Strona/forum i wszystko z tym związane

Też zauważyłem zaostrzoną cenzurę ostatnio. :wink:

1 polubienie

Ja tu w ogóle zauważyłem że sporo użytkowników ma przysłowiowego kija w du…i donoszą…przepraszam, zgłaszają wpisy jak stare komuchy sąsiadów.

1 polubienie

i teraz człowiek siedzi ciekaw co to za obrazek był… No ale nie poproszę o ponowne wrzucenie bo jeszcze bana wyłapiesz za recydywę :rofl:

Kolejny idiota na pokładzie. @moderatorzy

Ludzie kochani, naprawdę tak ciężko ograniczyć władzę ludziom, którzy ledwo co założyli tu konto? Pal licho, że dodaje posty, bo można ignorować, ale dodawanie nowych tematów, będąc użytkownikiem od 3 minut? Raz wprowadzona zmiana i wszyscy odetchną - moderatorzy, bo mniej roboty i użytkownicy, bo nie muszą czytać tego ścieku.

@everlast 3 nowe tematy i 8 wpisów w 20 minut. Jedyne 20 minut aktywności po założeniu konta.

1 polubienie

Dołączył 01 maj 2024

no niestety troche dłuzej

Ale powiem Wam, że takiego przewidywalnego przyszłości przez człowieka to spotykam pierwszy raz. Nie dość, że założył konto rok czy nawet 2 wcześniej wiedząc, że i tak My prędzej wygramy tytuł niż oni to jeszcze teraz próbuje kilkoma kontami czynić nam honory. No szacunek!
Co za zbieg okoliczności, że kilka kont nagle zaczęło pisać o tym samym temacie.
Może to też mieć drugie dno. Ludzie, nie lećcie teraz na kanonierzy,com. To może być zaplanowana akcja na podbicie zasięgów i przyciągnięcia nowych użytkowników. Nie dajcie się.
A Wam użytkownicy/użytkowniku 2anonierzy,com dziękuję za uznanie i życzę powrotu tutaj za rok, również z gratulacjami.

Post do usunięcia, ale niech chociaż przeczyta to sobie, hehe.

Dziękuję redakcji za fantastyczną pracę w tym pojebanym dniu. :heart_hands:

19 polubień

Mam problem jak chcę dodac serduszko do czyjegoś posta to wyskakuję 500error zmienilem przeglądarkę ale to nic nie daję. Jakieś propozycję co mozna jeszcze zrobić.

Alt + F4 :sweat_smile::sweat_smile:

Ci, którym chciałeś dać :heart: po prostu na nie nie zasłużyli i dlatego system strajkuje :wink::crazy_face:

Spoko na innym koncie działa normalnie więc dostałem jakąś blokadę.

A ile masz kont? Może blokada z tego powodu? :stuck_out_tongue_winking_eye:

Albo przekroczyłeś ilość lajków na dzień dla danego użytkownika (tzn swojego drugiego konta). :wink:

Nie ma takiej blokady (jeszcze teraz przeglądnąłem panel), więc to jakiś błąd po prostu.

Kto pisze te teksty sponsorowane?
Nie mam już nic przeciwko, niech sobie są, zazwyczaj je ignoruję ale dzisiaj w pierwszej chwili pomyślałem, że to kolejny artykuł nawiązujący do wydarzeń sprzed kilku dni… Jakiś artykuł o kruchości życia czy coś w tym stylu. Jest to jednak reklama dwóch (?) kasyn?
Nie rozumiem po prostu tego tekstu i jaki on ma związek z reklamowanymi stronami :thinking:
Te teksty ktoś podsyła gotowe czy jak?

Jeszcze ten tekst tłumaczy jak wyrobić nawyk? Nawyk grania w kasynie online?
Rozumiem, że strona chce zarobić ale ktoś to weryfikuje przed publikacją?

Zgaduje, że podpisujesz umowe z providerem artykułów i umieszczasz na stronie element, do którego on będzie pchał artykuł, który akurat trenduje, podobnie jak z reklamami (np. jak wejdziesz na jakiś ecommerce, to co któryś slider z produktami nie pasuje do reszty, pomimo, że jest podobnie ostylowany). To third parties umieszczają tam co chcą, admin strony tylko podpisuje umowę z third parties, że mają “miejsce na artykuł”, admin strony nie ma bezpośrednio wpływu na treść