Ustawiałem dożywotnio, czyli jak dobrze pamiętam do 3025r czy jakoś tak. Zablokowałem Go ponownie, zobaczymy czy poskutkuje.
Co do “Niuniezowania” też z początku podchodziłem do tego z dystansem i z uśmiechem. Rozumiem też literówki, poprzez słownik w telefonie. Nie mam z tym problemu. Jednakże nie tylko ja upominałem i prosiłem, by zwrócił na to uwagę. Po 50 prośbach dalej nic. Osobiście dla mnie jest to bardzo irytujące.
Korzystając z Waszego zaangażowania w tym temacie ponawiam pytanie (chyba po raz 3). Czy da się ogarnąć sprawę z automatycznym przeskakiwaniem na stronę do momentu nieprzeczytanych postów ?
Czasem po jednym dniu szukanie ostatniego przeczytanego posta jest uciążliwe. Tak, jest czerwona kreska z ostatnim wpisem, ale szukając i przesuwając wpisy na telefonie, łatwo to przeoczyć.
Discourse powinien to robić z automatu - ma to wbudowane, My raczej nie mamy jak tym zarządzać. Testowo wszedłem właśnie w kilka starych tematów, których nie przeglądałem (na androidzie i Windowsie) i przerzuca mnie prosto do ‘ostatnia wizyta’ - także nie pomogę niestety - u mnie działa używam najnowszego chrome na obu urządzeniach.
Jedyne co mi przychodzi do głowy to ten licznik - czy masz ustawiony dzwoneczek dla danego tematu? pewnie masz.
Edit:
Cofam to co wyżej. Wszedłem teraz w rozważania transferowe (których nie odwiedzałem od rana) i pach nie przeniosło mnie do ‘ostatniej wizyty’ tylko na sam dół. Wcześniej na jakiś starych tematach działało. Może jakieś ustawienia pamięci / ciasteczek
Czy na desktopie (korzystam z safari/macos) da się po kliknięciu w temat na głównej - zamiast otwierać najświeższy post - zostać przekierowanym do pierwszego nieczytanego?
Mijają 3 dni a przynajmniej ja nadal mam ten problem. Czy ktoś się nim w ogóle zajmuje, czy nasza prośba została zignorowana albo nie możecie zdiagnozować problemu?
@Radbug , @Szpilu97
Standardowe pytanie, czy próbowaliście pod inną przeglądarką i czy wyczyściliście cache?
Jeśli tak, proszę o wejście na jakiegoś newsa na którym pojawia się ten błąd i kliknięcie F12 - powinien włączyć się panel dewelopera. Następnie proszę u góry kliknąć w Console, odświeżyć stronę, poczekać chwilę, i podesłać mi na priva błędy jakie się pojawiły. Albo zanim je podeślecie to prosiłbym o ocenę, czy pojawił się jakiś błąd wygenerowany przez skrypt naszej strony, a nie jakiś zewnętrzny. I będziemy myśleć dalej.
dzięki za pomoc
edit: @adamne mi uświadomił, że zapomniałem dodać, żeby po odświeżeniu strony a przed przeklejeniem błędów kliknąć CTRL L i kliknąć Odpowiedz
Wyczyszczone i nadal nie działa. Co do tych zapisów z konsoli to musze to na jakos na raty przeklejać, bo pokozało mi przekroczenie ilości znaków Dopuszczalne 32k a przeklejam około 100k
A ja mam przeglądarkę Brave i taki problem, że pomiędzy czubkiem głowy Slota i Salahem powinien być pasek z zapowiedzią meczu Liverpool vs Bou. A nie mam. Dopiero jak biorę przeładuj stronę to w tym czasie pojawia się na sekundę i po przeladowaniu znowu jest taki ekran.
Miałem to samo co koledzy, oraz to co kolega @josif w poście wyżej(na chrome), natomiast były to błędy powodowane przez - w moim przypadku - AdBlock — najlepszy bloker reklam
polecam przerzucić się na jakiś inny - przykładowo uBlock Origin Lite (u mnie działa), albo wstrzymać blokowanie na lfc.pl
E:
Wydaje mi się, że blokowanie tego skryptu jest krytyczne i w naszym wypadku wykrzacza dodawanie komentarzy - na głównej z banerem który podesłał kolega to samo.