Strona/forum i wszystko z tym związane

Potwierdzam, że to kwestia adblocka. Na Mozilli miałem Ghostery blocker. Po wyłączeniu strona działa jak dawniej. Na Chrome Adblock powodował te same problemy.

Po prostu dałem LFC pl na whiteliste. I tak reklam tutaj praktycznie nie ma i nie są natrętne.

2 polubienia

Ja używam uBlock origin lite i nie robi problemów. Ale potestowałem i okazało się że to Ghostery blokuje dodawanie komentarzy, jak wyłączyłem ten dodatek to zaczęły działać. Dziwne bo Ghostery mam od lat i wcześniej się nie kłóciło, da się to jakoś poprawić? @n_t

1 polubienie

@BeBe Ocaliłeś dzień :slight_smile:

Rozwiązania:

1. wyłączyć Adblocka
  2. zmienić adblocka
  3. dodać lfc.pl do whitelisty
  4. usunąć polską listę filtrów blokujących reklamy - w przypadku AdBlocka (AdBlock — najlepszy bloker reklam) trzeba wejść w opcje, po lewej wybrać Listy filtrów i z listy usunąć polskie filtry.
  5. poczekać aż ktoś zareaguje na zgłoszenie: LFC.pl · Issue #3217 · easylistpolish/easylistpolish · GitHub

Dziękuję wszystkim za pomoc i zaangażowanie :heart_hands:

2 polubienia

O działa. A żeby teraz nie zaczęły mi się pojawiać chętne mężatki w okolicy bez tego adblocka.

1 polubienie

Oczko (21 lat) w roli naczelnego serwisu mi dziś stuknęło :slightly_smiling_face::heart_eyes: zaczynał człowiek jako nastolatek a tu za miesiąc z groszem 4 z przodu wskoczy!

LFC.pl - Stworzeni, by dominować :sunglasses:

26 polubień

Może czas na zmianę warty? :thinking:

Świetną robotę tu robicie, nie ma co. Konkurencyjne serwisy są ułomne w porównaniu do LFC.pl

100 lat Szefunciu :partying_face::partying_face::partying_face:. To chyba moje 3 konto ( nie mam pamieci do haseł :expressionless:)od czasow kiedy sie tu udzielam albo sobie czytam czyli jakies 14 lat. I od zawsze LFC.PL to była topka stron piłkarskich w PL. Z sukcesami poziom na forum spadł albo wchodza trolle jak ten alabaster np :confounded:

Hasła można resetować :slight_smile:

Dużo zdrowia… młodzianku :joy:
Zarówno Ty jak i reszta załogi LFC. Pl wykonujecie wspaniałą pracę :+1:

To pewnie będziesz sobie życzył 21 majstra :trophy::red_circle::muscle::blush:

No wiem wiem tylko ze już nawet e-maili nie pamiętam :sweat_smile:. Zreszta jedno konto było z czasów licem to nawet nie chce sobie przypominać jaka głupotę wywinąłem :sweat_smile:

Kolejny przygłup się pojawił. Chyba z Kanonierów, bo wrzucił wątek o Arsenalu :wink:

no, ktoś się zabawił

“Arsenal Mistrzem” widzę nowy dział humoru powstał :rofl:

10 polubień

Dlatego pierwsze ileś postów MUSI być do zaakceptowania (i bez możliwości edytowania/usunięcia nim moderator nie zajrzy). Takie zjeby nie wytrzymają nie napisać nic głupiego :joy: no i informacja o akceptacji powinna w ogóle nie być widoczna.

2 polubienia

Może pora zatrudnić nowych moderatorów?

@Flymf Jak nie będziesz spamował w “Rozważaniach transferowych” to myślę, że nie będzie takiej potrzeby.

Jeśli chodzi trolla z Arsenalu, już go nie ma.

1 polubienie

Rzeczywiscie, moje spamowanie to najwiekszy problem xD

3 polubienia

Można coś jeszcze pisać na tym forum czy obowiązuje tu już totalna cenzura?

te 2 twoje posty zostały wywalone bo miały połączenie z postami tego betona, moje np tez zostały wywalone jak wczoraj mu odpowiedzialem lub on mi.

Obowiązuje totalna cenzura, bo post nie na temat - w którym piszesz o gadaniu do “mojej dupy” został usunięty.

1 polubienie