A drugi też nie na temat czy ci się nie chciało czytać i używałeś masowo?
Zresztą to był tylko dodatek do postu na wyzywającego mnie dzieciaka.
A drugi też nie na temat czy ci się nie chciało czytać i używałeś masowo?
Zresztą to był tylko dodatek do postu na wyzywającego mnie dzieciaka.
Największy to może nie, bo największym był troll z Arsenalu, którego już nie ma ![]()
@Roan Jeśli usuwamy posty trolla, to z automatu usuwane są też odpowiedzi na te usunięte posty trolla.
Drugi post nie był związany z tym trollem.
Weź już PAJACU zamknij się, bo robisz syf postami jak ten Rozważania transferowe (dyskusja) - #51228 przez Roan czy tamten, a potem plujesz się o usuwanie tego syfu.
@Clashman @AquerdationLFC zaczniecie dawać jakieś tygodniowe przerwy za spamowanie w rozważaniach i miesięczne za prowokowanie do tego spamowania czy ile trzeba tych zjebów, codziennie innych zgłaszać?
Współczuję ci, że rodzice nie nauczyli cie kultury.
Ten Roan już dawno powinien dostać bana. Nie dość, że troll z Arsenalu, to jeszcze prowokator mający idiotę w avatarze. Albo ma plecy u głównego admina, albo ja nie ogarniam tego forum.
Ja tez nie ogarniam jak goście ciągle obrażający innych jak ty czy maniack nie mają bana.
Dla podniesienia na duchu chciałbym przypomnieć, że nie tak dawno 90 procent forumka chciało zbanować happyblancika i radbuga, a koniec końców okazało się kto miał rację. Także podstawowa zasada jest taka, że jak nie mogą cię pokonać na stopie argumentow to zacznie się płacz o bana dla ciebie. Niestety osoby moderatorskie mają ten zły zwyczaj, że bezgranicznie wierzą we flagi, więc jak masz 30 plusów przy komentarzu, a post zostanie oflagowany przez osobe trollowską to post zostanie usunięty, bo nie spodobał się jednej osobie. ![]()
Do tego zrobił burzę w temacie Joty i go wyzywał.
Ludzie nie chcieli ich banować za inne zdanie, a za jawne trollowanie, obrażanie piłkarzy itd.
Trzeba odróżnić te 2 różne sprawy.
Głupoty jak gorszy sort ludzi jeżdżących skodami czy cuprami, jakieś teorie spiskowe o lewakach itd.
To akurat prawda, moderacja zobaczy zgłoszenie i nawet nie patrzy kto ma rację tylko usuwa wszystko i zero kar przez co sytuację się ciągle powtarzają w kółko.
Dokładnie. Taki Roan za wyzywanie zmarłego Joty dostałby bana i byłby spokój, a tak truje wszystkim dupę.
Dlaczego nie raz nie widzę wcale odpowiedzi zmutowanych tuczqa, kretynuma, czy innego zieloniaka, a czasem pokazuje mi się wyświetl ukrytą odpowiedź? Wolałbym mieć na stałe pierwszą opcję i zapomnieć o ich istnieniu.
Masz trzy opcje
Normalny, wyciszenie i zignorowany. Użycie trzeciej opcji powoduje, że nie pojawia się opcja pokaż odpowiedzi.
Np opcji zignorowany użyłem na użytkowniku kuczq i dzięki temu nie widzę jego atencyjnych postów.
U mnie niektóre z tych loginów się powtarzają, ale nie chce mi się robić screena. xdd Na pewno jest kucza i ten fanlive cyferki.
Może załatwimy to demokratycznie? Jak ludzie? Ile osób jest za zbanowaniem Roana?
Nie dziwię się, bo nie mutuje za wyzywanie mnie tylko za głupoty pisane w każdym bądź w co drugim poście.
Hipokryzja i atencja to najgorsza plaga internetów aktualnie.
Jeżeli ktoś jest użytkownikiem dostatecznie długo i potrafił się zachować cywilizowanie (tutaj dobrym przykładem jest Josif, który jak chwilowo nie trolluje to jest ważnym użytkownikiem forum), to i owszem - kary są rzadsze. Przy Twoim konfrontacyjnym stylu pisania i wyzywania innych - powinieneś już dawno odpocząć, ale wychodzimy z założenia, że dla dobra forum i jakiejś wolności - kary tego rodzaju są przewidziane już dla wyjątkowych użyszkodników albo trolli.
Wy jednocześnie chcecie wysokich kar i ostrej selekcji, ale wyłącznie dla ludzi, których nie lubicie.
Mówisz, że nie weryfikujemy kto ma rację?
To teraz zobaczmy Twoje usunięte wiadomości:
![]()

![]()
![]()
![]()
To są ostatnie Twoje usunięte posty. Jesteś jak mniemam ofiarą naszego agresywnego i nieuczciwego oceniania komentarzy.