Strona/forum i wszystko z tym związane

Ty to piszesz na poważnie będąc moderatorem dwa lata czy dłużej?

@josif Zaufaj mi, że wiem do czego pijesz i uwierz, że doskonale wiem jak funkcjonuje forum od strony technicznej. Mój przekaz kierowałem też to trolli, które się rejestrują na naszym forum i też czytają to, o czym tutaj piszemy. Nie wiem jak Ci mam prościej, lecz niedosłownie, przekazać jaki był mój zamysł. Byłeś swego czasu moderatorem, więc pewnie się domyślisz.

To nie prawda, problemem jest brak decyzyjności :smiley:

26 czerwca wysłałem DMa do @AquerdationLFC jak można skonfigurować discourse żeby utrudnić trollom życie. Ktoś na to w ogóle spojrzał?

Tak. Przedstawię szczegóły na privie.

1 polubienie

Mamy dwa sparingi z Athleticiem czy to jakiś błąd?

Wszystko się zgadza, zaplanowano dwa mecze kontrolne z nimi.

w zeszłym sezonie też graliśmy 2 z nimi (albo z inną hiszpańską drużyną)

No i fajnie, dzięki za info

Z las Palmas jeśli dobrze pamiętam

Można zrobić ankietę o usunięcie lub zbanowanie użytkownika “Mati2020” ?

Już mnie krew zalewa jak kaleczy nasz język, a znajomość piłkarzy (nazwisk i w sumie imion) wskazuje na to, że “2020” w jego nicku, to najwidoczniej rok urodzenia.

3 polubienia

A 1920 to Twoja data urodzenia ?

1 polubienie

Zablokuj go sobie jak Ci nie odpowiada i tyle, nie będziesz widział jego postów

1 polubienie

Blokuje. Mam spokój na 2-3 dni i znów widzę Jego posty :neutral_face:

1920h sugeruje godzine.
Btw komuś się Gortat załączył :smiley:

a używasz odpowiedniej opcji (i daty) tj.:

Nie będziesz otrzymywać żadnych powiadomień związanych z tym użytkownikiem, a cała jego zawartość zostanie ukryta.
Jeśli tak to może jest jakiś błąd z tym związany :wink:

Postulat był dość analogiczny - banowanie kogoś za to, że ‘brzydko pisze’… ale fakt, porównanie kogoś do Gortata to za dużo. Przepraszam :pray:

Na początku Niuniueza traktowałem jako literówke, potem zaczęło mnie to irytować, teraz traktuje to jako miłe zdrobnienie :rofl: Chyba Latynosi w jakiś taki dziwny (dla nas) sposób zdrabniają nazwiska. Może kolega ma korzenie z Ameryki południowej.

A co sugeruje moje 19 w ynwa ? :rofl:

Że założyłeś konto po dziewiętnastym tytule?

Porównanie do Gortata jest dla mnie obelgą, więc proszę uważać :grinning:

Jeżeli Wam nie przeszkadza brak szacunku Matiego do naszego klubu, to ja nie mam pytań :upside_down_face:

Niestety pudło ale próbujcie dalej :sunglasses:

Moi Drodzy, jeśli przeszkadzają Wam czyjeś wpisy, to prostu skorzystajcie z opcji ignorowania tej osoby i problem z głowy. Dla moderatorów to też będzie sygnał, że dana osoba stwarza jakiś problem, bo zobaczymy wtedy, że jest ignorowana przez większą liczbę osób.

Z drugiej strony, mam też prośbę do niektórych użytkowników, mających skłonność do nadmiernego i częstego pisania jednozdaniowych postów, które nic nie wnoszą. Forum służy wymianie myśli, natomiast nie jest to “Czateria”, więc jeśli nie masz nic ciekawego do napisania, to po prostu odpuść i nie pisz. To naprawdę nie jest przymus odpowiadania co chwilę półzdaniem na każdy dodany post. Nie wiem skąd ta nadpobudliwość u niektórych osób, ale zgodzę się, że jest to czasami wręcz irytujące i meczące. Naprawdę, lepiej dodać rzadziej jeden rozbudowany, merytoryczny post, który zawiera jakąś myśl (jakiś pogląd na daną sprawę), niż zasypywać forum nic niewnoszącymi półzdaniami.

Jak zapewne dobrze wszyscy wiemy, nie tylko na forum, ale i w życiu, ludzie raczej nie przepadają za takimi przesadnymi “atencjuszami”, bo to najzwyczajniej w świecie po ludzku męczy. Jeśli w danym momencie nie mam nic do powiedzenia, to nie mówię - przecież to proste.

7 polubień