Dziekuje Moderacji za wyeliminowanie gowna z the s… w jednym z tematow.
Komuś by się więcej luzu przydało bo jest spięty jak stringi na dupie Dody Elektrody. Ktoś sie za bardzo wczuł w rolę moderatora.
Potraktuj to jako sygnał dla Ciebie od reszty społeczności, że standardy prezentowane przez takie wypowiedzi są zdecydowanie mniej interesujące i bardziej nie na temat, niż stringi na dupie Dody Elektrody.
Ponad 10 osób dało mi lajka, ale trzeba skasować bo jednemu sie nie spodobało bo ma kija w dupie.
Post musiał być zgłoszony przez wiele osób, skoro został skasowany. Wątpię, żeby jedno zgłoszenie od razu prowadziło do kasacji, ale to już @Clashman lub ktoś z moderatorów może potwierdzić. Osobiście nie wiem, jak rozpatrywane są takie sprawy.
@koniecpolski Zwykle takie tematy załatwiamy na priv, ale ponieważ sam rozpocząłeś publiczną debatę na swój temat, to będziesz ją miał.
Pierwszego z przytoczonych przez Ciebie postów nie usunąłem, ale uważam, że moderator, który to zrobił, postąpił bardzo słusznie - sam bym to zrobił, gdyby napatoczył mi się taki prymitywny i wulgarny “wysryw”, w dodatku kompletnie niezwiązany z tematem “Rozważań transferowych”.
Drugi z postów usunąłem ja, ponieważ słusznie został oflagowany przez innych forumowiczów - nie tylko nie miał nic wspólnego z tematem “Rozważań transferowych”, ale i obrażał ad personam użytkownika @Smuggler7, na co nie ma i nie będzie na tym forum zgody.
Jeśli 10 osób dało ci lajka za ten “wysryw”, to świadczy to tylko o tych osobach, czego akurat nie mam zamiaru komentować - niech każdy sobie lajkuje to co chce.
Podsumujmy… Sam się wystawiłeś, przytaczając swoje, nie tylko wulgarne i prymitywne, ale jednocześnie spamerskie posty, które nijak się nie mają do tematu “Rozważań transferowych”. Ponadto, obraziłeś moderację, podważając naszą pracę i obrażając nas. Myślę, że miesiąc przerwy dobrze Ci zrobi. Nie ukrywam, że Twoje posty mocno rzucały się w oczy już wcześniej, dlatego byłem ciekaw czy kiedyś ta “mina” “wybuchnie”. Masz czas na przemyślenia do 15 lipca i ostrzegam, nawet nie próbuj się bawić w multikonta, bo wylecisz stąd z hukiem.
Popieram mimo że sam dostałem ostrzeżenie podobne do jednego z komentarzy. I było słuszne. Tak tutaj uważam że też jest słuszne.
Ja nie za bardzo rozumiem te reakcje. W zasadzie Clashman wszystko już podsumował, więc jeszcze tylko dodam, że to jak wygląda to forum i jakie treści prezentowane są na stronie daje świadectwo całej naszej społeczności kibiców Liverpoolu.
Komentarze usuwamy naprawdę w ostateczności, znacznie częściej prosimy o edycję jakichś treści albo po prostu robimy to samodzielnie, ale w tym przypadku?
Jakieś fantazje o łamaniu nóg byłych piłkarzy i śmierci prezesów innych klubów. Nawet jeżeli żartobliwe to co ma to wspólnego z tematem?
Niektórzy mylą demokrację (wolność słowa itd) z anarchią czyli wszystko mi wolno.
No jednak zdecydowanie NIE WSZYSTKO
Administracja i moderatorzy
Można by się jedynie przyczepić do niekonsekwencji. Kiedyś za przekleństwa na forum było upominanie itp, a teraz nic z tym się nie dzieje. Chyba, że to zależy kto tak pisze i jest inaczej traktowany.
Uważam, że to była przesada. Bo dobrze użyte przekleństwo oddaje lepiej emocje. No i język Polski ma cudowne przekleństwa. Nie mówię by stawiać przecinki słowem na K.
Typ 2h na forum i już syf robi. Można prosić o jakąś kwarantannę dla nowych? Może po kilku dniach zapomną hasła do konta i już nic nie napiszą…
Dla reszty użytkowników, flagujcie wpisy zamiast wdawać się w dyskusje bo naprawdę nie warto.
No ja nie rozumiem, jak będąc teraz na fali wznoszącej i prawdopodobnie co roku będziemy witać te kilkadziesiąt czy pewnie raczej kilkuset nowych fanów na forum nie wprowadzić żadnych blokad dla nowo zarejestrowanych, by uniknąć takich debili, a przynajmniej w pewnym stopniu, bo uparty idiota to niestety najgorszy idiota.
Tryb czytania dla nowych przez tydzień/dwa, potem np. możliwość postowania, ale bez zakładania nowych tematów przez miesiąc (by nie tworzyły trolle jak teraz durne tematy, tylko musiały postować w istniejących). W ogóle jakby zaszła jakaś kolejna rekrutacja na moderatorów i było ich więcej, to nie widzę problemu z weryfikowaniem nowych kont jakimś arkuszem pytań, gdzie np. musieliby przyznać, ze kochają Liverpool czy coś, co raczej ciężko by było im przełknąć, tj napisać na klawiaturze a przynajmniej mnie by coś takiego odfiltrowało, gdyby mi odjebało i chciałoby mi się na jakiejś stronie mułów czy kanonierów zacząć spamować głupotami.
No kwarantanna dla nowych to tak naprawdę mus, szczególnie jak jesteśmy na fali i trolle z MU czy 2senalu będą się pojawiać większych ilościach i pisać debilizmy. Tylko nie wiem jak to od strony technicznej i czasu moderatorów mogłoby wyglądać.
Ustawienie sensownych ograniczeń dla nowych użytkowników to godzina roboty na discourse. Nie wiem czemu tego tutaj jeszcze nie ma?
Jest takie ograniczenie, ale da się je obejść niestety. Nie będę pisał jak, żeby nie zachęcać większej liczby osób do takiego trollingu, ale z tym nic się nie da tak realnie zrobić.
My mamy je tutaj zaimplementowane.
Gdyby cokolwiek było zaimplementowane to typ nie byłby w stanie w ciągu 2h naklepać kilka tematów i/lub postów. Więc nic nie macie lub limity są źle dobrane.
Rozumiem że to nie zablokuje najbardziej upartych trolli ale tutaj nawet nie trzeba się starać żeby te limity obejść.
@josif tylko trzeba dać możliwość zaznaczenia wszystkich odpowiedzi(żeby przejść kontrolę)
Pytanie kontrolne powinno być.
Kto jest odpowiedzialny za największe sukcesy Liverpoolu po 2011 roku?
A. Edwards
B. Linda Pizutti
C. Ward
D. Schmadke
Jakiegoś lewaka przyjęli na modka, bo usunął mi humorystyczny obrazek przedstawiający Fofane i Salaha. Przegapiłem moment, w którym forumek stał się elektrodą.