co mecz działa dramatycznie. Odpisujesz na jakis komentarz, bez cytatów, a jak w koncu przejdzie post, to sie okazuję, że juz 5 kolejnych się pojawiło.
Generalnie to nie działa.
Moze.zamiast kombinowac z forum to odblokowac komentarze na glownej. Jak jakis debl jeden z drugim cos bedzie pisac, to wtedy pokasowac to w wolnej chwili.
Chyba wiekszosc przezyje jakies nieodpowiednie komentarze, ale majac mozliwosc cos napisac.
Jakos tyle lat to dzialalo bez wiekszych problemow.
A lepsze to niz wiecznie wiszace forum
Drużyna nie działa , strona nie działa , forum nie działa.
Czarne chmury dla kibica Liverpoolu.
Skoro tak wiele osób o tym piszę to chyba racja, chociaż ja osobiście nie miałem/nie mam żadnych problemów ze stroną i forum. Nie zgadzam się jednak na odblokowanie komentarzy na głównej. Trzeba znaleźć inne rozwiązanie. Blokowanie komentarzy to jedna z najlepszych decyzji jaką tu podjęto. Wyobraź sobie, co by się dzisiaj działo. Szambo wyje*ałoby w kosmos. I nie, nie przeżyję tępych i głupich komentarzy. To jest LFC i LFC.pl, tu trzeba trzymać poziom.
To co się dzieje z forum to taka sama KOMPROMITACJA!!! jak aktualna forma naszej drużyny ![]()
Przykre jest to, że oprócz zapytania Air Canada w tym temacie Administracja milczy ![]()
Byłem kilkanaście razy przed, w trakcie, i po meczu na forum. Była jedna zwiecha o godz 22:30, i prawdopodobnie kolejna o 23:30. To zdecydowanie mniejsza kompromitacja ![]()
tylko nie widzisz, że po tych kolejnych porazkach to tutaj nie ma poziomu? Jedynie co, że nie ma bluzgów ale to chyba dlatego, że forum blokuje niektore słowa
Aha, jeżeli moderatorzy mieliby pilnować jeszcze komentarzy przed i zwłaszcza (w ostatnim czasie) po meczu, to powinni przejść na pełen etat. Gdyby nie wyłączenie komentarzy na głównej, to gówno całkiem by nas zalało, a sensownie porozmawiać o nawet najgorszym meczu trzeba by na jakimś priv.
Osobiście, proponuję założyć podstrony LFC: główną, U-21, U-18. Podobnie jak w piłce klubowej. Wówczas, każdy znalazłby coś dla siebie. Wiem, że to nie możliwe ale pomarzyć zawsze można…
To rozmawiaj na privie na założonej przez siebie stronie U-21. Nikt ci nie broni.
Fakt, dzisiaj było lepiej niż ostatnio. Too many requests wywaliło tylko raz. Forum strasznie zamulało, ale działalo
Heh, uderz w stół …![]()
![]()
Przepraszam i wybacz mi. Też jestem zły po porażce. Polowałem na jelenia i chyba trafiłem jednego …
Poproszę moderatora na priv.
Macie jeszcze kontakt do tej cyganskiej wróźki, którą rekralowaliście na stronie?
Sezon do uratowania, a czarna magia pomoże nam w tym.
kadam dziękuję. Już poprawione.
Miałem jakiś problem z zalogowaniem się od dwóch dni - wpisując nazwę użytkownika oraz hasło i klikając “zaloguj” nic się nie działo, tak samo z restartowaniem hasła. Ale w końcu się udało ![]()
Dałoby radę zrobić w terminarzu na stronie wygrane na zielono i porażki na czerwono, a remisy na szaro? @n_t
Dwa lata temu już o to pytałem i nic ![]()