Strona/forum i wszystko z tym związane

Witam wszystkich, a szczególnie administrację!
Może mi ktoś ze wspomnianej administracji powiedzieć, czemu na głównej stronie nie jestem w stanie się zalogować i co mógłbym zrobić (jeżeli wina jest po mojej stronie), by móc to zrobić?

Jaki komunikat dostajesz?

1 polubienie

@n_t Nie ma już problemu, wszystko jest dobrze, ale przez 2 dni logowanie nie było możliwe :slight_smile:

Chciałbym zgłosić pomysł, by w momencie bana przychodziło mailowe powiadomienie z taką informacją wraz z powodem. Dodatkowo może jakaś dostępna opcja 24h na odwołanie się od bana?

Dostałem bana za to, że odpisałem Flymfowi na jego prowokacyjne posty równie prowokacyjnym wpisem, który bardzo szybko przypadł do gustu lokalnej społęczności, sądząc po ilości plusów. Natomiast albo koledze nie spodobało się to i mentalność Kalego wzięła górę i zgłosił mój post, albo mamy tu moderatora z mentalnością płatka śniegu. Albo obie opcje naraz.

I bonus do moderatora, który mnie zbanował za uwaga uwaga:
ban
Tylko dlatego, że pod jednym z postów napisałem, że jestem po piwku. Chciałbym aby moderator wyszedł zza swojej złotej zbroi, przyznał się do bana i odpowiedział mi na pytanie, jak był w stanie zweryfikować mój poziom upojenia na odległość, które było podstawą do bana?
Z góry dzięki za odpowiedź.

1 polubienie

Zatrzymany za jazdę na forum po spożyciu alkoholu. :rofl:

Parodia! To chyba najgłupsze zawieszenie, jakie w życiu widziałem.

Stary, następnym razem masz dwie opcje - albo Joanna Chyłka i z miejsca Apelacja, albo Akwokat 2.0.

2 polubienia

Ja ci wlepilem bana, bo banuje tylko ja, ale to chyba żadne zaskoczenie. Ktoś musi być od czarnej roboty.

“Ale Liverpool nasrał Ci do ryja xDD”

Tak brzmiał twój post i zostałby skasowany bez względu na to czy nazywasz się diablinadali, Radbug czy hanys. Taki post miał celowe wywołanie konfliktu z drugim użytkownikiem i sam zdajesz sobie sprawę, że tak było. I tu generalnie użytkownicy podchodzą delikatnie mówiąc od dupy strony, bo się prowokujecie, a potem psycha nie wytrzymuje i raportujecie sobie posty nawzajem celem wymuszenia na moderatorach wyboru pomiędzy jednym a drugim użytkownikiem. Więc skoro mam wybrać pomiędzy jednym, a drugim użytkownikiem to wolę temu przeciwdziałać wcześniej. Wielokrotnie to już przebierałem i schemat jest zawsze taki sam. Wiem, że się nie przyznasz do tego, ale nie zabolał cię ban na pół dnia tylko skasowanie postu z 15 serduszkami. Możemy się umówić tak że cofnę tego skasowanego posta, ty to zedytujesz na cokolwiek innego, a serduszka ci zostaną na koncie.

4 polubienia

Naprawdę uważasz, że po tych wszystkich latach spędzonych tu na forum, zasadniczą dla mnie kwestią są serduszka? Wiem, że próbujesz mnie dyskredytować, ale nie tędy droga. Celowo wspomniałem o ilości lajków przy tym poście, bo ludzi nie zabolał ten komentarz, a wręcz przeciwnie -zwyczajnie czuli, że się z nim zgadzają. A nie zgodził się tylko ten, któremu kontrę wystosowałem, cytując jego posty. Tych postów już nie zacytujesz prawda? Tylko mój był tym, mającym wywołać konflikt?
Wygląda na to, że swoje posty rzadko czytasz, zwłaszcza te w temacie spraw pozasportowych.

Bana dostałem na kilka dni, a nie pół dnia. I zgadza się, tu na prawach cytatu “Liverpool nasrał mu do ryja” w finale z Chelsea, ale postanowiłeś stanąć po stronie prowokatora. Jeśli ten post urągał regulaminowi, to zgadzam się - powinien być usunięty ze stosowną informacją. Ale powód który wskazałeś na mojego bana to alkohol. Czekam zatem aż to udowodnisz. A jeśli nie jesteś w stanie, to powinieneś przywrócić posta, który nie naruszył regulaminu, bo nie odniosłeś się do niego, a uniosłeś się jedynie prywatnymi pobudkami. I nie chcę przywrócenia posta dla serduszek, jak próbujesz to wmówić światu, a w imię zasad. Spróbuj choć raz - nomen omen - trzeźwo spojrzeć na fakty.

Niestety forum nie posiada takich funkcji.

Stary taka dobra rada odemnie: zajmij Ty sie w koncu takimi prowokatorami jak Flymf i ich banuj i to na dluzej.
A to,ze ktos wiwatowal na czesc naszego LFC z piwkiem (ja na przyklad tez :beer: :beer: :beer:) to chyba normalne albo jestes jakims “nawiedzonym ulepszaczem” swiata?

Czemu mnie nie dziwi, że tylko jedna osoba banuje i do tego ma poglądy jakie ma? Kogoś mi to przypomina ze świata polityki, taki mały na kaczych łapach.
Zamiast edytować post, napisać na czerwono ostrzeżenie to lepiej od razu banować.

Nie no, nie gadajcie że nagle po tylu latach mnie zbanujecie, to straszne :frowning: Skoro psychika wam nie wytrzymuje i potraficie tylko obrażać to polecam inne forum, może muratordom? I zapomniałbym, istnieje opcja ignorowania.

P.S Możecie mnie zbanować, np. do 1 czerwca, ale musicie zrozumieć że wtedy ostatni puchar będzie ostatnim w tym sezonie na 100%. Wasze ryzyko.

Mi to skasowano od razu pierwszy i drugi post, bo nie użylem polskich literek. Jeszcze dostalem ostrzeżenie, ze błędy ortograficzne. Moze brak polskich literek to błąd ortograficzny, ale nke sądzę. Ktoś powie, ze teraz używam, no jak mi komorka podmienia to tak :slight_smile:

Szanowna Administracjo :smiley:
Dziwne rzeczy dzieja sie ostanio na stronie w temacie “Skrot meczu”.
Najpierw bylo dzielenie na dwie czesci a teraz drugi raz pod rzad dajecie “zwirusowany” filmik :man_facepalming:

Prosze o poprawe sytuacji bo lubie sobie obejrzec nasze mecze jeszcze raz z angielskim komentarzem.
Licze na szybkie zalatwienie sprawy.

Pozdrawiam i zycze milego dnia :grin:

sprawdź proszę czy teraz jest ok :wink:

Ja się banowi nie dziwię, ten wpis za który poleciał ban był mocno prymitywny. Moze niektorym to nie przeszkadza, ja bym nie chcial, żeby poziom naszego serwisu pikował w stronę rynsztoka.
I poglądy moderatora nie mają nic do tego, to bardziej kwestia kultury, czy może jej braku.

Nie za bardzo wiem o co Ci chodzi?
Z mojej strony byl tylko powyzszy post opisujacy aktualna sytuacje :smile:

Kolego ynwa19. Właśnie stosuję twoją metodę czyli przyjście do tego tematu i próbę wyjaśnienia sytuacji. xd

Napisałeś, żebym wyjął kija i nie usuwał posta. I to nie pierwszy raz kiedy piszesz o usuwaniu postów przez moderatora.

Napisałeś 1959 postów przy czym zostało ci usunięte dokładnie 30 postów [7 postów usunąłeś sobie sam]. Wobec tego pytanie jest takie, w którym miejscu jesteś dręczony przez moderatora usuwaniem postów. Możesz rownież podać przykład usuwania postów nie ze swojego konta tylko innego użytkownika, żeby ci ułatwić zadanie.

Mam nadzieję, że nikt nie usunie tego posta [xddd] i będziesz miał możliwość, a przede wszystkim odwagę odpowiedzieć.

I dalej korzystając z twojej metody. JA NIE PROSZĘ, JA CIĘ WZYWAM DO ODPOWIEDZI. xdd

1 polubienie

O bogowie, walka! Moderator się rozsierdził :stuck_out_tongue:

1 polubienie

Mam nadzieję, że będzie miał odwagę odpowiedzieć, bo wielokrotnie wzywał moderację do banowania czy usuwaniu komuś postów, a teraz wypomina każdy usunięty post.

Nie prowokuj Helmuta, on kibicuje Liverpoolu od czasu Króla Artura