Brawo dla @AquerdationLFC .
A jednocześnie murem za @josif , bo gość jest na tym forum od kiedy Roan na gówno mówił papu i robił w pieluchy.
@Clashman w związku z twoim wpisem na kanale o spekulacjach transferowych mam od razu pytanie; jak długiego bana zebrał @Roan?
@Tomaslfc14 tak jak napisał @AquerdationLFC, osoba, którą przytoczyłeś, jest w zasadzie na granicy BANA i dalej takie zachowanie absolutnie nie będzie z naszej strony tolerowane. Odwołałeś się do mojego posta Rozważania transferowe (dyskusja) - #51250, dlatego od razu zwrócę uwagę, że nowe zasady w nim zawarte wprowadzamy “od tej pory” - nie będę działał teraz wstecz, ale zaufaj mi, że zarówno ja, jak i @AquerdationLFC i @Szpieg, doskonale wiemy kto jest na cenzurowanym. Chcę też podkreślić, że nad nikim nie ma tutaj roztoczonego parasola ochronnego, jak to niektórzy sugerują - jeśli ktoś jawnie, świadomie, z premedytacją i powtarzalnością, łamie zasady, to nie będzie tutaj dla niego miejsca.
Daj mi wreszcie bana permanentnego i tak nie chcę mi się uczestniczyć w tym forum gdzie obrażanie drugiej osoby jest na porządku dziennym zamiast uargumentowania swojego zdania i nie ma za to żadnych kar. Zacząłem tu wchodzić znów z przyzwyczajenia i tylko marnuje tu czas zamiast zrobić coś bardziej produktywnego. Dawaj tego perma.
Dawaj perma.
Panowie (i Panie) - pytanko - jakim stażem trzeba się legitymować aby móc udzielać się w komentarzach pod artykułami na głównej? Z góry dzięki ![]()
@ josif - dzięki ![]()
Wedle życzenia. Proszę uprzejmie.
3 dni robocze musisz mieć konto
Pany o co chodzi z tymi serwerami napędzanymi chomikami?
Żeby to się raz na ruski rok pojawiało, ale to notorycznie powtarzająca się sytuacja przy każdym sparingu czy meczu , a wiadomo, że jak sezon się zacznie to liczby się jeszcze zwiększą i tak ma być co tydzień / 3 dni ?
Nie ma możliwości używania innych serwerów?
Czy to podejście do meczów i przeciążeń jak w Polsce do zimy na drogach.
Każdy wie, że będzie ślisko, ale nikt nie się spodziewał ![]()
![]()
Sezon zaskoczył naszych specjalistów ![]()
Jestem na tym forum zaledwie kilka lat, ale jedna rzecz zwróciła moją uwagę. Musicie wiedzieć, że bardzo agresywnie prowadzicie dyskusje. Pomimo tego, że wszyscy kibicujemy jednej drużynie to mnóstwo tu opryskliwości i pogardy, a niektórych użytkowników charakteryzuje zwierzęca wręcz zajadłość i wrogość gdy ktoś nie podziela ich zdania. Dlatego w nadziei na poprawę sytuacji przypomnę dwie z wielu zasad netykiety, które od czasu do czasu warto odświeżyć:
Szanuj innych użytkowników: Pamiętaj, że po drugiej stronie ekranu siedzi człowiek. Unikaj obraźliwych komentarzy, hejtu i agresji.
Uważaj na ton wypowiedzi: Pamiętaj, że brak kontaktu wzrokowego i tonu głosu może prowadzić do nieporozumień. Unikaj sarkazmu i ironii, które mogą być źle odebrane.
SZANOWNA ADMINISTRACJO
1- Co się dzieje z forum podczas meczów, non stop się zacina
2- gorąca prośba, którą popiera z tego co wiem wiele osób ODBLOKUJCIE FUNKCJĘ KOMENTOWANIA PODCZAS SPOTKAŃ NA GŁÓWNEJ
Z
pozdrowienim i nadzieją na spełnienie prośby stary wiekiem ale młody duchem kibic LFC ![]()
Reklam nasrane na tej stronie pod korek, a serwery najgorsza padlina. Komentarze na stronie zablokowane też specjalnie żeby nie przeciążyć strony. Bo jak padną serwery to nie będzie nabitych wyświetleń reklam. Patologia co się dzieje z tym serwisem.
właśnie po to blokują, abyś nie pisał tych swoich kocopołów pod każdym postem i wpisem na forum…
Mam wrażenie, że znasz się na wszystkim i nabijasz największą ilość wpisów!
Pisałem kiedyś do Air’a, aby zrobić regularny crowdfunding czy buytocoffe i wyeliminować reklamy, jednak napisał, że reklamy muszą zostać
Liczysz moje wpisy? chłopie! znajdź sobie lepsze zajęcie ![]()
Gdybym wszystko wiedział… ![]()
@ynwa19, @DarwizzyKing
W zeszłym sezonie wszystko zwykle działało podczas meczów poprawnie. W tym, z nieznanego póki co powodu, forum zamula przy większym obciążeniu. Rozwiązanie takiego problemu nie jest oczywiste, a zakup mocniejszego serwera niekoniecznie jest drogą w odpowiednim kierunku.
Komentowanie na stronie głównej w trakcie meczu wyłączane jest wyłącznie z powodu niskiego poziomu niektórych wiadomości i nie ma nic wspólnego z obciążeniem serwera.
Zawsze będę to mówił że dla mnie jest to najlepszy serwis z wszystkich klubów bo wszyscy którzy zajmowali się tym aby ta strona wyglądała jak należy dowieźli. Macie podzielone każdy temat. Nie ma niepotrzebnego bałaganu jak to ma miejsce na innych stronach gdzie pod informacją o kontuzji piłkarza piszą jaki to też jest mecz. Niestety tak jak napisał kolega z 5 dni temu tutaj takie dogryzanie innym choć kibicujemy tej samej drużynie. To się chyba nie zmieni. Szkoda tego że nie można komentować na głównej bo forum już nie wytrzmuje z obciążeniem. Jeszcze tylko jedno: szkoda że nie ma większej sprawiedliwości co do wulgaryzmów. Bo co niektórzy tu rzucają mięsem w prawo i lewo a dalej blokady nie dostali. A po za tym i tak chciałbym podziękować wszystkim odpowiedzialnym za tę stronę bo wykonują dobrą robotę ![]()
Mily Kolego! Uprzejmie prosze o ponowne przemyslenie decyzji odnosnie komentowania na glownej podczas spotkan.
Wierz mi,ze tych slow ktore zaraz napisze nie chcialem tutaj wstawic ale niestety musze: nie uprawiajcie komuszej cenzury ![]()
Jezeli paru uzytkownikow nie potrafi sie zachowac to banujcie z cala stanowczoscia na dluzszy czas a nie karzcie ogolu za wybryki paru osob.
Z
pozdrowieniem i podziekowaniem za wspaniala prace jaka wykonujecie
ynwa19
Serio myślisz, że w następnym meczu z Arsenalem nie zleci się tu banda głupków, żeby pluć na głównej stronie podczas meczu ? Pojawi się kilku desperatów i zaśmiecą forum, że moderatorzy nie nadążą tego kasować. Wyłączone komentarze podczas meczu uważam za słuszne, ale przydałby się mini chat czy coś takiego.
A Ty serio myslisz,ze na mini chatcie bedzie inaczej ? ![]()
Tutaj trzeba banowac to raz a dwa zastosowac jakis okres probny,ktory ograniczylby dostep i mozliwosc pisania zaraz po stworzeniu tutaj konta.
Natomiast cenzura, bo inaczej nie moge tego niestety nazwac ,to absolutnie falszywa droga.
Nie nazwał bym tego cenzurą, przecież komentować możesz i nikt twoich wypowiedzi nie zmienia, nie ukrywa. Nie kontrolują co (o ile ktoś nie przesadzi oczywiście), tylko kiedy piszecie. Moderatorzy też może chcą obejrzeć mecz w spokoju?
Jak tak bardzo wam tego brakuje, stwórzcie sobie jakiegoś discorda i komentujcie do woli w czasie meczu. Ja tam wolę się skupić na oglądaniu naszej gry a ewentualne przemyślenia wylać na forum po meczu.