Rozważania transferowe (dyskusja)

Skoro to niżej nazywasz “nie do końca zgadzaniem się”, to aż boję się zapytać jak nazwiesz swój hejt i wyzywanie? Nazywanie FSG “szczurami” to pewnie tylko tak po przyjacielsku, żeby ich zmotywować do inwestycji, co nie?

:rofl:

Ale miło, ze po miesiącach orki na ugorze, plucia, obrażania i wyzywania mnie, w końcu nawet sam beton od FSGout zaczyna pękać.

Jeżeli dołoży ponad 100 mln to mam nadzieję, ze wtedy nikt nie będzie już pospolitym, niewdzięcznym wioskowym głupkiem od FSGout a wy ze wstydem na długo opuścicie wątek FSG na tym forum, bo po takiej kompromitacji byłaby to prawdziwa żenada, żebyście się dalej w nim wypowiadali. No ale to obietnica na sierpień.

Czy twoja pamięć sięga jedynie 298 dni wstecz i ani godziny dłużej?

Co do transferów to będzie budżet ponad 100 mln, nie będzie ponad 250 mln (choć jest szansa, żeby było blisko).

Kwestia zastanowienia się - czy lepszy jest jeden Bellingham za 150 milionów czy 3 porządnych graczy do środka pola za taka sama kwotę rozłożoną na części. Dla mnie zawsze i niezmiennie to drugie. Rice (po cichu przez to liczę na spadek WHU) + Mount + ktoś pokroju de Jonga w Barcy czyli bardzo dobry zawodnik, który z pewnych względów nie pasuje do swojej aktualnej drużyny (tutaj na przykład zbyt obciążająca pensja)

@down, tak, tak właśnie powiem, wyżej masz wyjaśnienie, które pisałem w momencie dodania Twojego komentarza :wink:

Ponadto, napisałem, że będzie ponad 100 milionów poniżej 250. Jest sporo liczb pomiędzy tymi dwoma. Nie musimy wydać 101 mln.