Sprawy pozasportowe

Jednak ten kraj jest pierd… Tyle narzekania jak tu źle, a przychodza wybory i tylko się zmieniają PIS - PO, PO - PIS i tak w kółko. Zamiast dać młodym ludziom rządzić to ciągle te stare bałwany będą na stołkach. Tfu! 60% kraju to jednak idioci.

1 polubienie

Nic nowego tak szczerze. Jak kiedyś spytałem rodzinę czemu w sumie nie głosują na kogoś innego niż PO/PiS to zaczęli wymyślać że a ten to taki a ten jeszcze gorszy. Więc w sumie może jest źle ale stabilnie i ludziom to pasuje.

Szanowny Pan Karol już wygrał z Czaskoskim

Mała różnica. Trzaskowski będzie kolejnym namiestnikiem długopisem. Mam nadzieję że będzie słychać niesamowity trzask za dwa tygodnie

1 polubienie

Ale co w tym dziwnego? PiS i PO to centrum. Jeżeli chciałeś zmiany w centrum to trzeba było głosować na Hołownię. Wszystko inne to już mocny odchył

@kuczaq masz przestępcę w avatarze.
Ja byłem liberałem jak miałem 20 lat. POzniej socjalistą a terraz jestem narodowym socjalistą jak reszta Europy.
Jak popatrzysz na to całościowo to zobaczysz Niemcy kupuj tylko niemieckie.Francja najlepsze wino(osobiście wole Włoski) i największa potęga równa USA - imperium.

Kogo ma kuczq w avatarze? Bo nie kojarzę tej twarzy.

To niby przestępca?

http://www.savewalterwhite.com/

1 polubienie

gotuje mete. to chyba nielegalne.Nie odnosze sie do aktora jako osoby tylko do postaci ktorą gra

Bryan Cranston odtwórca roli Walter’a White’a (Heisenberga) w najlepszym serialu w historii Breaking Bad. Inna sprawa że kuczqu to odklejeniec ze swoimi poglądami i akurat razi w oczy, że akurat on go używa.

2 polubienia

Ten serial zmienił moje życie a kuczqaja nie znam.

Każdy ma inną definicję katastrofy :wink:
Dla mnie katastrofa ma twarz Batyra

a gangusa jak nazwiesz w takim razie?

Ciężko by coś innego wybrać, jak Ci młodzi to mentzen czy hołownia, jeden odchyleniec, a drugi coraz bardziej przegrywa w tę grę zwaną polityką, bo emocjonalnie podchodzi za bardzo.
Głos u mnie na Zandberga, ale jego też wyprzedził nawet braun, bo widać kto umie wykorzystać socjale wszelkiej maści (para mentzen i braun poszłą mocno w tę stronę i mimo wszystko mocno im to podbiło wyniki). No nic, ciekawe jak pójdzie w drugiej turze… jak bardzo nie jestem za trzaskowskim i po, tak nawrocky to byłaby farsa, by gość zamieszany w jakieś szemrane rzeczy, potwierdzone zarypanie mieszkania z tą akcją z dziadkiem, no i śmiem wątpić by na pozycji reprezentantywnej jaką jest prezydent potrafił jakkolwiek lepiej od rafałka lepiej się pokazać.

Ten kraj jest smutny, bo w polityce osoby chcące coś zmienić na lepsze i przede wszystkim myślące o kraju, a nie swoim korycie nie wybiją się do szerszej publiki. Poza tym wielu było takich, którzy próbowali, a za odpowiednie stołki z odpowiednią gażą zmieniali się o 180 stopni. Piniondz misiu, piniondz.

1 polubienie

Ciekawe czy wyborcy Konfederacji zamienili już krótkie spodenki na te dla dorosłych i zagłosują w drugiej turze poważnie, a nie jak 5 lat temu znowu polecą głosować na Trzaska?

Wymowne będzie domknięcie systemu głosami “antysystemowych” konfederatów…

No normalnie - Rafał Trzaskowski.

Potwierdzone przez kogo? Przez TVN?

Zmanipulowany jesteś. To wiemy. A potrafisz jeszcze przynajmniej czytać?

każdy kłamie gdzie moje 100 milionów Wałesy, gdzie 60 tys wolnej od podatku i 100 konkretów,
A ja chce CPK i uważam Polskę i Polaków za naród który stać na swoją politykę.

Uważam, że politycy nie dorośli do Nas my jako naród mamy ambicję i swoje cele a nasi politycy każdy(no Zandberg i Barun) wiszą u każdej klamki albo USA ,EU.
Stać nas na więcej

Rozumiem niecierpieć po i trzaskowskiego, bo jest za co, ale wybór nawrockyego ponad trzaskowskim to jest totalne odłączenie mózgu od rdzenia.

4 polubienia

żeby Braun sobie nie wymyslil, że wystartuje to przy sondazach 25-20% to moze by Mentzen mial jakąś szansę na drugą ture. a jak sondaze byly 28-11 to jest jak jest.

Pan Jerzy napewno się cieszy :smiley: ale przeciez to dobry czlowiek, oddał mieszkanie.
Kto to tutaj pisał, że juz jest zmieciony? Pisałem, że mu nic nie spadnie po tej aferze, a najlepsze, że mu jeszcze urosło.

Ty to w ogole jestes, albo jesteś z nami albo przeciwko nam - taka zasada tam u was panuje :smiley:

Wyznawcy Trzaska i TVN mówią o “odłączeniu mózgu od rdzenia” i “albo z nami albo przeciw nam”

:joy: :joy: :joy: :joy: :rofl: :joy:

Towarzyszu! Już się tak w Polsce nie mówi w liczbie mnogiej gdy sie do kogoś zwracasz. Paniatno?