Strona/forum i wszystko z tym związane

W ankiecie pomeczowej brakuje pięknego Węgra :grinning:

Dzięki! Już jest w gotowości bojowej :wink:

1 polubienie

Matko Boska i wszyscy Święci :grimacing:czy Ty nic nie kojarzysz czy jak?
Czy ja coś napisałem o dręczeniu? nie!
Mnie chodziło tylko o moją odpowiedź w temacie Liga Europy dzisiaj, DZISIAJ!

Tobie się naprawdę chciało liczyć moje posty? Może jakaś dogłębna analiza? :face_with_hand_over_mouth:
I ja Ci chętnie jak widzisz odpiszę bez robienia wielkiego tam tam.

I jeszcze raz bo albo nie chcesz zrozumieć albo pomijasz istotę rzeczy: dałeś wielokrotnie powody ostatnio aby się z Twoich wypowiedzi pośmiać co było wodą na mój młyn więc skorzystałem z okazji🤣
Najwyraźniej jednak moje żarty odbierasz śmiertelnie poważnie a więc UWAGA! Sorry Josif, mea culpa.

Dla mnie na tej odpowiedzi kończy się ta dyskusja.

A i drobna uwaga do Flymfa: od czasów Faraonów ze Starego Państwa jak już coś-doinformuj się na przyszłość :rofl:

Może trzeba byłoby zablokować możliwość rejestracji na forum do zakończenia obecnego sezonu?

Po tym co się dzieje w temacie Premier League można się spodziewać najazdu niepełnosprytnych kibiców armatek xD

2 polubienia

Popieram pomysł! :grinning:
Zresztą uważam za dziwne logowanie na portalach innych klubów.

Ogłoszenie parafialne:

Prosiłbym wszystkich o zachowanie jakiejś elementarnej kultury i przestrzeganie regulaminu.

Nie musicie się ze wszystkim zgadzać, co napisał ktoś inny w jakiejś wiadomości, a w związku z tym nie musicie przez to wyzywać tej osoby. Ja Was proszę- to forum jest dla wszystkich.

Co do kibiców innych drużyn- chcecie korzystać z forum? W porządku, ale nie wchodźcie tutaj wyłącznie po to, żeby kogoś zwyzywać.

2 polubienia

Największą bekę mam z tych kidsów, którzy przyszli i jedyne co potrafią to typowe dla takich nieudaczników używanie argumentu siły wobec siły argumentu. Nie potrafią czegoś wyjaśnić w sposób cywilizowany to używają przekleństw, wulgaryzmów etc. No beka ogółem.

Nie wiem czy ktoś to już poruszał i czy w ogóle ktoś jeszcze ma taki problem ale czasem na stronie/forum dziwnie zachowuje się historia przeglądania.

Przykład: jestem na stronie liverpoolfc.com i postanawiam wejść na lfc.pl. Ląduje na stronie głównej, klikam jakiś interesujący mnie artykuł lub temat na forum i czytam. Następnie klikam przeglądarkowy przycisk „wstecz” i zamiast wrócić na stronę główną lfc.pl ląduje z powrotem na stronie liverpoolfc.com.

Dzieje się tak u mnie na przeglądarce chrome (mobilnej oraz desktopowej). Nie jest to jakieś bardzo upierdliwe ale ostatnio coraz częściej się zdarza i postanowiłem zapytać czy to tylko u mnie czy ktoś jeszcze ma taki problem?

Ja mam czasami podobnie, wybierając ‘wstecz’ cofa mnie ‘o 2 strony’ w tył, zamiast do poprzedniej. Tylko w chrome w smartfonie i bardzo rzadko.
Nigdy nie miałem tego problemu ze stroną lfc.pl.

Prośba do administracji.
Zróbcie coś z fanami klubu poziom wyżej, którzy piszą tutaj jedynie prostackie posty z inwektywami. Pora wprowadzić jakiś czas na aktywacje konta, powiedzmy tydzień.

9 polubień

Czy możecie wypierdolić z forum użytkowników pokroju @liverpoolhaha? Koleś zakłada konto w trakcie meczu, pierwsze co robi to dodaje 5 wpisów “Looserpool do budy” w wątku poświęconym meczu z United a teraz dodaje swoje wysrywy rodem z debilpage.pl.

Szanujmy się, z poziomem bywa różnie na forum, można się pośmiać, czasami pokłócić - ale raczej nie powinno tutaj być miejsca dla “ludzi” z wyżej wymienionego gatunku.

P.S Można też dodać jakieś proste pytanie podczas rejestracji typu 2+2, kibice United raczej tego nie przejdą

Wzywam forumowego deratyzatora @josif, jest szczur do usunięcia

6 polubień

Wiesz co, chciałem dać szansę po prostu- bo były narzekania, że zamykamy dyskusję.

Noale się nie da. Będą szły muty i bany.

Jak gosc po pisaniu czegos takiego ciagle tu jest, to sorry, ale chyba nie za bardzo nadajesz się na moda.
“Chciałem dać szansę” - tragedia.
I jeszcze kiedyś wspominales, że to forum jest dla każdego, myslalem że to jest forum dla kibiców Liverpoolu.

4 polubienia

Na każdym innym forum za napisanie czegoś w polowie tak mocnego leci perm

Chciałeś dać szansę? Dobrze, że nie pracujesz na policji lub w prokuraturze, bo przestępcy mieliby raj na ziemi :joy:

1 polubienie

W zasadzie dla wszystkich, którzy chcą tutaj przebywać i szanują regulamin. Trudno byłoby się pozbywać wszystkich, którzy nie są kibicami- bo i jak to weryfikować? Zresztą jest tutaj kilka osób, którzy nie są sympatykami Liverpoolu- biorą czasami udział w dyskusji, ale trudno po nich poznać. Ich też należałoby usunąć :)?

Za odpowiedź na prowokację bez przeklinania dostałem bana, a za takie posty ktoś ma dostać drugą szansę? Wstydu ku*wa ludzie nie macie.

2 polubienia

To ja Ciebie sprowokowałem ale tylko się zaśmiałem na Twoją odpowiedź i szybko o niej zapomniałem. Ale dla ludzi którzy tworzą tutaj tworzą konta w jednym wiadomym celu powinien być perm po 5 sekundach od 1 posta.

1 polubienie

@AquerdationLFC

Taka nieskomplikowana mam nadzieję prośba-może usunąłbyś te zacytowane inwektywy na temat LFC parę postów wyżej!
Razi w oczy i to cholernie :rage:

Chodzi Ci o to z postu Kuczqa?