ale także ogólnie piłce nożnej. Dlatego powstają takie kwiatki
Generalnie wszystko się sprowadza do tego, że niezbyt dużo poświęcasz uwagi piłce nożnej i nie tylko. Po prostu piszesz jakies posty z dupy, do którego doklejasz mój login wiedząc, że jestem jedną z najbardziej nie lubianych ludzi na forumku i szukasz poklasku. Dość prosty zabieg, ale nawet wykorzystanie mojej osoby jak widać nie zawsze przynosi zamierzony skutek. Jeżeli szukasz trampoliny w mojej osobie to muszę Cie rozczarować, bo i tym razem się pomyliłeś. Na tym forum jest wiele ciekawszych ludzi ode mnie.
Ale mam propozycję. Jest specjalna opcja zablokuj lub zignoruj na zawsze dla specjalnych i wyjątkowych ludzi jak Ty. Użyj tej opcji, zignoruj mnie z opcją na zawsze i miej jeden problem z głowy. Drugi jest poważniejszy i trudny do nadrobienia, i zrealizowania, bo trzeba zacząć oglądać mecze i słuchać tego co mają do powiedzenia politycy.
o Radbug
Proszę bardzo
Tu masz bazę z samej sekcji „Głos LFC.pl”, do tego jeszcze pisałem oceny zawodników, w sekcji „trzy kropki”, „zapowiedź meczu” i pewnie kilku innych okazjonalnie. Poniżej masz zbiór tych artykułów z jednego działu. Czy było ich mało? Samych felietonów mogłoby być więcej, ale jak już wspomniałem pisałem też w innych działach, ale jak widać z biegem lat było ich coraz mniej, bo obowiązki na to nie pozwalały. Czy były mdłe? Możliwe. Znam swoje ograniczenia i wiem, że do takiego Hulusa czy Galla jednak talentu mi brakowało.
Edit: tak jak napisałem, było ich więcej. Wrzuciłem Ci jeden dział. Same oceny zawodników pochłaniały mi najwięcej czasu (kilka godzin na samo pisanie), bo zawsze musiałem ponownie obejrzeć mecz przed ich napisaniem i przejrzeć statystyki. Do tego były to czasy portalu, że oceny też przybierały formę felietonu. Ale ok. Nie wymagam poklasku, bo wiem, że ludzkości to nie ratowało, ale wywołałeś mnie do tablicy A do redakcji nie wrócę, bo za dużo czasu pochłania mi własna kancelaria, chociaż naprawdę to uwielbiałem.
Natomiast, jeśli nie mam racji z tym banem czy moderacją, to przepraszam. Blokować też nikogo tu nie chcę, bo uważam to za nieco małostkowe.
Dwadzieścia kilka felietonów długości postow na forumku na 8 lat nie robi wrażenia nie mniej jednak jakiś tam wkład miałeś. To i tak lepsze niż moje zero artykułów. Treści naprawdę bardzo, bardzo fajne i powinieneś się zastanowić nad powrotem do redakcji.
Gortat lepiej robił, jak nie wypowiadał się o sprawach poza sportem. Gościu totalnie na innej planecie żyje i chyba jaki duży, taki głupi
Myślice, że z tej bitki vs
może być coś grubszego?
Gratulacje dla Roberta Kubicy za zwycięstwo w 24h godzinnym wyścigu LeMans w kategorii hypercar jako pierwszy Polak w historii. Gratulacje
Największe “what if” w formula1
To był najbardziej utalentowany kierowca z tamtego pokolenia i jeden z największych w historii. Materiał ma wielokrotnego mistrza F1. Ronde di Andora przestań mi Roberta prześladować.
Jestem ciekaw co Wy na ponizszy temat sadzicie ?
Jezeli nasze MSZ od paru miesiecy wyraznie ostrzega aby nie jezdzic na Bliski Wschod to osoby,ktore sie tam udaly a teraz musza byc ewakuowane powinny wedlug mnie poniesc koszty takiej operacji.
Podobnie jest z tymi kompletnie nieodpowiedzialnymi (lagodne okreslenie !) ludzmi,ktorzy cisna sie w gory kiedy jest fatalna pogoda a potem jak trwoga to “GOPR ratuj”- oni tez powinni za swoja glupote placic.
Panstwo nie jest moim zdaniem instytucja charytatywna,ktora finansuje idiotyczne zachowania i pomysly swoich obywateli.
W tym miejscu można wstawić co chcesz: jeśli głosujesz na idiotów sam będziesz ponosić koszty ich władzy, jeśli idziesz pijany do wody radź sobie sam gdy będziesz tonął. Wszystko zależy od ludzi, którzy niestety ostatnio nie widzą nic innego niż czubek własnego nosa i domagają się wszystkiego nie zważając na otoczenie. Ale tak, robiąc coś bardzo nieodpowiedzialnego i z pełną świadomością powinni ponosić koszty.
Kubica to najlepszy polski sportowiec XXI wieku, biorąc pod uwagę elitarność dyscypliny i trud jaki trzeba podjąć, aby dostać się na szczyt startując jako przedstawiciel marginesu narodu z tradycjami motosportowymi.