Przecinek mu sie zgubil wiec 6,4 ![]()
Sorry chłopaki nie jestem zainteresowany ![]()
A jak coś mój nr się wziął jakoś za dzieciaka jak zakładałem pierwsze konto do jakies gry multiplayer, albo PES jakiś, albo HOMM i tak mi sie wpisało raz i potem wszędzie wolne było i tak zostało ![]()
Nie ma chyba już tematu o polityce więc nie bardzo wiedziałem gdzie to wstawić, ale widzieliście to?
https://x.com/JachiraKlaudia/status/1953416596871139480
Jakby mi ktoś powiedział, że polski poseł przyjdzie na zaprzysiężenie Prezydenta w szaliku LFC… no nie uwierzyłbym. Ale że to będzie ONA… chciałbym to odzobaczyć.
Tu chyba jej nie chodziło o konkretny klub, ale o tęczowe barwy
oczy mnie pieką gdy kobieta wygadująca takie bzdety i zwyczajnie bzdury nosi nasz herb,już w nosie z herbem ale jeszcze na tym symbolicznym tle…
Jakie są wasze wrażenia po zaprzysiężeniu prezydenta elekta i odejściu dudy ? Najbardziej zapamiętam stres Kaczyńskiego, miny i wypowiedzi Tuska oraz żonę Dudy, “To jest już koniec nie ma już nic, jesteśmy wolni możemy iść” Po tej wypowiedzi czuć że miała kaganiec przez 10 lat. I bardzo dobrze ![]()
Dawaj w HOMM przez się sieć w któryś dzień w przez zimę
Co za wstyd. Baba podała nam na kilka tygodni czarną polewkę ![]()
Oj już sto lat nie grałem, muszę zobaczyć, czy w ogóle na Macu to się bujnie, bo nawet PC na Windowsie nie mam.
Ma być nowa cześć niedługo btw
Mogę dołączyć, HOMM gra dzieciństwa. ![]()
Przez sieć to bezsensu w Herosy. Gra się tylko w trybie “Gorące pośladki” ![]()
Przez siec to mi wywalalo zawsze po jakims czasie.
Świntuch
No ale to może być ciężkie pod względem logistycznym hah. Co innego umówić się gdzieś na mieście na piwo a co innego na hot seata
Polecam fanowski dodatek HoTa. Jest dostępny w oficjalnym sklepie (za darmo) GOG.
Wy też macie masę godzin i tylko liźniętą kampanie?
A już ponad 20 lat sobie pykam
Gra na gogu plus mod HD+ i można na luzie grać online. Ostatnio napieprzaliśmy z kumplami i wszystko ładnie działa. Jedynie obczaić ustawienia rozgrywki ![]()
Swoją drogą widzieliście dziś te mapę dotacji z KPO? Niektóre te “projekty” co ludzie po wymyślali i pobrali pieniądze to hit xd
Ano takie, że koleś potrafi… krzyczeć ![]()
Zero oczekiwań co do tej prezydentury czyli jak zwykle “polska wojenka” toczona oczywiście z obu stron a interes RP… a w dupie to mamy bo kasa misiu, kasa! ![]()
Najlepszy który widziałem to pół miliona na “chwilówki”. Aby żyło się lepiej.
Szanuje od teraz rząd Tuska. Polski wyborca jest stworzony do jebania go. I on to robi. Z uśmiechem na twarzy. ![]()
Moje ulubione:
- solarium w pizzerii
- abonament dla kamperów
- wprowadzenie mrożonej żywności w barze mlecznym za 540k
- rozszerzenie kebaba o usługi hotelowe
- dotacja na kupno mieszkania do wynajmu na airbnb i booking (dywersyfikacja działalności)
- dotacja na kupno szafy na wymiar do wynajmowanego mieszkania (unowocześnienie usług)
- domek na wodzie
- mobilne ekspresy do kawy dla solarium jako zabezpieczenie przed kryzysem