Jednak ten kraj jest pierd… Tyle narzekania jak tu źle, a przychodza wybory i tylko się zmieniają PIS - PO, PO - PIS i tak w kółko. Zamiast dać młodym ludziom rządzić to ciągle te stare bałwany będą na stołkach. Tfu! 60% kraju to jednak idioci.
Nic nowego tak szczerze. Jak kiedyś spytałem rodzinę czemu w sumie nie głosują na kogoś innego niż PO/PiS to zaczęli wymyślać że a ten to taki a ten jeszcze gorszy. Więc w sumie może jest źle ale stabilnie i ludziom to pasuje.
Szanowny Pan Karol już wygrał z Czaskoskim
Mała różnica. Trzaskowski będzie kolejnym namiestnikiem długopisem. Mam nadzieję że będzie słychać niesamowity trzask za dwa tygodnie
Ale co w tym dziwnego? PiS i PO to centrum. Jeżeli chciałeś zmiany w centrum to trzeba było głosować na Hołownię. Wszystko inne to już mocny odchył
@kuczaq masz przestępcę w avatarze.
Ja byłem liberałem jak miałem 20 lat. POzniej socjalistą a terraz jestem narodowym socjalistą jak reszta Europy.
Jak popatrzysz na to całościowo to zobaczysz Niemcy kupuj tylko niemieckie.Francja najlepsze wino(osobiście wole Włoski) i największa potęga równa USA - imperium.
Kogo ma kuczq w avatarze? Bo nie kojarzę tej twarzy.
To niby przestępca?
gotuje mete. to chyba nielegalne.Nie odnosze sie do aktora jako osoby tylko do postaci ktorą gra
Bryan Cranston odtwórca roli Walter’a White’a (Heisenberga) w najlepszym serialu w historii Breaking Bad. Inna sprawa że kuczqu to odklejeniec ze swoimi poglądami i akurat razi w oczy, że akurat on go używa.
Ten serial zmienił moje życie a kuczqaja nie znam.
Każdy ma inną definicję katastrofy
Dla mnie katastrofa ma twarz Batyra
a gangusa jak nazwiesz w takim razie?
Ciężko by coś innego wybrać, jak Ci młodzi to mentzen czy hołownia, jeden odchyleniec, a drugi coraz bardziej przegrywa w tę grę zwaną polityką, bo emocjonalnie podchodzi za bardzo.
Głos u mnie na Zandberga, ale jego też wyprzedził nawet braun, bo widać kto umie wykorzystać socjale wszelkiej maści (para mentzen i braun poszłą mocno w tę stronę i mimo wszystko mocno im to podbiło wyniki). No nic, ciekawe jak pójdzie w drugiej turze… jak bardzo nie jestem za trzaskowskim i po, tak nawrocky to byłaby farsa, by gość zamieszany w jakieś szemrane rzeczy, potwierdzone zarypanie mieszkania z tą akcją z dziadkiem, no i śmiem wątpić by na pozycji reprezentantywnej jaką jest prezydent potrafił jakkolwiek lepiej od rafałka lepiej się pokazać.
Ten kraj jest smutny, bo w polityce osoby chcące coś zmienić na lepsze i przede wszystkim myślące o kraju, a nie swoim korycie nie wybiją się do szerszej publiki. Poza tym wielu było takich, którzy próbowali, a za odpowiednie stołki z odpowiednią gażą zmieniali się o 180 stopni. Piniondz misiu, piniondz.
Ciekawe czy wyborcy Konfederacji zamienili już krótkie spodenki na te dla dorosłych i zagłosują w drugiej turze poważnie, a nie jak 5 lat temu znowu polecą głosować na Trzaska?
Wymowne będzie domknięcie systemu głosami “antysystemowych” konfederatów…
No normalnie - Rafał Trzaskowski.
Potwierdzone przez kogo? Przez TVN?
Zmanipulowany jesteś. To wiemy. A potrafisz jeszcze przynajmniej czytać?
każdy kłamie gdzie moje 100 milionów Wałesy, gdzie 60 tys wolnej od podatku i 100 konkretów,
A ja chce CPK i uważam Polskę i Polaków za naród który stać na swoją politykę.
Uważam, że politycy nie dorośli do Nas my jako naród mamy ambicję i swoje cele a nasi politycy każdy(no Zandberg i Barun) wiszą u każdej klamki albo USA ,EU.
Stać nas na więcej
Rozumiem niecierpieć po i trzaskowskiego, bo jest za co, ale wybór nawrockyego ponad trzaskowskim to jest totalne odłączenie mózgu od rdzenia.
żeby Braun sobie nie wymyslil, że wystartuje to przy sondazach 25-20% to moze by Mentzen mial jakąś szansę na drugą ture. a jak sondaze byly 28-11 to jest jak jest.
Pan Jerzy napewno się cieszy ale przeciez to dobry czlowiek, oddał mieszkanie.
Kto to tutaj pisał, że juz jest zmieciony? Pisałem, że mu nic nie spadnie po tej aferze, a najlepsze, że mu jeszcze urosło.
Ty to w ogole jestes, albo jesteś z nami albo przeciwko nam - taka zasada tam u was panuje
Wyznawcy Trzaska i TVN mówią o “odłączeniu mózgu od rdzenia” i “albo z nami albo przeciw nam”
Towarzyszu! Już się tak w Polsce nie mówi w liczbie mnogiej gdy sie do kogoś zwracasz. Paniatno?