Co do prowokatora lfc257, to czekamy aż w końcu zastosuje się do swoich własnych słów o nie komentowaniu w tym wątku i nie prowokowaniu aż do zakończenia okienka transferowego “bo to nie ma sensu”…
Ja poczekam do ostatniego dnia sierpnia i jeżeli faktycznie nie kupią w zamian za Bellinghama kilku porządnych pomocników to wtedy przyznam wam rację.
Oczywiście, gdyby jednak “Żydy z FSG” kupiły kilku dobrych graczy do środka, to z pewnością grupka forumkowych gwiazd i “ekspertów” przeprosi wtedy i mnie i FSG i resztę forum za swoje spamerskie wysrywy przez cały ten rok? Prawda? Tylko weźcie numerek do kolejki i się nie pchajcie, żeby nikt 2 razy nie przepraszał…
Zrobimy dla ciebie wyjątek i masz zapewnione zaszczytne pole position i bilecik z numerem 1
A jeżeli aż tak bardzo chcecie poznać moje zdanie odnośnie ostatnich wydarzeń, jeżeli tak bardzo nie możecie beze mnie i moich wypowiedzi żyć, że aż tak często mnie wołaliście, to wystarczyło przeczytać choćby ostatni mój post w tym wątku gdzie wyjaśniam, że transfer Nuneza nie był dla nas optymalny. W samym wątku piłkarza tez mówiłem, ze ten transfer mi się absolutnie nie podobał za taką cenę jaką wyłożyliśmy.
A jeżeli chcecie sobie wykorzystać oświadczenie o nie sprowadzaniu Bellinghama jako argument przeciwko mnie, to…
Grudzień 2022:
E: o, tego szukałem. Sprzed miesiaca:
Z decyzji FSG jestem, uwaga, bo to pewnie będzie dla was prawdziwa niespodzianka - umiarkowanie zadowolony. Szok i niedowierzanie!
Nie pozdrawiam i żegnam