I to jest dobre rozwiązanie. Bo zamiast cytować użytkownika, który napisał posta tuż przed nami mamy opcję Odpowiedz - automatycznie powiadamia osobę, której odpowiadamy (podobnie jak cytat).
Ale wiesz, że to nie LFC.PL opowiada za takie reklamy? Tylko to co ty przeglądasz. Jak byś przeglądał Żółto czarny serwis to byś miał gorące mamuśki w twojej okolicy. XD
Polecam Brave. Ona ma wbudowaną ochronę przed reklamami.
To jest ciekawe, bo mi też ta reklama się pojawiła na lfc.pl. Nigdy wcześniej politycznych reklam nie miałem. Ciekawe kto to finansuje
jakakolwiek przeglądarka, pobieracie wtyczke adblock i śmiga
Jak wstawić film z yt bezpośrednio na forum?
Piękny wybrałeś link
Akurat dzisiaj szósta rocznica wygrania przez nas ostatniej ligi mistrzów
Pytanie raczej do redakcji, no chyba że ktoś z użytkowników mnie zaskoczy Czy ma ktoś screena starego wyglądu naszej strony lfc.pl ? Przed modernizacją?
Xxxxxxxxx
Toż to Devilpage
Trzeba zawołać Kolegę @ynwa19, aż mu się duszno zrobi
Aż się łezka w oku zakręciła. Szczególnie pamiętam jak nie miałem jak oglądać kiedyś meczy i się zawsze relacje Live czytało i czekało na ten podświetlony na czerwono tekst mówiący o bramce.
Wody, wody!
Archeologia
Szanowna Administracjo
Proszę o usunięcie tego “syfu” w temacie “Rozważania transferowe”.
Z góry dzięki i pozdrawiam
Dżej7 zbanowany. Wszystkie posty usunięte. Idę dalej dzieci bawić
Moi Drodzy, nie otwierajcie nowych tematów dotyczących piłkarzy, którzy NIE ZOSTALI OFICJALNIE POTWIERDZENI. Mieliśmy już w przeszłości sytuację, gdzie po przedwczesnym założeniu tematu transfer się sypnął. Nie róbcie tego, bo się robi niepotrzebny bałagan na forum.
A z ciekawości, kto to był? Fekir czy Caicedo?
@AirCanada zdrowia dla maluchów, mam nadzieję, że biegają w czerwonych koszulkach
Witam, od wczoraj chyba nie da się odpowiadać na komentarze na głównej