Strona/forum i wszystko z tym związane

Zmieńcie mi login na Barabasz. A avatar na ten poniżej.

3 polubienia

Tymczasem:

Chłopie Ty jak Judasz a nie Jezus XD

3 polubienia

Chłopie jesteś jedynym z niewielu zdroworozsądkowych ludzi tutaj. Twoje odejście byłoby sporą stratą.

Absolutnie nie! To by było niedorzeczne i niesprawiedliwe. Wręcz porównywalne do tego, co w dzisiejszych czasach dzieje się w UK, czyli banowanie i karanie publicznych wystąpień ludzi, którzy głoszą cokolwiek związanego z Chrześciaństwem i wiarą przy jednoczesnym pozwalaniu Muzułmanom odprawiania swoich rytuałów w jakichkolwiek miejscach publicznych. To pierwszy krok i podwalina do wzniecenia buntu z uwagi na nierówne traktowanie.

Na forum LFC zdecydowanie nie potrzebujemy pokazu siły części społeczności tylko dlatego, żeby podporządkować sobie resztę, aby pisała tak, a nie inaczej. Lub aby nie pisali tak często, bo innym to nie odpowiada. Choć czasem takie podteksty czy nawoływania w niektórych pojedynczych wypowiedziach słychać, co też niekiedy skłania mnie do zadania pytania typu “A co Ty? Tylko na forum żyjesz?”

Samo wymienianie użytkowników, których ma się na liście zbanowanych jest sygnałem, że to przeważnie osoby “xyz” stanowią problem. Jednak jeśli tacy użytkownicy odnoszą się do innych z kulturą, bez wyzywania czy wycieczek osobistych i normlnie wdają się w rozmowę (bez względu na logikę argumentacji czy jej totalny brak), to mają takie samo prawo być częścią społeczności, jak każdy inny.

Ludzie, cieszcie się, że możemy wspólnie porozmawiać, podyskutować, że wciąż obowiązuje wolność słowa w Internecie (do pewnego stopnia), bo wkraczamy w erę, gdzie za kilka(naście) lat tego będzie coraz mniej.

YNWA i oby w górę tabeli. :flexed_biceps: Pozdro! :poland:

A, i osobiście uważam, że nasza społeczność zawsze sobie poradzi z przemieleniem i odrzuceniem użytkowników, którzy absolutnie nie powinni być częścią tego forum (przeważnie sezonowi prowokatorzy). W znacznej większości jednak nie są to kibice LFC (bez względu na skrajnie odmienne poglądy), którzy z różnych względów chcą tu być i mieć swój mały wkład choćby w postaci możliwości wyrażenia swojej opinii (jakakolwiek by ona nie była).

2 polubienia

Różnorodność jest piękna i stanowi podstawę każdej dobrej dyskusji.
Możemy się z sobą nie zgadzać, kłócić na poziomie ale szacunek do innej osoby powinien być zachowany.

Przy wszystkich różnicach w poglądach, postrzeganiu świata a i ocenie naszego klubu najważniejsze jest moim zdaniem jedno: wszyscy tu obecni są, przynajmniej mam taką nadzieję ,kibicami LFC :red_circle::blush:

A jeżeli kogoś irytuje taki ynwa19 np (jak już kiedyś pisałem nie jestem tu po to aby się komuś podobać) to jest możliwość blokowania lub po prostu ignorowania.

Zostawcie go, jak mnie wkurwia to czuje, ze żyję.

Poza tym na złość nie banujcie żeby było odwrotnie niż on chce.

3 polubienia

Strzeż się fałszywych proroków

1 polubienie

Ktoś tam narzekał, że ma blancika zablokowanego, który pisze raz na miesiąc, a i tak mu przeszkadzają powiadomienia. A co ja mam powiedzieć.

3 polubienia

Ja bym zgłaszał, nigdy nie wiesz kto jest po drugiej stronie

1 polubienie

Masz moj kompleks czlowieku, jak mnie nie bylo na forum nieraz mnie wspominales i lajkujesz kazdy post wymierzony we mnie, a udajesz debila :smiley:
A sam mi ostatnio odpisywales

Zalozcie sobie z kajo jakis temat i sobie o mnie popiszcie, jak tak bardzo lubicie mnie. Oznaczcie tylko 18+ itp

Tam widzę maksymalnie można dostać 8 lat. Razem z jego rozdwojoną jaźnią to będzie przynajmniej 16 lat.

1 polubienie