nie musisz, wystarczy korzystać z ‘lepszego’ adblocka. Był już tutaj ten wątek.
Pyzatym nie był to problem lfc.pl
Pierwsze słyszę. Nigdy tak nie było. ![]()
No ale przynajmniej od dzisiaj będziesz śmigał bez reklam. Tu masz dla przykładu moje podstawowe ustawienia na AdBlock Plus. Wystarczy zaaplikować to samo.
Wiem, że wchodzenie na stronę bez żadnych zabezpieczeń typu ad block jest mega uciążliwe, bo jak niekiedy otwierdam lfc.pl z nowego urządzenia, to ąż ręce opadają przy tych wszystkich reklamach. Na co dzień człowiek o tym zapomina.
Na telefonach polecam gorąco przeglądarkę Brave jak czytacie stronę główną. Brave w ogóle nie wymaga instalacji żadnego dodatkowego ad blocka, bo przeglądarka jest tak nowoczesna, że ma to wszystko wbudowane. I bardzo płynnie się ją obsługuje.
Było to spowodowane błędem który wyłapał n_t i wrzucił jak wyżej.
Jak ktoś jest przywiązany do przeglądarki i kont na niej jak np. ja to na telefonie używam DNSa adguard. Reklamy na lfc.pl nie były dla mnie uciążliwe, natomiast te wyskakujące w przykładowo apce xiaomi do jakieś tam kamery i parę innych… dno. No i przy okazji przeglądarka nie zadziała Ci na inne apki to też plusik ![]()
Właśnie miałem o tym samym napisać - na Brave reklam nie widać. Korzystam z aplikacji LCF.pl na smartfonie, wygodne, ale reklamy… na brave niemalże czyściutko.
Co do wsparcia ekipy LFC.pl - jest opcja ‘postawienia kawy’, więc jak ktoś chce to da się łatwo rzucić grosza.
Z drugiej strony jakiś abonament, nawet symboliczny przy sporej grupie użytkowników dałby kwotę za którą można byłoby utrzymać droższy, wydajniejszy serwer.
Czy wrócą kiedyś, najlepsze artykuły na lfc pl?
@GingerElf szefowa szepnij im tam, o ocenach po meczu ;D
Najlepiej wspominam mecz z barceloną, gdzie każdy dostał 10/10
Świetne działanie forum, wprost proporcjonalne do gry Liverpoolu.
5 minuta meczy a serwery już martwe, dodatkowo wątek meczowy na głównej zablokowany, jak to jest w ogóle możliwe że w 2025 roku serwer nie wytrzymuje kilkuset użytkowników na raz?
Strasznie irytujacy zalew artykulow o niedzielnej porazce na glownej.
A Iksinski powiedzial to a Dupsinski ma zdanie owakie…brakuje wypowiedzi Papieza,Dalaj Lamy i jakiegos ajatollaha ![]()
I pisze to ktoś, kto udziela się w każdym temacie, często nie wnosząc nawet nic do dyskusji lub powtarzając w kółko to samo. Nawet teraz widzę, że dodałeś posty w 3 tematach i na przykład ten w LM to jaki mecz uważasz za najciekawszy i że jesteś ciekaw jak Arsenal sobie poradzi. Żadnych wniosków, nic ciekawego do dodania, jak w większości twoich postów, a narzekasz na zbyt dużą ilość artykułów na głównej dotyczących jednego meczu, który w zasadzie jest najbardziej prestiżowym meczem w Premier League. Wcześniej nic nie pisałem, bo forum jest od tego, żeby wyrażać własne zdanie, nawet jeśli to zdanie lub ilość irytuje innych, ale jak ty zaczynasz narzekać, gdy sam jesteś jeszcze bardziej irytujący to już niezła hipokryzja.
Edit: Widzę, że wyciągasz tą rozmowę nawet do innych tematów i starasz się być uszczypliwy (temat z Typerem). Tak jak pisałem wcześniej to, że mnie irytujesz nie znaczy, że nie możesz sobie pisać co chcesz, gdzie chcesz i ile chcesz. Przestań tylko przy tym robić z siebie hipokrytę i krytykować innych za dodawanie zbyt wielu newsów na głownej, albo za dodawanie newsów z opiniami ludzi, których nie lubisz oraz nie wciągaj mnie w głupie przepychanki słowne i zaczepki w innych tematach, bo nie napisałem tego posta żeby się kłócić, tylko zwrócić ci uwagę w nadziei, że następnym razem pomyślisz zanim zaczniesz narzekać.
I nie. Analogia do sejmu nie jest trafna i nawet nie chce mi się tłumaczyć dlaczego.
Edit 2: pod ostatnim zdaniem mogę się podpisać ![]()

Piszesz tak jakby kazdy zamieszczany tutaj post wnosil cos do dyskusji-ciekawy poglad ale nie majacy nic wspolnego z rzeczywistoscia.
A skoro jestem juz na tym forum to lubie sie udzielac.
Mozna porownac do Sejmu gdzie jedni sa aktywni a inni przez 4 lata pierdza tylko w stolki i kasuja pieniadze.
Nie! to nie byl osobisty przytyk bo watpie abys byl poslem ![]()
@1010Arx
Hipokryzji mi nie zarzucaj bo to nietrafione stwierdzenie a co do wylewu artykułów na głównej w temacie porażki w niedzielę to ile można to roztrząsać i to mnie poirytowało.
To trochę się poprzekomarzaliśmy a teraz skupmy się na kibicowanie naszemu ukochanemu klubowi ![]()
![]()
Moi Drodzy proszę powiedzieć, jak forum w trakcie działania meczów? Strona główna odnotowała ostatnimi czasy raczej poprawę pod kątem jej działania i ewentualnego wyrzucania błędów.
Z tego co widziałem jeśli chodzi o forum w trakcie meczu z United, w przerwie i po meczu, gdy wrzucałem newsy, było chyba okey prawda?
Sam nie wchodzę w trakcie meczów ale z tego co tu wyżej pisano to raczej wciąż średnio:
Co tu dużo pisać? Nadal ![]()
![]()
![]()
Nie było okej. Nawet nie było blisko okej. Posty, jeśli w ogóle temat meczowy się załaduje, to aktualizują się hurtem po kilku minutach. Potrafi być cisza przez 5 minut aż nagle pojawia się 20 nowych postów z ostatnich kilku minut. Odświeżenie forum często powoduje błąd, a gdy już wejdzie się na forum i pojawi się 6 z 20 ostatnich nowych postów, to scrollując wyżej znów trzeba czekać aż załadują się te pisane kilka minut wcześniej, a które nie załadowały się na bieżąco. Generalnie to wygląda jak gra na lagach, gdy ping = 670.
I piszę wyłącznie o forum, na stronę główną podczas meczu nie wchodzę.
Strona główna podczas meczu działa ok, bo nie można dodawać komentarzy więc nie ma problemu. Forum to inna historia, ta gorsza.
W przerwie chciałem coś napisać, przeczytać to mnie wywaliło, zawiesiło lubi nie załadowało cos w tym stylu, ale potem po meczu było już okej. Mam nadzieję że to do ogarnięcia bo forum to jest coś pięknego.
W każdym meczu to samo. Forum działa fatalnie, a w zasadzie nie działa. Dzisiaj to już jakiś wyższy poziom żenady. Przez większość połowy forum martwe.
Po golu Eintrachtu zawiesiło mi stronę, odwiesiło po trzech dla Liverpoolu. Dobre
Dla potwierdzenia słów.
Forum jeszcze przed golem Eintrachtu:
I forum, gdy już można było je odwiedzić i chciało się coś napisać:
Nie dziala albo wcale badz zle a tak naprawde to wczoraj to byla KATASTROFA !