Na jakich przeglądarkach próbowałeś? Pliki cookies i cache wyczyszczone na https://www.lfc.pl/, aby potwierdzić / wykluczyć czy to nie problem związany z przeglądarką?
Na Chromie i na Edge’u. W incognito też i ciągle ten sam komunikat. Ciasteczka i dane przeglądania wyczyszczone i też to samo. Na chromie na telefonie też ten sam komunikat
Ja jadę na androidzie, zainstalowałem apkę LFC.pl i też miałem problem z komentarzami na głównej.
Aktualizacja:
teraz komentarze na głównej już działają, ale nie ma możliwości dodania komentarza do komentarza, pojawia się komunikat o błędzie komentarza źródłowego.
W Auth.php w zmiennej avatar (typu string) masz przypisany ‘null’ co jest nie właściwe.
A zmiana avatara przez forum przechodzi czy też nie? Jeśli nie to chyba trzeba czekać na developera aż poprawi
Ludzie, czy możecie w prosty sposób odpowiedzieć dlaczego się nie stosujecie do zasad panujących na forum?
Zawsze tematy dotyczące zawodników Liverpoolu zakładamy PO OFICJALNYM POTWIERDZENIU KLUBU.
Tymczasem nie było jeszcze żadnego “Here we go!”, a już jeden wyskoczył z założeniem tematu Floriana Wirtza - temat zamknąłem do czasu OFICJALNEGO POTWIERDZENIA TRANSFERU.
Wczoraj pojawiło się “Here we go!” od Romano, co NIE JEST oficjalnym potwierdzeniem transferu, ale nie przeszkodziło to kolejnej osobie w założeniu kolejnego tematu pt. “Florian Wirtz” - musiałem zatem scalić oba te tematy, żeby nie było burdelu na forum.
Potem macie pretensje do moderacji, a sami robicie burdel na forum i macie wszystko gdzieś, co się do Was pisze. W związku z tym, informuję Was, że jeśli jeszcze raz ktoś założy temat dotyczący jakiegoś zawodnika przed OFICJALNYM POTWIERDZENIEM LIVERPOOLU, banuję z miejsca bez ostrzeżenia i bez względu na forumowy staż. Dziękuję za uwagę.
Nie możecie po prostu zrobić tak, że tylko moderatorzy mogą zakładać nowe wątki? Jakby ktoś miał coś nowego do założenia to chyba nie byłoby problemu napisać do któregoś z moderatorów?
@roberthum, @GingerElf
Logowanie powinno już działać, zmiana awatarów również. A tak w ogóle, to ten błąd nie powinien się Wam wyświelić, tylko powinien zostać wysłany do mnie na maila.
Odnośnie tych awatarów, ostatnio zmieniłem sobie na głównej a na forum wciąż jest stary. Nie znalazłem w ustawieniach profilu forumowego gdzie go zmienić. Trzeba poczekać, aż się zsynchronizuje czy jak to działa?