Strona/forum i wszystko z tym związane

Nie będziemy zmieniać kolorystyki w terminarzu.

Kiepska decyzja, bo terminarz jest nieczytelny.

3 polubienia

Czy jest możliwe zrobić, że jak kogoś zablokujemy, to po jego pośćie nie będzie mi świecił temat jako nieprzeczytany, bo nowa wiadomość? Bo po tej odklejonej wiadomości w repkach bym z chęcią już tego śląśkiego dziadka z fabryki azbestu zablokował, ale w odróżnieniu od innych osób które mam zablokowane, to on tyle codziennie spamuje, że to będzie wkurwiające gdy po kilka tematów czasami będzie mi świecić jako nieprzeczytane, a tam na dole “zablokowana wiadomość”.

3 polubienia

Witam jak budowało sie ankiete na forum bo zgłupiałem po dzisiejszej porażce i zapomniałem. Podpowie ktoś?

Tu klikasz, a później wybierasz ankietę pojedynczego lub wielokrotnego wyboru:

Ja później zwykle przechodzę od razu do opcji zaawansowanych i tam dokańczam budowanie ankiety:

1 polubienie

No tak, trzeba teraz 50 różnych ankiet walnąć:

Zwolnić Slota?

Zostawić Slota?

Kogo za Slota?

Kogo po sezonie za Slota?

:joy:

3 polubienia

Dziekuję bardzo, zapominam że na telefonie trzeba przesunąć w prawo bo nie widać +

Forum działa ostatnio lepiej podczas meczy? Pytam bo skargi ucichły a nie widziałem żeby ktoś pisał, że jest lepiej :sweat_smile:

Działa lepiej, tylko mecze coś słabsze :squinting_face_with_tongue:

2 polubienia

To chyba raczej zasługa Slota i tego jak się przyczynił do mniejszego ruchu na stronie dzięki świetnym wynikom :wink:

2 polubienia

Nawiązując do tego postu.. @administratorzy da radę coś zrobić, by zablokowani użytkownicy nie odświeżali mi widoku w temacie, że nowy post? Czy muszę za każdym razem odklikiwać, że odczytane? Bo jak wejdę i nawet odkryję jego post, to nie zaznacza, że post przeczytany i nie wyszarza mi go. Typ spamuje w 50 tematach dziennie, więc codziennie bym się przez to musiał pierdolić z tym. To nie taki HappyBlancik, którego zablokowałem dawno i napisze 10x postów miesięcznie. Odświeża połowę lig, jakby inni nie mieli podglądu tabel we Flashscorze itd, doubluje po sobie posty często, wrzuca durne ankiety, a zablokować się nie da całkowicie widoku na to, bo forum nie pozwala i po zablokowaniu dalej widzę, że tu zapostował ostatni, tam zapostował ostatni itd.

obraz

2 polubienia

A da się zrobić droga administracjo tak, by osoba która przeklina w co drugim poście dostawała w końcu ostrzeżenie czy panują podwójne standardy na forum, że jednemu można więcej?

1 polubienie

Usuwam regularnie komentarze albo edytuje takie wiadomości, ale nie wszystko jestem w stanie dostrzec, zwłaszcza jak nie jest to zgłaszane. Co do mutów i banów to są stosowane dla ludzi, którzy stosują taki język regularnie.

O kim teraz piszesz?

I jeszcze tak informacyjnie. Ja rozumiem, że możecie kogoś kogo nie lubicie. Możecie się elementarnie nie zgadzać z tym co pisze, ale to nie jest powód, żeby zacząć się wyzywać. Musimy wszyscy na tym forum jakoś razem żyć. Opcja blokady nie jest idealna, ale z drugiej strony widać też kto pisał w danym temacie i jeżeli się Wam taka osoba podświetla to po prostu tam nie wchodźcie.

Jakiej reakcji byście oczekiwali w kontekście pewnych użytkowników? Mam ich usuwać jeżeli tylko piszą w taki sposób jaki Wam nie odpowiada? Pytam serio. To jest forum - są tutaj ludzie o różnej wrażliwości, różnym sposobie ekspresji, jeżeli nie wyzywają innych ani nie posługują się językiem obelżywym to usuwanie ich byłoby co najmniej nieuczciwe.

Co do przekleństw to pamiętajcie zawsze o szybkim zgłoszeniu, wtedy ten komentarz nie ginie w całej reszcie innych (podczas meczów forum się czasami zacina i ja nie mogę ich w miarę szybko usuwać ani edytować, aczkolwiek łatwiej jest mi to ogarniać później).

Pamiętajcie o tym, żeby nie pisać jednej wiadomości po drugiej, artykułować swoje myśli w miarę przejrzyście, ograniczać liczbę przekleństw oraz pisać w miarę poprawnie po polsku.

1 polubienie

Dla mnie najbardziej irytujące (i przy okazji absudralne) są niekończące się dyskusje dwóch użytkowników w jakims wątku, ktorzy wzajemnie chcą sobie coś udowodnić.
W efekcie pojawia sie kilka- kilkanaście dłuuuugich wpisów pełnych cytatów z poprzednika. Żadnej sensownej dyskusji, tylko jakaś publiczna przepychanka, którą należałoby przenieść na korespondencję prywatną, zamiast zaśmiecać forum.

2 polubienia

Żeby chociaż temat dyskusji był w odpowiednim temacie, to byłoby fajnie :smiley: a często gęsto zacznie się pieprzenie o X w temacie Y i ciągną dalej już tylko to i zamiast chociaż jeden z nich wpaść na to, by zacytować drugiego w odpowiednim temacie i tam się przenieść, to tak jak napisałeś, ciągną bezsensowną wymianę zdań.

Dla mnie wręcz przeciwnie, lubię często poczytać argumenty dwóch stron, jednocześnie nie włączając się w dyskusję. Często to sensowna dyskusja, której przeniesienie na korespondencję prywatną byłoby stratą.

A co do @AquerdationLFC to generalnie właśnie zablokowanie użytkowników bardzo fajnie działa, gdyby tylko dało się wprowadzić to co @ManiacK pisze. Czyli fajnie gdyby po zalogowaniu tematy, w których postuje jakis kajojoek nie były widoczne jako odświeżone. Bo faktycznie jak ten się odpali to tak samo pisze w 10 tematach na raz, przez co ja cały ucieszony i podniecony do każdego zaglądam żeby poczytać co tam nowego… a tam niestety tylko info o tym, że zablokowany user coś tam napisał. Bardzo fajnym ficzerem by było to żeby zablokowany user nie odświeżał tematu.

Ogólnie uważam, że banowanie powinno być tylko w skrajnych sytuacjach gdzie ktoś kogoś centralnie obraża, wyzywa, jest mega wulgarny i takie tam patologie. No bo kajojojka czy innego jakiegos ynwa za pisanie… tego co piszą nie ma sensu i powodu banować, jak komuś to przeszkadza to niech zablokuje i essa. Zwłaszcza, że takich irytujących userów jest serio może ze 2-3, a często i tak nie łamią regulaminu wprost.

2 polubienia

A ja kiedyś prosiłem o bana i się nie mogie doczekać nadal. Kolega Roan tak ładnie zbanowany, a ja już czekam kilka miesięcy.

Potrzebujemy Cie w naszym składzie, Spawaczowi serce by pękło jabyś zniknął, a Roan miał inny kolor skóry.

Chcę, byś tu był i przeczytał moje gratulacje, gdy zmienisz Arne na stanowisku.

1 polubienie

Niech więc lud zdecyduje

Czy zbanować josifa?
  • Tak
  • Nie
0 głosujących

Ilość głosów potrzebnych do banicji
50 - tydzień aresztu
100 - dwa tygodnie urlopu

Proszę admina o komisyjnie wykonanie wyroku. Ankieta ważna do 6 grudnia