Potwierdzam, że to kwestia adblocka. Na Mozilli miałem Ghostery blocker. Po wyłączeniu strona działa jak dawniej. Na Chrome Adblock powodował te same problemy.
Po prostu dałem LFC pl na whiteliste. I tak reklam tutaj praktycznie nie ma i nie są natrętne.
Ja używam uBlock origin lite i nie robi problemów. Ale potestowałem i okazało się że to Ghostery blokuje dodawanie komentarzy, jak wyłączyłem ten dodatek to zaczęły działać. Dziwne bo Ghostery mam od lat i wcześniej się nie kłóciło, da się to jakoś poprawić? @n_t
usunąć polską listę filtrów blokujących reklamy - w przypadku AdBlocka (AdBlock — najlepszy bloker reklam) trzeba wejść w opcje, po lewej wybrać Listy filtrów i z listy usunąć polskie filtry.
100 lat Szefunciu . To chyba moje 3 konto ( nie mam pamieci do haseł )od czasow kiedy sie tu udzielam albo sobie czytam czyli jakies 14 lat. I od zawsze LFC.PL to była topka stron piłkarskich w PL. Z sukcesami poziom na forum spadł albo wchodza trolle jak ten alabaster np
No wiem wiem tylko ze już nawet e-maili nie pamiętam . Zreszta jedno konto było z czasów licem to nawet nie chce sobie przypominać jaka głupotę wywinąłem
Dlatego pierwsze ileś postów MUSI być do zaakceptowania (i bez możliwości edytowania/usunięcia nim moderator nie zajrzy). Takie zjeby nie wytrzymają nie napisać nic głupiego no i informacja o akceptacji powinna w ogóle nie być widoczna.