Skoro to niżej nazywasz “nie do końca zgadzaniem się”, to aż boję się zapytać jak nazwiesz swój hejt i wyzywanie? Nazywanie FSG “szczurami” to pewnie tylko tak po przyjacielsku, żeby ich zmotywować do inwestycji, co nie?
Wydoili klub jak bardzo się da, kiedy zrozumieli, że utrzymanie klubu na topie przez wiele lat będzie kosztować to zdecydowali się na ucieczkę. Szczury
Obrońcy FSG do samego końca będą łgać w najlepsze.[…] FSG nie podjęło się walki utrzymania pozycji klubu, sprzedają nas w najlepszym cenowo momencie jak jakiś towar.[…] Ale jako ludzie związani z klubem to szczury. Zwykle szczury uciekające z okrętu, który zaczyna brać wodę. Nie pozdrawiam
Dzięki Panowie za opinie, teraz już wiem jak mam myśleć
Ale miło, ze po miesiącach orki na ugorze, plucia, obrażania i wyzywania mnie, w końcu nawet sam beton od FSGout zaczyna pękać.
Jeżeli FSG nie dołoży ponad 100 mln do budżetu transferowego to mam nadzieję, że każdy na tym forum będzie krytyczny wobec FSG.
Jeżeli dołoży ponad 100 mln to mam nadzieję, ze wtedy nikt nie będzie już pospolitym, niewdzięcznym wioskowym głupkiem od FSGout a wy ze wstydem na długo opuścicie wątek FSG na tym forum, bo po takiej kompromitacji byłaby to prawdziwa żenada, żebyście się dalej w nim wypowiadali. No ale to obietnica na sierpień.
CZY FSG CHCE DRUZYNY WALCZACEJ O TYTULY?!
Tylko pozytywna odpowiedz na nie przyniesie tak wyczekiwane przez nas zmiany.PS skoro Radbug jest na Ty z “mister dablju” to moze da znac co i jak
Czy twoja pamięć sięga jedynie 298 dni wstecz i ani godziny dłużej?
Co do transferów to będzie budżet ponad 100 mln, nie będzie ponad 250 mln (choć jest szansa, żeby było blisko).
Kwestia zastanowienia się - czy lepszy jest jeden Bellingham za 150 milionów czy 3 porządnych graczy do środka pola za taka sama kwotę rozłożoną na części. Dla mnie zawsze i niezmiennie to drugie. Rice (po cichu przez to liczę na spadek WHU) + Mount + ktoś pokroju de Jonga w Barcy czyli bardzo dobry zawodnik, który z pewnych względów nie pasuje do swojej aktualnej drużyny (tutaj na przykład zbyt obciążająca pensja)
@down, tak, tak właśnie powiem, wyżej masz wyjaśnienie, które pisałem w momencie dodania Twojego komentarza
Ponadto, napisałem, że będzie ponad 100 milionów poniżej 250. Jest sporo liczb pomiędzy tymi dwoma. Nie musimy wydać 101 mln.