W sumie nie wiedziałem gdzie napisać wiec tutaj machnę. Romano to taki obrzydliwy gość jest. Co chwila wrzuca posty z pogrzebu i zdjęcia zawodników czy Slota jak są na nim. Nie wiem może przesadzam i nadinterpretuje, może taka praca dziennikarza ale no robić sobie z tego pożywkę dla zasięgów to już mógł sobie darować.
Wprost powiedzmy, że monetyzuje ludzką tragedię. Nie jest osobą w jakikolwiek sposób związaną z klubem, żeby dodawać tyle postów. Obrzydliwe zachowanie. Śledzę jednego influ - kibica The Reds, który napisał, że nie będzie przez tydzień dodawał postów na temat klubu, właśnie po to żeby nie żerować na tragedii.
Bo w życiu trafiają się normalni, dobrzy ludzie oraz zwykłe hieny, kanalie.
Niestety tych drugich jest o wiele za dużo
Typowy dziennikarz 21 wieku. Jak trzeba będzie to zatańczy makarenę na grobie swojej matki dla zasięgów.
Romano jest intergalaktyczną gwiazdą przecie, jemu nie wystarczy pisanie o transferach, które są jego najmocniejszą stroną na świecie co śledzi pewnie 90% kibiców piłki nożnej, tera jego igrzyska trwają on sie pławi w najgłośniejszych wydarzeniach i zyskuje jeszcze większy wydźwięk, chcąc pewnie wejść w świat spoza piłki nożnej jako dziennikarz światowy. Coraz bardziej przypomina mi Salt Bae, który musi mieć tak wielką uwagę, że aż pojawił się na Mundialu paradując po boisku, zachwycając się swoją osobą bardziej, niż niejeden piłkarz Argentyny po wygraniu pucharu.
Witam
Mamy 5 lipca 2025 roku. Chwila po 23 godzinie. Od przejęcia władzy przez Donalda Tuska minęło 571 dni. Przez ten czas nie zrobili nic konkretnego. Projektu budowy elektrowni atomowych nie ma, kwoty wolnej od podatku 60k, która była w ich programie, a potem sami ją zawetowali nie ma, aborcji nie ma itp. Pomimo przyjęcia przez Andrzeja długopisa Dude 170 projektów ustaw nie widać, żeby Polska szkła w jakimkolwiek kierunku. Za to mamy niemiecką policję, która jeździ 100km h w polskiej wiosce i policję niemiecką, która przerzuca niechcianych murzynów. Bo jak wiadomo nikt Tuska nie ogra. Mamy też obłąkanego Tomasza Lisa bredzacego o zdradzie i Giertycha wygadujacego glupoty o Olszanskim. Ale pamiętajcie. Oni potrzebują jeszcze tylko kolejnych 25 lat rządów i wtedy na pewno się uda coś zrealizować. Nie zapraszam do dyskusji, bo silni razem nie mają aktualnie żadnych argumentów.
A kto ma?
avdfvsdfbsfbg znaki