Strona/forum i wszystko z tym związane

Literalnie, komentarz wyżej podałem swój wpis za który zostałem ukarany. Dalej twierdzisz, że ja rzekomo przez “cała swoją karierę” bana nie dostałem… Jak mam brać ciebie (was) na poważnie, skoro nawet nie czytacie komentarzy innych osób a przechodzicie do odpowiedzi i atakujecie inne osoby?

Zacytuj (używając funkcji forum) cały mój komentarz gdzie rzekomo pisałem takie rzeczy jakie wymieniłeś…

Zobaczymy czy nie była to jedynie moja odpowiedź na zaczepki ze strony przeciwników FSG, które o dziwo już ci nie przeszkadzają.

Znowu leci gówienko i liczysz że się przyklei?

P.S. no jeżeli jawny kłamca lfc257 wprost wypisujący bzdury na mój temat, jest twoim idolem i wzorem do naśladowania w dyskusji, to już się nie dziwię i nie mam pytań. Fajnie, że wszystkie rzeczy które wymieniłeś, dotyczą akurat jego i twoich kolegów, nie mnie. Odpowiedziałem BEZPOSREDNIO MU, ze coś zrobię. On dalej twierdzi i rozprzestrzenia bzdury, że robię coś dokładnie odwrotnego.

Różnica miedzy nami polega na tym, że nawet jeżeli ja jestem jakiś szorstki i traktuje waz z rzekomą wyższością, to robię to zawsze tylko na podstawie waszych słów i poprzednich wypowiedzi, niemal zawsze CYTUJĄC wasze wcześniejsze. Wy pieprzycie sobie bzdury o mnie jak wlezie, nie przejmujac się kompletnie czy coś jest prawdą czy nie i niemal nigdy nie używacie cytatu, działajać na zasadzie “Radbug bedzie na 100% bronił FSG, nawet jeżeli nikogo nie kupią, TRUST ME BRO!!!”

Wystarczy, ze nie będziecie jawnie kłamać, wołać mnie bez powodu w co 2 swoim poście jako punkt odniesienia, nie będziecie hipokrytami, a swoje słowa poprzecie cytatami, lub źródłami, nie będziecie wymyślać o mnie niestworzone historie i przypisywać mi słowa których nigdy nie napisałem jak to często na forum robicie, a wtedy i ja nie będę was “obrażać” swoim tonem wyższości i śmiać się z was.

4 polubienia