Strona/forum i wszystko z tym związane

I to jest dobre rozwiązanie. Bo zamiast cytować użytkownika, który napisał posta tuż przed nami mamy opcję Odpowiedz - automatycznie powiadamia osobę, której odpowiadamy (podobnie jak cytat).

Ale wiesz, że to nie LFC.PL opowiada za takie reklamy? Tylko to co ty przeglądasz. Jak byś przeglądał Żółto czarny serwis to byś miał gorące mamuśki w twojej okolicy. XD

7 polubień

Polecam Brave. Ona ma wbudowaną ochronę przed reklamami.

2 polubienia

To jest ciekawe, bo mi też ta reklama się pojawiła na lfc.pl. Nigdy wcześniej politycznych reklam nie miałem. Ciekawe kto to finansuje

jakakolwiek przeglądarka, pobieracie wtyczke adblock i śmiga

Jak wstawić film z yt bezpośrednio na forum?

Wystarczyło spróbować (wkleić link):

1 polubienie

Piękny wybrałeś link :heart:
Akurat dzisiaj szósta rocznica wygrania przez nas ostatniej ligi mistrzów :heart_eyes:

1 polubienie

Pytanie raczej do redakcji, no chyba że ktoś z użytkowników mnie zaskoczy :smiley: Czy ma ktoś screena starego wyglądu naszej strony lfc.pl ? Przed modernizacją?

8 polubień

Archive.org

Xxxxxxxxx

Toż to Devilpage :open_mouth::open_mouth::open_mouth:

Trzeba zawołać Kolegę @ynwa19, :joy: aż mu się duszno zrobi

Aż się łezka w oku zakręciła. Szczególnie pamiętam jak nie miałem jak oglądać kiedyś meczy i się zawsze relacje Live czytało i czekało na ten podświetlony na czerwono tekst mówiący o bramce.

1 polubienie

Wody, wody! :rofl:
Archeologia :face_with_hand_over_mouth::red_circle:

Szanowna Administracjo :blush:

Proszę o usunięcie tego “syfu” w temacie “Rozważania transferowe”.

Z góry dzięki i pozdrawiam :red_circle:

7 polubień

Dżej7 zbanowany. Wszystkie posty usunięte. Idę dalej dzieci bawić :grinning::wave:

11 polubień

Moi Drodzy, nie otwierajcie nowych tematów dotyczących piłkarzy, którzy NIE ZOSTALI OFICJALNIE POTWIERDZENI. Mieliśmy już w przeszłości sytuację, gdzie po przedwczesnym założeniu tematu transfer się sypnął. Nie róbcie tego, bo się robi niepotrzebny bałagan na forum.

5 polubień

A z ciekawości, kto to był? Fekir czy Caicedo?
@AirCanada zdrowia dla maluchów, mam nadzieję, że biegają w czerwonych koszulkach :blush:

3 polubienia

Witam, od wczoraj chyba nie da się odpowiadać na komentarze na głównej :slight_smile: