Strona/forum i wszystko z tym związane

Dziekuje Moderacji :+1: za wyeliminowanie gowna z the s… w jednym z tematow.

Komuś by się więcej luzu przydało bo jest spięty jak stringi na dupie Dody Elektrody. Ktoś sie za bardzo wczuł w rolę moderatora.

Potraktuj to jako sygnał dla Ciebie od reszty społeczności, że standardy prezentowane przez takie wypowiedzi są zdecydowanie mniej interesujące i bardziej nie na temat, niż stringi na dupie Dody Elektrody.

Ponad 10 osób dało mi lajka, ale trzeba skasować bo jednemu sie nie spodobało bo ma kija w dupie.

Post musiał być zgłoszony przez wiele osób, skoro został skasowany. Wątpię, żeby jedno zgłoszenie od razu prowadziło do kasacji, ale to już @Clashman lub ktoś z moderatorów może potwierdzić. Osobiście nie wiem, jak rozpatrywane są takie sprawy.

xdddddddd

1 polubienie

@koniecpolski Zwykle takie tematy załatwiamy na priv, ale ponieważ sam rozpocząłeś publiczną debatę na swój temat, to będziesz ją miał.

Pierwszego z przytoczonych przez Ciebie postów nie usunąłem, ale uważam, że moderator, który to zrobił, postąpił bardzo słusznie - sam bym to zrobił, gdyby napatoczył mi się taki prymitywny i wulgarny “wysryw”, w dodatku kompletnie niezwiązany z tematem “Rozważań transferowych”.

Drugi z postów usunąłem ja, ponieważ słusznie został oflagowany przez innych forumowiczów - nie tylko nie miał nic wspólnego z tematem “Rozważań transferowych”, ale i obrażał ad personam użytkownika @Smuggler7, na co nie ma i nie będzie na tym forum zgody.

Jeśli 10 osób dało ci lajka za ten “wysryw”, to świadczy to tylko o tych osobach, czego akurat nie mam zamiaru komentować - niech każdy sobie lajkuje to co chce.

Podsumujmy… Sam się wystawiłeś, przytaczając swoje, nie tylko wulgarne i prymitywne, ale jednocześnie spamerskie posty, które nijak się nie mają do tematu “Rozważań transferowych”. Ponadto, obraziłeś moderację, podważając naszą pracę i obrażając nas. Myślę, że miesiąc przerwy dobrze Ci zrobi. Nie ukrywam, że Twoje posty mocno rzucały się w oczy już wcześniej, dlatego byłem ciekaw czy kiedyś ta “mina” “wybuchnie”. Masz czas na przemyślenia do 15 lipca i ostrzegam, nawet nie próbuj się bawić w multikonta, bo wylecisz stąd z hukiem.

17 polubień

Popieram mimo że sam dostałem ostrzeżenie podobne do jednego z komentarzy. I było słuszne. Tak tutaj uważam że też jest słuszne.

1 polubienie

Ja nie za bardzo rozumiem te reakcje. W zasadzie Clashman wszystko już podsumował, więc jeszcze tylko dodam, że to jak wygląda to forum i jakie treści prezentowane są na stronie daje świadectwo całej naszej społeczności kibiców Liverpoolu.

Komentarze usuwamy naprawdę w ostateczności, znacznie częściej prosimy o edycję jakichś treści albo po prostu robimy to samodzielnie, ale w tym przypadku?

Jakieś fantazje o łamaniu nóg byłych piłkarzy i śmierci prezesów innych klubów. Nawet jeżeli żartobliwe to co ma to wspólnego z tematem?

4 polubienia

Niektórzy mylą demokrację (wolność słowa itd) z anarchią czyli wszystko mi wolno.
No jednak zdecydowanie NIE WSZYSTKO

:clap::clap::clap: Administracja i moderatorzy :+1::smiley:

1 polubienie

Można by się jedynie przyczepić do niekonsekwencji. Kiedyś za przekleństwa na forum było upominanie itp, a teraz nic z tym się nie dzieje. Chyba, że to zależy kto tak pisze i jest inaczej traktowany.

Uważam, że to była przesada. Bo dobrze użyte przekleństwo oddaje lepiej emocje. No i język Polski ma cudowne przekleństwa. Nie mówię by stawiać przecinki słowem na K.