Dokładnie tak, takich rzeczy nie musimy rozpowszechniać
@AirCanada i Szanowna Redakcjo
Mam taka skromna propozycje aby weryfikowac w jakis sposob nowych forumowiczow badz tez juz przy pierwszym przypadku stosowania wypowiedzi uwlaczajacych naszemu LFC rygorystycznie ich usuwac z naszej spolecznosci.
A zanim zleca sie swieci oburzeni obroncy wolnosci slowa to ja tylko przypomne,ze dla cywilizowanych,kulturalnych ludzi takowa powinna sie konczyc kiedy zaczyna sie obrazanie osob czyli tutaj kibicow Liverpoolu czy tez samego klubu.
Zycze milego dnia i wspolnego przezywania sukcesow jeszcze w tym sezonie.
Czasami przeglądam sobie strony innych klubów i wniosek jest jeden - nasza strona jest najsensowniejsza ze wszystkich które przeglądałem. I nie chodzi tylko o sam poziom wpisów (co szczególnie rzuca się w oczy na stronach armatek ), ale o organizację strony i przede wszystkim istnienie forum. Dyskusja są prowadzone tematycznie, super spawa.
Problemem są jedynie pojedyncze osoby, które nie dorosły do funkcjonowania w grupie oraz spamerzy wrzucający jakies idiotyczne reklamy pod artykułami. I czasami nowi, zakładający konto chyba głównie do spamowania czy obrażania naszego klubu i kibiców przy okazji meczów z Liverpoolem.
Fajnie byłoby ich odsiewać - proponuję nowym członkom (o ile jest to technicznie możliwe) wprowadzić kwarantannę na wpisy i np. pierwszych 10 wpisów zatwierdzać przez moderatorów i dać pelen dostęp do forum i komentarzy dopiero po przejściu początkowego testu. Spameczy, idioci i cała reszta barachła sama się wówczas odsieje i unikniemy czytania debilnych wpisow czy reklam (teraz na głównej pod każdym artykułem są usunięte komentarze, pewnie reklamy?).
Poza tym strona i nasza społeczność działa świetnie, a zastrzeżenia do komentarzy to normalna rzecz - to forum, każdy ma prawo do swojego zdania, nawet jeśli ktoś sie z kimś merytorycznie nie zgadza.
Mnie tez bardzo odpowiada format naszej strony.
Jest glowna odslona gdzie znajdujemy artykuly a komentarze sa w wiekszosci krotkie i forum na ktorym mozemy wypowiadac sie w poszczegolnych tematach w sposob o wiele bardzie wyczerpujacy nie uprawiajac “chatu”.
Nic tylko pochwalic Redakcje i nas samych
Odejscie Josifa z funkcji moderatora boli prawie tak samo jak przejscie na ciemna strone mocy przez Anakina
Nikt tak nie walczyl z prowokatorami jak on-znam z autopsji
Znaczy u nas jest ta kwestia, że my mamy forum jeszcze. Teoretycznie cały ruch powinien się dziać tutaj- ale większość woli i tak siedzieć na stronie.
Większość klubów nie ma takiego dodatkowego forum :V ich cały ruch opiera się o stronę.
Z jednej strony fajnie jakby ludzie ze strony przechodzili tutaj- aczkolwiek też kwestia tego, że forum mogłoby nie wytrzymać takiego ruchu- co zresztą się czasem dzieje po przegranych
I kolejny mój post skasowany. Jak wy kasujecie kibiców Liverpoolu, a zostawiacie jakiś kibiców z upośledzonego debilpage, którzy piszą o odpadach z Liverpoolu to przebywanie tutaj jest stratą czasu
Josif nie jest modem? Spore zaskoczenie, bo wydawało się, że z grona moderatorów jest najsensowniejszy, choć miewał swoje odpały. Spora strata dla forum.
Widzę, że przycisk “Stare forum” nie działa, nie wiem, czy to przejściowy błąd, czy nie mamy już dostępu do starych postów - więc można byłoby ten link już usunąć z nagłówka.