Nie będziemy zmieniać kolorystyki w terminarzu.
Kiepska decyzja, bo terminarz jest nieczytelny.
Czy jest możliwe zrobić, że jak kogoś zablokujemy, to po jego pośćie nie będzie mi świecił temat jako nieprzeczytany, bo nowa wiadomość? Bo po tej odklejonej wiadomości w repkach bym z chęcią już tego śląśkiego dziadka z fabryki azbestu zablokował, ale w odróżnieniu od innych osób które mam zablokowane, to on tyle codziennie spamuje, że to będzie wkurwiające gdy po kilka tematów czasami będzie mi świecić jako nieprzeczytane, a tam na dole “zablokowana wiadomość”.
Witam jak budowało sie ankiete na forum bo zgłupiałem po dzisiejszej porażce i zapomniałem. Podpowie ktoś?
Tu klikasz, a później wybierasz ankietę pojedynczego lub wielokrotnego wyboru:
Ja później zwykle przechodzę od razu do opcji zaawansowanych i tam dokańczam budowanie ankiety:
No tak, trzeba teraz 50 różnych ankiet walnąć:
Zwolnić Slota?
Zostawić Slota?
Kogo za Slota?
Kogo po sezonie za Slota?
![]()
Dziekuję bardzo, zapominam że na telefonie trzeba przesunąć w prawo bo nie widać +
Forum działa ostatnio lepiej podczas meczy? Pytam bo skargi ucichły a nie widziałem żeby ktoś pisał, że jest lepiej ![]()
Działa lepiej, tylko mecze coś słabsze ![]()
To chyba raczej zasługa Slota i tego jak się przyczynił do mniejszego ruchu na stronie dzięki świetnym wynikom ![]()
Nawiązując do tego postu.. @administratorzy da radę coś zrobić, by zablokowani użytkownicy nie odświeżali mi widoku w temacie, że nowy post? Czy muszę za każdym razem odklikiwać, że odczytane? Bo jak wejdę i nawet odkryję jego post, to nie zaznacza, że post przeczytany i nie wyszarza mi go. Typ spamuje w 50 tematach dziennie, więc codziennie bym się przez to musiał pierdolić z tym. To nie taki HappyBlancik, którego zablokowałem dawno i napisze 10x postów miesięcznie. Odświeża połowę lig, jakby inni nie mieli podglądu tabel we Flashscorze itd, doubluje po sobie posty często, wrzuca durne ankiety, a zablokować się nie da całkowicie widoku na to, bo forum nie pozwala i po zablokowaniu dalej widzę, że tu zapostował ostatni, tam zapostował ostatni itd.

A da się zrobić droga administracjo tak, by osoba która przeklina w co drugim poście dostawała w końcu ostrzeżenie czy panują podwójne standardy na forum, że jednemu można więcej?
Usuwam regularnie komentarze albo edytuje takie wiadomości, ale nie wszystko jestem w stanie dostrzec, zwłaszcza jak nie jest to zgłaszane. Co do mutów i banów to są stosowane dla ludzi, którzy stosują taki język regularnie.
O kim teraz piszesz?
I jeszcze tak informacyjnie. Ja rozumiem, że możecie kogoś kogo nie lubicie. Możecie się elementarnie nie zgadzać z tym co pisze, ale to nie jest powód, żeby zacząć się wyzywać. Musimy wszyscy na tym forum jakoś razem żyć. Opcja blokady nie jest idealna, ale z drugiej strony widać też kto pisał w danym temacie i jeżeli się Wam taka osoba podświetla to po prostu tam nie wchodźcie.
Jakiej reakcji byście oczekiwali w kontekście pewnych użytkowników? Mam ich usuwać jeżeli tylko piszą w taki sposób jaki Wam nie odpowiada? Pytam serio. To jest forum - są tutaj ludzie o różnej wrażliwości, różnym sposobie ekspresji, jeżeli nie wyzywają innych ani nie posługują się językiem obelżywym to usuwanie ich byłoby co najmniej nieuczciwe.
Co do przekleństw to pamiętajcie zawsze o szybkim zgłoszeniu, wtedy ten komentarz nie ginie w całej reszcie innych (podczas meczów forum się czasami zacina i ja nie mogę ich w miarę szybko usuwać ani edytować, aczkolwiek łatwiej jest mi to ogarniać później).
Pamiętajcie o tym, żeby nie pisać jednej wiadomości po drugiej, artykułować swoje myśli w miarę przejrzyście, ograniczać liczbę przekleństw oraz pisać w miarę poprawnie po polsku.
Dla mnie najbardziej irytujące (i przy okazji absudralne) są niekończące się dyskusje dwóch użytkowników w jakims wątku, ktorzy wzajemnie chcą sobie coś udowodnić.
W efekcie pojawia sie kilka- kilkanaście dłuuuugich wpisów pełnych cytatów z poprzednika. Żadnej sensownej dyskusji, tylko jakaś publiczna przepychanka, którą należałoby przenieść na korespondencję prywatną, zamiast zaśmiecać forum.
Żeby chociaż temat dyskusji był w odpowiednim temacie, to byłoby fajnie
a często gęsto zacznie się pieprzenie o X w temacie Y i ciągną dalej już tylko to i zamiast chociaż jeden z nich wpaść na to, by zacytować drugiego w odpowiednim temacie i tam się przenieść, to tak jak napisałeś, ciągną bezsensowną wymianę zdań.
Dla mnie wręcz przeciwnie, lubię często poczytać argumenty dwóch stron, jednocześnie nie włączając się w dyskusję. Często to sensowna dyskusja, której przeniesienie na korespondencję prywatną byłoby stratą.
A co do @AquerdationLFC to generalnie właśnie zablokowanie użytkowników bardzo fajnie działa, gdyby tylko dało się wprowadzić to co @ManiacK pisze. Czyli fajnie gdyby po zalogowaniu tematy, w których postuje jakis kajojoek nie były widoczne jako odświeżone. Bo faktycznie jak ten się odpali to tak samo pisze w 10 tematach na raz, przez co ja cały ucieszony i podniecony do każdego zaglądam żeby poczytać co tam nowego… a tam niestety tylko info o tym, że zablokowany user coś tam napisał. Bardzo fajnym ficzerem by było to żeby zablokowany user nie odświeżał tematu.
Ogólnie uważam, że banowanie powinno być tylko w skrajnych sytuacjach gdzie ktoś kogoś centralnie obraża, wyzywa, jest mega wulgarny i takie tam patologie. No bo kajojojka czy innego jakiegos ynwa za pisanie… tego co piszą nie ma sensu i powodu banować, jak komuś to przeszkadza to niech zablokuje i essa. Zwłaszcza, że takich irytujących userów jest serio może ze 2-3, a często i tak nie łamią regulaminu wprost.
A ja kiedyś prosiłem o bana i się nie mogie doczekać nadal. Kolega Roan tak ładnie zbanowany, a ja już czekam kilka miesięcy.
Potrzebujemy Cie w naszym składzie, Spawaczowi serce by pękło jabyś zniknął, a Roan miał inny kolor skóry.
Chcę, byś tu był i przeczytał moje gratulacje, gdy zmienisz Arne na stanowisku.
Niech więc lud zdecyduje
- Tak
- Nie
Ilość głosów potrzebnych do banicji
50 - tydzień aresztu
100 - dwa tygodnie urlopu
Proszę admina o komisyjnie wykonanie wyroku. Ankieta ważna do 6 grudnia