Transfery w Premier League

Akurat te transfery United są dobrze przemyślane, jak kupujesz drewno Mbuemo to potrzebujesz też drwala jak Gyokeres.

2 polubienia

Akurat Mbuemo to naprawdę niezły zawodnik. Jeśli chodzi o same umiejętności Cunha też, chociaż tam rzeczywiście są pewne problemy z głową. Liczmy na to, że zadziała schemat powtarzany od lat czyli dobrzy zawodnicy przychodzą do United i zapominają jak się gra w piłkę

8 polubień

Jeżeli twoje przewidywania są choć trochę zbliżone do tego co pisałeś o slocie to united zagra o mistrza.

A tak na poważnie united wreszcie przestali się bawić w kupowanie niesprawdzonych talentów tylko biorą gości gotowych na już którzy w tej bądź innej lidze mega się wyróżniają. Sądzę że to dalej za mało na mistrza, ale będą sporo lepsi jeśli to dojdzie do skutku

Nie moge sie doczkeac jak Mbuemo zaora ta lige. xD

Gość mimo wszystko strzelił 20 goli i zaliczył 8 asyst w Brentfordzie.

5 polubień

Lol, ekipa jest za slaba żeby zaorać ligę, ale biorą gościa co huknął 20goli i 8asyst. Sezon wcześniej 9g 8a w 25 meczach. Ciężko pisać że to słaby transfer dla nich.

Wystarczy że im dorzuci 12g plus i już duży upgrade

2 polubienia

No w lepszej drużynie XD

8 polubień

Jezeli ktos twierdzi ze Cunha i Mbeumo to ogorki to malo widzial. Ja objerzalem duzo meczy PL w tym sezonie nie tylko LFC. I sam chetnie bym widzial jednego albo drugiego u nas bo to sa poprostu bardzo dobre opcje. Wiec United dobrze zrobilo, reszte zwyryfikuje boisko.

6 polubień

Chelsea to jak zwykle hurtowo kupuje

No więc było albo Wirtz albo Cherki.

1 polubienie

Taka cena za Cherkiego to kradzież. Żałuję, że nie ruszyliśmy po niego. Oby Wirtz był wart swojej ceny i odpuszczenia Francuza.

Przeciez Slot byl u niego osobiscie, przerywajac urlop

1 polubienie

Lyon zrobił deal… Niepoważni są.

Ogromny hajp na niego, sam też jestem bardzo ciekaw jak się będzie spisywał w City, ale sądząc po tym co potrafi zrobić z piłką i jaką techniką dysponuje powinien świetnie wpisać się w ten zespół, który w większości meczów chce dominować, a nawet tłamsić rywali.
Przed rozpoczęciem okienka myślałem, se będzie to nasz główny cel do podniesienia kreacji, bo nie wierzyłem w transfer pewnego Niemca, ale mam głęboką nadzieję, że nie będziemy żałować wyboru.

Ponoć Wirtz jest bardziej zaangażowany w grze bez pilki i odbiorze. Niespodziewanie wybrał nas, dla tego Cherki był opcją nr.2.
Nowy sezon wszystko zweryfikuję.

3 polubienia

Ait-Nouri oficjalnie w Man City. To ich pierwszy potwierdzony transfer w tym okienku.

Dobry ruch, pewnie kolejny będzie Cherki.

1 polubienie

Bardzo jestem ciekaw jak sobie poradzi, może sięgnie po któregoś z naszych młokosów.

1 polubienie

Ciekawe, czy z Mbuemo w pakiecie?

1 polubienie