Włączyłem chyba przypadkiem Tryb Wiki. Teraz spróbujcie.
Bo to są kontrowersyjne treści, jeśli ktoś ma inne poglądy niż kolega i coś mu się nie podoba, to może tam wejść i mu te poglądy zmienić I w ten sposób powstał najdłuzszy post w historii tego forum .
teraz to post jest usuniety a szkoda
Od czerwca 2024 nie mogę się na główną zalogować…
scorpionlfc5 napisz proszę Cię prywatną wiadomość do Wojtka, nick n_t i z nim spróbuj rozwiązać ten kłopot.
Na ilu urządzeniach (telefon, PC, laptop) i przeglądarkach próbowałeś (Chrome, Brave, Firefox)? Pliki cookies i cache wyczyszczone przed próbą logowania? To też nic nie dało?
Wrzuć screenshot, bo nie wiem na jakim etapie przy próbie logowania Ci się to wyświetla.
Może to coś związanego z reCAPTCHA, np ten error anti-bot verification failed.
Osobiście, nigdy nie miałem takiego problemu na stronie ale @n_t może wiedzieć na ten temat więcej.
Chyba czas najwyższy wrócić do aktywowań kont na forum… Pamiętam te czasy, gdy ludzie w komentarzach pisali z prośbami o aktywację konta na forum. A teraz byle kto wejdzie i udaje pisarza na forum…
Już nie mówiąc o kolejnych kontach banowanych użytkowników.
Teraz już wiecie dlaczego arsenal nie może wygrać ligi mistrzów? Bo nie będzie nas odwiedzał ze swoim niedorozwojem jeden ,kjbic, tylko będzie ich tu parunastu…
Ale Panowie Admini, serio trzeba coś z tym forum zrobić, żeby chociaż nowy miał 48godz kwarantanny zanim coś napisze. Myślę, że Was to nie problem aby tak ustawić. Pozdro i mega szacunek dla Was za prowadzenie tej najlepszej strony kibicowskiej ever!
Być może warto by było zablokować nowym użytkownikom opcje tworzenia wątków, po tym evencie od znudznego dziecka przy stole świątecznym
Może nawet byłoby fajnie jakby trzeba było parę dni poczkać po założeniu konta, na jakąkolwiek wiadomość, albo stworzyć limit, rzucam do dyskusji
Poważnie losowy troll 15 minut po rejestracji może tworzyć swoje śmieciowe wątki na forum? Przecież jak k.com to odkryje to tutaj wszystko upadnie
@AirCanada moglibyście zrobić rekrutację na nowych modów. Obecna ilość jak widać nie wystarcza.
Chyba pora na zmiany w działaniu forum, fajnie jeśli dołączają nowi kibice, ale miejsce śmieci jest w śmietniku, nie na forum.
Nie wiem jakie są techniczne możliwości, ale jak ktoś zakłada konto to tydzień bez komentarzy albo jakaś weryfikacja komentarzy nowych użytkowników i pełne dopuszczenie do forum po iluś tam zweryfikowanych wpisach.
Niektórzy muszą mieć bardzo smutne życie, że decydują się na takie kroki…
A co wam przeszkadza, przyjdzie taki raz na miesiąc, doda 3 posty które się usunie i tyle. Nie trzeba od razu robić zabezpieczeń i zatrudniać nowych modów bo się jednemu nudziło.
Coś mnie ominęło?
Halo moi mili
Oczywiscie wiem,ze jak my wszyscy tak i Szanowna Administracja swietowala ale mam nadzieje,ze do konca dnia poprawicie jedna wazna rzecz - nie 19 lecz 20 tytulow mistrza Anglii na naszym koncie
Pozdrawiam